Bizzat tanık oldum.Margarinli tost kokusuyla hayalarının kokusu harmanlanıp değişik bir esans ortaya çıkmıştı odaya girdiğimde.
Evde kimsenin olmadığı zaman bu esansı yakalıyorum... Tost yapıyorum tost bitiyor sonra mastırbas hayalar terliyor güzel bir esans ter kokusuyla ortaya çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: İçimdeki Traktör
quote:
Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER
quote:
Orijinalden alıntı: pasinbingöl
quote:
Orijinalden alıntı: Uygurca
Bence direk söyle. Alınmasın bir zahmet.
Alınır kesinlikle çünkü biraz egolu birisi sürekli gergin
bu yolculuk insanı sonunda ölümü bile 3gün sonra duyulan bir kişinin yada gökyüzündeki tek bir yıldızın yanlızlıgı kadar büyük bir yanlızlıga iter. çünkü ego ancak tam bir ümitsizlik noktasına gelince teslim olur. bu teslimiyet acı vericidir. cunkü kisi kendini yutacak dipsiz bir uçuruma açılmış gibi hisseder. bu ölüm gibi gelir. ancak bu bi taraftan ölümdür diger taraftanda o bir diriliştir. o dogmak icin ölmektir. bu yolculukta kişi bilinçaltının karanlıklarına dalar. iç dünyamızın bu karanlıgı gerçek benligimizin tanrının şekilsizliginin göz kamaştırdıgı yerdir. benligimiz karanlıkta gizlenmiş bir ışıktır. *
Anladık sago dinliyon
Yok hiç hazetmem kendisinden
sanki daha önce de bu konu acılmıstı.Dejavu mu oldu yoksa harbıden mı oyle beyler
quote:
Orijinalden alıntı: áshtráy sanki daha önce de bu konu acılmıstı.Dejavu mu oldu yoksa harbıden mı oyle beyler
Aynen ama olay yurt değil evde geçiyordu :D
fakir mi?
İnsandaki burun duyuları çabuk yorulur. En fazla 3 dakika sonra o kokuyu almayabilirsin ama hava sirkülasyonu olursa o kokunun yeri değişir tekrar bir 3 dakika gerekiyor. Ya yerinden kıpırdama havanın yeri değişmesin yada mandal al burnunu tıka. Şöyle bir çözümde önerebilirim. Beraber hamama gidin güzelce bir keselenin. Götürür seni 1 ay kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: logarkapağı
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Gece uyurken hayalarına kolonya dök
Sonra seyreyle cümbüşü
denediğim güne nalet olsun.Sakal gibi mantık kurmuştum ama ters reaksiyon vermişti
quote:
Orijinalden alıntı: okuryazargezer
fakir mi?
normal durumu
uyurken hortumla su tutup, iki sabun atıver ona.
quote:
Orijinalden alıntı: HakikiVisco
uyurken hortumla su tutup, iki sabun atıver ona.
lol iyi fikir
Güzelce laftan anlıyorsa koku neresinden geliyorsa onu gidermenin çeşitli yolları var:
vücut için - ketoral şampuan ya da antibakteriyel sabunlar, düzenli duş koltuk altı için - deodorant ya da deotak ayaklar için - borik asit, pudra ağız için - gargara vs vs çare tükenmez
laftan anlamıyorsa yurt yönetimine durumu anlatın ve geçici değil kalıcı çözüm isteyin, odadan atılmasını sağlayın
yurt yönetimi sizi ciddiye almadıysa ve kendi aranızda halledin diyorsa çocuk eline geliyorsa çocuğu biraz tartakla ve temizlik yapmaya zorla, işe yaramazsa kaba kuvvetin şiddetini artır yetmezse arkadaşını da çağır ve kendi isteğiyle odadan ya da yurttan ayrılmasını sağla
fakir de değilmiş, temiz olmamak için hiçbir bahanesi yok
kimsenin pisliğini çekmek zorunda değilsiniz, bu konularda kibar ve düşünceli davrandınız ama karşıdaki anlamıyorsa geri çekilmenin bir gereği yok
ciddi bir şekilde çocuğu adam edin yola getirin
9 yıl yurtlarda kaldım çeşit çeşit, dediğine benzer bir durum başıma gelmişti ama çok kötü değildi, biraz laf dokundurduk çekilebilir seviyeye gelmişti, o çocuk yurttan ayrıldığında onun yattığı yerin duvarını boyadılar karardığı için. Bak sinir oldum şimdi.
banyo etmeyi sevmeyen ve üşenen birisidir ayda 1 kez belki banyo ediyordur koltuk altında 5 cm kıllar birikmiştir,ayak tırnakları 1 aylıktır altını değiştirmiyordur vede hergün terlesede aynı kıyafeti giyiyordur o yüzden kokabilir
onun yalaşıp oynaştığı kız varmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: osmannn94
onun yalaşıp oynaştığı kız varmı acaba
Boştaysa sen mi talipsin? Burada düzgün cevaplar yazacağına gidip garip garip sorular soruyorsun. Bu bölüm iyice zıvanadan çıkmış zaten.
Odaya girer girmez camları açmaya davran. Eğer bu tepkinden anlamazsa "off baya havasız kalmış burası, nasıl duruyorsun bu kokuda leş gibi ter kokuyor" vb. laflar söyleyebilirsin orta halli kırmadan.
quote:
Orijinalden alıntı: pasinbingöl
etsemde bişey ifade etmez sanırım çünkü deodorantı ve parfümü var ve işin kötüsü yıkanmıo sırf onları sıkıyor
Iyykk ter kokusuyla parfüm daha beter kokuyor zaten,o parfümü hiç sıkmasın o kadar pis kokmaz midem bulandı lae
Ne de olsa yurttasın, oda arkadaşını sen seçmedin.Eğer onu kaybetmekten korkmuyorsan direk söyle yüzüne.Canı cehenneme!
Ona bunun onur kırıcı ve küçük düşürücü birşey olduğunu söyle
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
Ona bunun onur kırıcı ve küçük düşürücü birşey olduğunu söyle