Şimdi Ara

Oda arkadaşım çok kötü kokuyor!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apışını yala
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkvoi

apışını yala

sabah sabah güldüm nedense
  • Direk söyle.
  • herşeyin bir çözümü var güzel bir dille anlat..itiraz edip üste çıkmaya çalışırsa şikayet et ..odanı değiştirsinler başkası ile..olmadı kendi çözümünü kendin üreteceksin bilmem anlatabildimmi
  • git yurt müdürüne bizim odadaki eleman kokuyor , arada bi odaya gelde elemana ayar ver de
  • Bunu o kişiye güzelce izah edebilirsin açık açık söyle egosuna başlatmasın. Günlük duş alabilir kısa kısa terlediğinde terinin üstünde kurumasını bekliyeceğine hemen üstünü değiştirebilir bi arkadaş genelde doğulu olanlar bu şekilde kokar demiş ya doğru diyo sanırım çünkü bildiğim biri var oda doğulu ancak yinede düzenli duş alan birisi kesinlikle kokmaz.Olmadı döv levyeyle
  • heyya ne güldüm pazar günü :)
    adam kokuyormuş da herkes bir kafadan birşeyler yazmış.
    kimse kimseye mecbur değil arkadaş git söyle ben seni çekmek zorunda değilimde git yıkan de ne biçim müslümansın sen de. ben rahatsız olacaksam kimse yanımda pis gezemez arkadaş rencide olursa olsun bu yaşa gelmiş temizlik ne demek öğrenmemişse sen öğreteceksin.
    eşşek kadar adam olmuş ama nafile misali. hiç düşünmeden söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xrepla -- 20 Mart 2011; 12:04:22 >
  • @gfb_murat

Dostum sağa sola çekmek istemiyorum ama Alevi ve doğuluların özür dilerim ama koktuğu zaten bilinir küçümsemek gibi niyetim yok doğrusu bu. Özür diliyorum herkezden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem95

Tuz dök üstüne kokmasın

elma boğazımda kalıyodu manyak herif

• hamama gidelim değişiklik olur de , olmadı araba fırçasıyla aniden köpükle ve yıkamaya başla
  • gittim gördüm test ettim onayladım hakikaten insanoğlunun en son tatmak isteyeceği koku vardı oda da lütfen yardımcı olun... tüm yetkililere sesleniorum...
  • aynı durumu sen yarat :D arkadasına sabredıosan bunada bı muddet sabredıceksın :D sen kok demıyorum odayı kokut mumkunse senın odada olmadıgın sure zarfında olsun sen az etkılen :D
  • Bence sende en az onun kadar kötü kok çünkü kendi kokusu onu rahatsız etmeyebilir ama senin kokun kesinlikle rahatsız eder ve rahatsız oluyorsa umut var demektir yani kendi banyo yapacaktır filan ama rahatsız olmuyorsa ya o gitmeli ya da sen
  • Onu bir kuru temizlemeciye ya da araba yıkamacısına götür.
  • Eter koklat eter yoksa bayılana kadar kafasına sopayla vur.Sonra banyoya taşı , yıka , geri yerine koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem95

Tuz dök üstüne kokmasın

aahhahah olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Ne de olsa yurttasın, oda arkadaşını sen seçmedin.Eğer onu kaybetmekten korkmuyorsan direk söyle yüzüne.Canı cehenneme!
  • Saat tuttum adam tam 21 saat 44dk'dır aynı oturuş şekli ile pc başında
  • O da aynı ahır gibi kokuyo dimi kanka de
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.