Şimdi Ara

Oda arkadaşım dolabını kitlemiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9. sınıftan beri arkadaşız bugün odaya geldiğimde dolabını ve çekmecesini kitlemişti. Benim dolabımın 2 kapağıda açık hatta bilgisayarımın ve telefonumun şifresinide bilir, yurt binasında katta herkes birbirini tanır. Kimse odasının kapısını kitlemez, hatta bir şeye ihtiyaç olunduğunda gider alırız birbirimizin odasından. Normalde çok yakın arkadaşız birbirimize borç para verdiğimizde oldu ama neden aniden böle bir karar aldı anlayamadım. Protein barları vardı, arada onlardan alıyordum kahvaltı yapmadığım zamanlar o da bişi demiyordu. Sizce neden böle bir değişiklik yapma ihtiyacı duydu? Anahtarınıda yanına alıp gidiyor artık kapısını sınava dahi giderken kitlemeyen arkadaşım.

• Belki özel kalmasını istediği bir şey vardır günlük , büyütücü , kondom
  • Sana ne arkadaş? Dolap var, kilit var ise kilitleyip kilitlememek bir tercihtir. Belki herif senden nefret ediyor ancak cesaretini toplayabildi? Belki Paranoid şizofren? Net ve kesin cevabı doğrudan ona sorarak öğrenebilirsin yalnız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de kilitle tepki olarak ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Sen de kilitle tepki olarak ;)

Haklı
  • Senden değil belki yurtta çalışanlardan çekineceği bir şey vardır.Sigara kullanıyorsa o olabilir.Ya da hırsızlık vs. durumundan dolayı.

Sonuçta o odaya temizlemek için yurt görevlileri de giriyor:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda arkadaşım aşırı horluyor
    12 yıl önce açıldı
    Oda arkadaşı sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.