Şimdi Ara

Öğretmen evinde arkadaşın yanına yan odaya geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftasonu gezi için Ankarada olacağız ve öğretmen evinde konaklayacağız. 3 kisiyiz, ben tek başıma bir odada, kız arkadaşım ve arkadaşı da beraber başka bir odada kalacaklar. Acaba kız arkadaşım akşam oturmak için filan yanıma gelebilir mi (gece kalmak için değil)? Bir de sabah uyandırmak için.

İnrernetten biraz araştırdım iki farklı yerde böyle bir durumda odayı arayıp odanıza şu geldi biz buna müsade etmiyoruz diye uyarıda bulundular diye yazmışlar. Ben rezervasyon alırken bir erkek ve iki kadın diye söyledim laf arası soyadınız aynı olmadan beraber kalamiyorsunuz dedi ben de yok öyle istemiyoruz zaten dedim ama odalar yan yana olabilir mi acaba dedim olur ayarlamaya çalışırız dedi. Buna izin vermeseler yan yana ayarlamak yerine tam tersi uzak koyarlar diye düşündüm, bir akşam konaklamada odalar yan yana olması ne fark eder çünkü başka türlü? Bilgisi olan var mı acaba? Böyle bir şey varsa uyarı yemek istemiyoruz, şansımızı zorlamadan cafesinde otururuz. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okunuyor ama kimsenin bilgisi yok sanırım .

• koridorda kamera falan yoksa kontrol edilip geçilebilir bence ne haberleri olacak ki ?
  • Kızlı erkekli kalmak istiyorsanız yallah 5 yıldızlı otele
  • Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt
    Büyük bir bina ama ayni zamanda eski, gördüğüm görsellerde güvenlik kamerası filan görmedim. Her koridorda güvenlik kamerası olsa bile sürekli bunların izlenmesi çok zor olur ki? Aynı zamanda ben anahtarı verip içeri girdim, bir süre sonra kendi odasiymis gibi geldi ve girdi, bu durumda kamerwdan izleyen birinin bunu anlaması çok zor gibi geliyor. Hani çok önemli bir şey değil ama öyle bir şey olacağını da beklemiyordum yorumları okuyunca şaşırmıştım.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Çeşitli sebeplerden dolayı burayı tercih etmek zorunda kaldık daha pahalı olmasına rağmen. Konuda da yazdım amacımız o değil zaten, kısa süreli geçişe de sıkıntı ederler mi diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Çeşitli sebeplerden dolayı burayı tercih etmek zorunda kaldık daha pahalı olmasına rağmen. Konuda da yazdım amacımız o değil zaten, kısa süreli geçişe de sıkıntı ederler mi diye düşündüm.
    O zaman benim için sıkıntı teşkil etmiyor hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Reşit misin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Hiç dert etme rahatca girer çıkarsınız bunun takibini yapamazlar
  • fuhuşturucumu yapacaksınız siz bakıyım :)) Benim kaldığım zamanlarda aynı odayı vermiyorlardı ama odaya girebiliyorduk. ama şöyle bir şey var. odalar zaten 7 kişilikti yani diğer kızlar veya erkekler rahatsız olacaktır. veya siz rahatsız olacaksınız.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam .

• Relavz97 kullanıcısına yanıt
    Evet reşitiz hepimiz.

• Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum hocam çok zor çünkü, iki farklı yerde aynı şeyi okuyunca şaşırdım nasıl olduğuna ama belki onlar ufak yerlerdir bilemiyorum mümkün değil gibi duruyor burda, onun dışında onu sıkıntı edecek olsalar yan yana odaya izin vermeyiz filan derdi diye düşündüm.

• rockandemir84 kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir şey yok. Odalar paylaşımlı değil kendimiz varız sadece.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.