Şimdi Ara

Oda Arkadaşım Uykusunda Konuşuyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oda arkadaşım uyuyo şuan az önce birşeyler dedi ışıkda kapalı bana seslendi sandım yaklaştım bağırdı birden korkup ışığı açtım bişeyler anlatmaya çalışıyodu galiba ne yapmam lazım acil yardım edin

• O evi terket
  • Git kulağının dibine ne bağırıyorsun diye bağır sende.

Şaka bir yana,benimkide konuşuyor, hoş benimki çok da gürültülü horluyor. Yapacak bir şey yok.
  • Ağzına çorap tıka.
  • benim yurttaki odamda iki arkadaş uyurken birbiriyle konuştuklarına şahit oldum eğer yapabiliyosan onunla konuşmaya çalış en fazla 2 veya 3 cümle konuşabiliyorum daha sonra konuşmayı kesiyolar zevkli oluyor bence dene
  • Ona eşlik et.
  • Boğazını neşter yada jilet ile kes, yanına 1 leğen al yatağın alt tarafına bir yere koy kanlar akarken leğene dolsun. Kesici aleti şah damarına batırdıktan sonra çıkarma sakın sıkıca bastır.
    Arkadaşın öldükten sonra artık cesedi nasıl yok edeceksen bildiğin gibi yaparsın, kanları temizle, leğendeki kanıda tuvalete dök tamamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

Boğazını neşter yada jilet ile kes, yanına 1 leğen al yatağın alt tarafına bir yere koy kanlar akarken leğene dolsun. Kesici aleti şah damarına batırdıktan sonra çıkarma sakın sıkıca bastır.
    Arkadaşın öldükten sonra artık cesedi nasıl yok edeceksen bildiğin gibi yaparsın, kanları temizle, leğendeki kanıda tuvalete dök tamamdır

Asitle yok eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Beyler oda arkadaşım uyuyo şuan az önce birşeyler dedi ışıkda kapalı bana seslendi sandım yaklaştım bağırdı birden korkup ışığı açtım bişeyler anlatmaya çalışıyodu galiba ne yapmam lazım acil yardım edin

askeri sistem.. ağzına çorap koy / ayak başparmağının arasına kağıt koy yak / yangın hortumuyla buz gibi su tut / kalk diye bağır
  • Onu uykusunda konuşturmayı dene, uykuda iken merak ettiğin soruları sor bakalım, belki söyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Ağzına çorap tıka.

sonunun nasıl biteceğini bilecek kadar izledik
  • Kafasına osur.
  • yanına otur sende cevap ver beraber muhabbet edin.
  • zebani olabilir dikkat et
  • Atakan olmasin o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.