Şimdi Ara

Oda arkadaşımla sorunum var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendisi bugün bana seninle aynı odayı paylaşmak istemiyorum dedi. Ben çok şaşırdım çünkü sorunumuz olmadığını düşünüyordum.Söylediği sebepleri sıralayınca şok oldum. Sonra kafayı yedim.Fakat şöyle bir sorun var ben bu herifin suratına bile bakamayacak sinirdeyim. FAKAT BU ADAM BANA ŞUNU DEDİ ORDA BİR MÜHENDİS VAR ORAYA GİT DEDİ. KAFAYI YEDİM o anda . Fakat ben kesinlikle gitmem önümde iki seçenek var ya o gidecek yada ben senetlerimi alıp yurttan ayrılacağım.Tavsiye var mı beyler tatilimin içine etti bütün kafa gitti ağlamak üzereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

Kendisi bugün bana seninle aynı odayı paylaşmak istemiyorum dedi. Ben çok şaşırdım çünkü sorunumuz olmadığını düşünüyordum.Söylediği sebepleri sıralayınca şok oldum. Sonra kafayı yedim.Fakat şöyle bir sorun var ben bu herifin suratına bile bakamayacak sinirdeyim. FAKAT BU ADAM BANA ŞUNU DEDİ ORDA BİR MÜHENDİS VAR ORAYA GİT DEDİ. KAFAYI YEDİM o anda . Fakat ben kesinlikle gitmem önümde iki seçenek var ya o gidecek yada ben senetlerimi alıp yurttan ayrılacağım.Tavsiye var mı beyler tatilimin içine etti bütün kafa gitti ağlamak üzereyim.

Niçin bu kadar üzdü seni bu durum? Bence ona haddini bildirmediğin için sana böyle davranıyor ve bu konuda kendini haklı görüyor. Sen ona bu hakkı veriyorsun. Fight club ı izle ve hayatına çeki düzen ver. Ve hiçbir yere gitmiyorsun! Ne odadan ayriliyorsun ne de yurttan orda kalacaksın!

Yarın o köpeğe aynı şunları söyle; "ya katlan ya da sen S.ktir git"! Ve hiçbir yere gitme.

Bu kadar melankoli de bi erkek için fazla. Kendini heba edersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

Kendisi bugün bana seninle aynı odayı paylaşmak istemiyorum dedi. Ben çok şaşırdım çünkü sorunumuz olmadığını düşünüyordum.Söylediği sebepleri sıralayınca şok oldum. Sonra kafayı yedim.Fakat şöyle bir sorun var ben bu herifin suratına bile bakamayacak sinirdeyim. FAKAT BU ADAM BANA ŞUNU DEDİ ORDA BİR MÜHENDİS VAR ORAYA GİT DEDİ. KAFAYI YEDİM o anda . Fakat ben kesinlikle gitmem önümde iki seçenek var ya o gidecek yada ben senetlerimi alıp yurttan ayrılacağım.Tavsiye var mı beyler tatilimin içine etti bütün kafa gitti ağlamak üzereyim.

Niçin bu kadar üzdü seni bu durum? Bence ona haddini bildirmediğin için sana böyle davranıyor ve bu konuda kendini haklı görüyor. Sen ona bu hakkı veriyorsun. Fight club ı izle ve hayatına çeki düzen ver. Ve hiçbir yere gitmiyorsun! Ne odadan ayriliyorsun ne de yurttan orda kalacaksın!

Yarın o köpeğe aynı şunları söyle; "ya katlan ya da sen S.ktir git"! Ve hiçbir yere gitme.

Bu kadar melankoli de bi erkek için fazla. Kendini heba edersin.

Hocam o dediklerinden sonra katlanmam mümkün değil. Yediğin cipsin kırıntısına basmak zorundamıyım dedi.Kırıntı lan adı üstünde. Resmen şoke oldum. Şuan memlekete gitti. Telefonla arayıp yüzüne mi söylesem.

• Kardeşim ona koz verme.
  • ben olsam kalmak istemiyorsan söktür git derdim rahatsız olan o sen değilsin
  • Arkadaslar dogru demis kalmak istemiyorsan kapi orda diyebilirsin. Hatta ben arayim senin yerine cekiniyorsan

• O da haklı sende haklısın.Git diyemez ama sende cips kırıntılarıyla ortalığı pisletemezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de daginigim yere biseyler dokerim .
    bi laf soylediklerinde eyvallahim yok giderim diyorum.

baska birinin yanina gec . kimsenin sorunuyla ugrasma

• Baska neler yapiyormussun onlari da anlatta tarafsiz bakalim olaya. Adam istemiyorum diyebilir. En dogal hakki bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Baska neler yapiyormussun onlari da anlatta tarafsiz bakalim olaya. Adam istemiyorum diyebilir. En dogal hakki bence.

Hocam Laptop falına ses geliyormuş ders çalışamıyormuş ki ders çalıştığı sırada ben laptopu mümkün olduğunca kaparım 2. Cips kırığı ise yurtta tek benim süpürge makinası var haftada 2 kere en az odayı süpürürüm. 3. Son günlerde anlamsız şeyler yapıyordu mesela sabahın 5 inde alarm kurup 20 dk öttürüyordu ben anlamadığım iilk ne oluyor fln demiştim. Şuan anladım maalesef

• Sen niye gidiyorsun? Rahatsız oluyorsa kendi gitsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.