Şimdi Ara

Oda ölçülerine uygun klima tavsiyesi YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ADANA'da oturyorum Huzurevleri mah. yazın düğü yapacağım evim hazır yavaş yavaş mob. b.eşya diziyorum.
    Klima konusunda çok kararsız kaldım.
    Evde şimdilik 2 oda için klima gerekli o.odası ve y.odası,
    Ev D-G-K cepheli, 3. kat üstümüzde 3 kat daha var.
    Y.odası doğu cepheli ve 15 m2 civarında
    O. odası 12 m2 güney cepheli ama ön taraf balkon o yüzden direk güneş ışığı almıyor,

Y.odası için 9 BTU yeterli diye düşünüyorum. İnverter tercihim, çünkü akşamdan sabaha kadar çalışacak muhtemelen, malum Adana yaz'ı.
    O. odası için biraz 12 BTU kullanmayı uşunuyorum. Çünkü misafir olacak, TV var, evin nemini kırması için kapısını açabiliriz, bide ilerde belki balkonu cam balkon yapıp odanın içine dahil edebilirim. 5 m2 balkon alanı.
    Enerji Tasarrufu, bide uzun ömürlü olması önemli.

Bu konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alüminyum

Merhabalar ADANA'da oturyorum Huzurevleri mah. yazın düğü yapacağım evim hazır yavaş yavaş mob. b.eşya diziyorum.
    Klima konusunda çok kararsız kaldım.
    Evde şimdilik 2 oda için klima gerekli o.odası ve y.odası,
    Ev D-G-K cepheli, 3. kat üstümüzde 3 kat daha var.
    Y.odası doğu cepheli ve 15 m2 civarında
    O. odası 12 m2 güney cepheli ama ön taraf balkon o yüzden direk güneş ışığı almıyor,

Y.odası için 9 BTU yeterli diye düşünüyorum. İnverter tercihim, çünkü akşamdan sabaha kadar çalışacak muhtemelen, malum Adana yaz'ı.
    O. odası için biraz 12 BTU kullanmayı uşunuyorum. Çünkü misafir olacak, TV var, evin nemini kırması için kapısını açabiliriz, bide ilerde belki balkonu cam balkon yapıp odanın içine dahil edebilirim. 5 m2 balkon alanı.
    Enerji Tasarrufu, bide uzun ömürlü olması önemli.

Bu konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.

Tabi y.odasındaki klimanın sessiz çalışması çok önemli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.