Şimdi Ara

oda termostadını çıkarınca kombi normale döner mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oda termostadını satlığa koydum isteyenler var. kombi demirdöküm atron , termostad ise rf 6001 ön panele bağlandığı bi parça var hani şu kabloları birbirine bağlayan küçükvidalı basit parça oda termostadını çıkarınca kombi normale döner mi

buraya termostad dan gelen kabloları söküp çıkarınca kombi normal kullanılır mı

yani sormak istediğim hani ot bağlarken girilen parametreler vardıya şimdi buna benzer birşeyler yapmak gerekecek mi sökünce yoksa eski haline döner mi

• İki ucu birbirine baglamanız gerekli. Kombiyi açmadan da söktüğünüz termostatın kablolarını birbirine bağlasanız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbaydogan

İki ucu birbirine baglamanız gerekli. Kombiyi açmadan da söktüğünüz termostatın kablolarını birbirine bağlasanız olur.
    klemens teki iki uca U şeklinde bi kablo bağlamakmı dediğiniz bi videoda izlemiştim (yeni bağlıyordu adam U şeklide bi kablo çıkardı klemensten) ama 3 klemens vardı kombinin ucunda 4 te veya 5 tanede kablo vardı (kapağı kapalı olduğu için tam hatırlamıyorum)

(anladım termostadın vericisinin üzerinden direk sökmemi söylüyorsunuz kombiye bağlı kalsın kablolar yeni termostad alınca ona direk bağlarım .. yanlış anlamadım değil mi)
  • kantay kullanıcısına yanıt
    Evet söylemek istediğim buydu. Yeni termostat aldığınızda şimdiki yerine bağlarsiniz. Bu işleri yaparken kombinin şartelini mutlaka kapatın.

• quote:

Evet söylemek istediğim buydu. Yeni termostat aldığınızda şimdiki yerine bağlarsiniz. Bu işleri yaparken kombinin şartelini mutlaka kapatın.
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Kolay gelsin

• quote:

Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    unutmadan benim kombide şartel yok sanırım direk kombiden almışlar elektriği o durumda ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerekecek

https://www.youtube.com/watch?v=PfO45fvCEDg

bu video sanırım açıklayıcı gibi aynı kombi benimki de bi bakarmısınız elektrik tesisatı hakkındna ne yapabilirim çünkü bende ki alıcıya 4 kablo giriyor

benim termosadın alıcısıoda termostadını çıkarınca kombi normale döner mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda sıcaklığı normal mi???
    11 ay önce açıldı
    kombi bozuk mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.