Hocam kullanmadığım için general HT 5000 i bilemiyorum, belki kullanan arkadaşlar vardır fikirlerini yazarlar, görünüm önemli değil, priz her yerde bol miktarda var diyorsan aslında belki de TPI sı en güzel çalışan forumda olan bir arkadaşın el işçliği ile ürettiği San-Tek var, memnun olmayan görmedim kullanıcıları arasında onun da konusu var isterseniz bir de onu inceleyin. |
ODA TERMOSTATI SEÇİMİ (387. sayfa)
-
-
Ben tpi siz modelini kullandım tavsiye etmiyorum malezeme kalitesi bile berbatttı bilginiz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yani sürekli elleyeceğim birşey olmadığı için malzeme kalitesinden ziyade kullanım esnasında bir sorun yaşadınız mı acaba? Bağlantı kopması, yanlış ölçüm, cihazlarda bir sorun oldu mu?
-
Dediğim gibi tpi siz modelini kullandım işini yapmasında bir sıkıntı yaşamadım ama evde sürekli ısı dalgalanması oldu o yüzden kullanmadım daha. Malzeme kalitesine vurgu yaptım elinize almıcaksınız ama çabuk bozulma ihtimalini göz önünde bulundurabilirsiniz tuşlarına illaki basacaksınız sonuçta.
Aldık bakalım t3r inşallah memnun eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evin yalıtımı iyiyse eder hocam içiniz rahat olsun sadece ilk bir hafta süre verin evi öğrensin sonra sıcaklığı sabit tutar.
Arkadaşlar selamlar,
Yeni ev aldık. Evde ECA Citius Premix 24 HM model, 28.05.2021 uretimli kombi var. Programlanabilir kablosuz oda termostati olarak ne önerirsiniz. Bir kaç sayfa okudum ama TPI, modulasyon vb vb. Kafa karıştı bende
Ne önerirsiniz bu kombi için. Bir kez ayarlayalım kafamız rahat etsin
Papağan gibi olduk ama honeywell t3r hocam. :)))
Merhaba benim evimde ARUNA HT300S SMART model ürünü var. Bu cihazda program yapabiliyorum. Hafta içi her gün saat 15:30 da kombi evi 22 dereceye getiriyor gece 2 den sonra 20.5 a set etmesi için bir program yaptım. Hafta sonları 24 saat 22 derece yapıyor.
Böyle bir program sizce tasarruf yaptırırmı. Bu arada hafta içi gündüzleri evde kimse yok. 2 kişiyiz 2 mizde çalışıyoruz akşam 6 da evde oluyoruz.
mutlaka bir tasarruf yaptırır, sonuçta en büyük tasarruf kombiyi mümkün oldukça yakmamak ve ortam ısısı düşük tutuldukça yapılıyor, ama pratikte şu kadar tasarruflu olur diyemeyiz. Programınız 1.5 derece fark olduğu için uygun gibi, farkı çok arttırmak tasarruf yaptırsa da konforu bozabiliyor (eşyaların soğuk kalması vb gibi nedenlerle)
-
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam peki kombi kaç derecede çalışmalı sizce ben 60 derece kullanıyorum normal midir. Kombi yoğuşmalı değil
yoğuşmalı olmayan kombi zaten 60 derece altı çalıştırılmamalı
-
Honeywell T4R ile T3R arasındaki fark nedir. ECA citius premix 24 Kw için soruyorum. Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modülasyonlu ve daha yeni versiyonu diye biliyorum.
Merhabalar,
Kombim için oda termostatı alacağım, Honeywell Y87RF2008 modülasyonlu modelini almaya düşünüyorum ama forumda bazı kişiler kullanmış uygun olduklarını yazmış ama model numarasında farklılık gösteriyor sanırım, A2CPX023DATR A2CPX026DATR kullanma kılavuzunda sadece on of oda termostatın port bilgileri paylaşışmış openterhm portları için bir açıklama yazılmamış. Konu hakkında bilgisi olan var mı ? modülasyonlu cihazlar AİRFEL DİGİFEL PREMİX A2CPX023DATR A2CPX026DATR modellerine uygun mudur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanoozdmr -- 21 Ekim 2024; 19:12:10 > -
hocam oturduğum ev yalıtımlı değil (alt boş dükkan, üstte almancı daire boş) yenide kombi aldım (baymak lunatec tam yoğuşmalı) ve open therm desteği var, bu durumda en iyi termostatıda alsam, tasarruf yaptırma olasılığı olurmu?
-
Arkadaşlar yerden ısıtma eve geçtiğim için satıliktır kablolu modulasyonlu open therm, artik işime yaramiyor,fiyat 1000 tl,ilgilenen olursa.yine buradan konu sahibi usatmin sayesinde almistim duotec kombi ile 2 yil kullandim petekli sistemde cok tasarruflu calisiyor,fakat yerden isitma evde isimi gormuyor,on off termostat alacagim
-
Yalıtım yoksa fazla bile yakabilir hocam termostat aldıysanız deneme yapın öyle kullanın.
cevap için teşekkür ederim, henüz bir termostat almadım hocam
-
Oda termostatı sadece tasarruf değil aynı zamanda konfor amaçlıdır, Ayrıca alt üst boş, yalıtım yok diye her zaman daha fazla yakacak diye bir durum yok, eviniz güneş alıp ısınıyor ise o sayede yalıtımsız evde bile tasarruf edebilirisin. Ayrıca sürekli kombi ayarı ile oynamak zorunda kalmazsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X