Şimdi Ara

***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU] (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.926
Cevap
168
Favori
380.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallahi honeywell T3R aldık 250 kupon vardı ana menü de 2466 tl geldi bakalım tşk ederim cevap için ama forum %95 hep honeywell termostat memlun hayırlısı olsun bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 2 Şubat 2025; 1:32:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CS GO Pro kullanıcısına yanıt
    Ben de T3R kullaniyorum, memnunum ama wifi olsa iyice tadından yenmez di. Generalin tuya termostadi digerleri gibi kotu degil sanirim. T3R konusunda en aktif kullanicilardan biriyimdir zaten.

• kir-pi K kullanıcısına yanıt
    General 250 smart model birde ht 250 smart Tuya model mi var yoksa akakce den 250 smart yazanı da mı aynı onu tam anlamadım

Onu bilmiyorum hocam hic arastirmadim

Oda degil de N11 de 1500 tl ye alt limitsiz kopun almış millet kaçırdık

Onlardan biri bendim ve arkadaşıma t3r aldım. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mura_t kullanıcısına yanıt
    Vallahi çok sevindim bizim arkadaşlar da almış hep

Oda termostat ölçmek için ayrı bir cihaz tavsiye eder misiniz acaba veya önerebileceğiniz bir farklı bir küçük bir cihaz var mı O da derecesini termostatla uyum sağlıyor mu diye galiba bazı arkadaşlar kontrol ediyorlarmış aynı derecede mi diye

Xioami termometre var ben kullanıyorum aynı zamanda nem de ölçüyor tavsiye ederim.

Bende her odada termometre vardır, çünkü oda termostatı sadece olduğu odayı kontrol eder, diğerleri ne alemde bilme şansınız yok. Termostatın olduğu salonda tuya ile çalışan bir wifi termometre var bu sayede dışarıdaykende kaç derece olduğunu görebiliyorum, bu cihaz aynı zamanda televizyonu, mi boxı ve teledünyayı da IR ile kontrol edebiliyor, bu sayede kumanda arayıp durmuyorum, bir odada Mi termometre var, oda bluetooth ile bağlanıp takip edilebiliyor. Diğer odalarda HTC1 veya HTC2 var.

• Eski tip oda termostatı 25 tl ye aldım.eca oda termostatı ile nerdeyse ayni yarım bazen 0.5 oynama payı oluyor .oda ile koridor arasında ama genelde aynı

Hocam honeywell T3R termostat hangi ayarları yapmam lazım o kadar kullanıcı olmuş ayrıntılı bir tane Türkçe video yapmamışlar 😄

Konusu var forumda hocam oraya bakabilirsin. Benimki çevrim 3 yakma zamanı 3 gecikmeli başlatma açık optimum durdurma açık birde yeni forumda okudum yaz saati uygulamasını kapattım programlı kullanıyorum gündüz 23 derece ayarlı gece 22 düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura_t -- 4 Şubat 2025; 20:57:47 >
    Tam hocam bakıcam da garibime gitti o kadar kullanıcı var birisi detaylı video çekmemiş her yer general vs diger marka video dolu 😄

Evet ama konusu bayağı bilgilendirici. Kombiciler hep o tarz işe yaramayan ürünler taktıkları için pek bilnmiyor sanırım. :)

Vallahi hocam şu forum daki kişiler i bile baksa video honeywell termostat video nerden baksan 20 30k izlenme fazla olurdu bence birde uzun süre önce açılmış konu 2 video var birisi 30 s li video oda
    Konu bakıp ayar 2 3 gün deneme yanılma yönü ile olacak gibi galiba video olsa idi acemilik çekmezdik

Kullanıcıların hepsi bireysel kullanıcı, kimsenin ticari kaygısı yok, video çekip izleneyim derdi yok, soru gelirse ve bilgileri varsa cevap yazılıyor veya fikir üretiliyor.

• Arkadaşlar bu kombi termostatı tam olarak nasıl kullanılıyor? Arçelik Atria 24 kombim var yine Arçelik marka termostatım da bağlı. Termostattaki dönen butonu çeviriyorum maksimum 30 dereceye çıkıyor ancak kombide tık yok. Kombiye bağlı olduğundan emimin bu arada. Ancak kontrol ünitesinden termostatı devre dışı bırakınca kombi üzerinden manuel olarak ayarlamaları yapıyorum. Evde yokken elektrikler gidip geldiğinde otomatikman termostata bağlanıyor kombi ısıtmıyor evi buz gibi kalıyor. Bu nasıl kullanılıyor arkadaş? Benim cihaz mı bozuk ben mi kullanamıyorum anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 4 Şubat 2025; 21:54:39 >
    1 2 gün acemilik çekeceğiz ozmn
    Çok konu soru var ama keşke basit bir şekilde anlatım olsa idi güzel olacaktı.
    23.5 ayar yaptım uzun süre çalıştı alev gözüküyor ekran da kombi çalıştı durdu oda sıcaklığı 24.5'e çıktı
    Hiç bir ayar yapmadım

Program yapmayacaksanız güzel bir yere koyun bir hafta boyunca ellemeyin kombi sıcaklığınıda değiştirmeyin istesiğiniz sıcaklığa sabitler evi öğrenme modu olduğu için şuan evi öğreniyordur.

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.