Şimdi Ara

***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU] (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.926
Cevap
168
Favori
380.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam se sa ya gerek yok. Evin kaç derece atıyorum 23, gidin kombinin yanına 25 e getirin termostatı. Ateşleme yapıyorsa sorun yoktur, ateşleme yapmıyorsa bi yerde hata vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım birde öyle deneyelim ne çıkacak.

• UsluO U kullanıcısına yanıt

O 21 derece general üstünde yazan rakam mı yoksa başka termometre mi? General termostatının kalibrasyonu gerekebilir.

Duvara monte ise Birisi general termostatı 7 dereceye getirsin sen kombinin yanına git veya termostatı eline al git kombi kapatıyor mu? 25 e getir açıyor mu. Bu dediklerimde sorun yoksa termostat kalibrasyonu yapacaksın demektir.

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Ne alsam beni memnun etmezmiş gibi bir izlenimi edinmenize sebep olan nedir?

• Merhaba arkadaşlar, hali hazırda kullandığım Immergas Alpha kombimi değiştirmeye karar verdim. Şu anda bu kombiyi yine İmmergas Car V2 modülasyonlu oda termostatı ile kullanıyorum ve termostattan çok memnunum. Sizlere sorum şu: Bu termostatı satın alacağım başka marka kombilerle de kullanabilirmiyim?

• arkadaşlar merhaba demirdöküm nitron plus kombimiz var modulasyonlu kablosuz önerebileceğiniz oda termostatı hangisidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: btsinsxx

Selamlar;

Demirdöküm Atron H28 (NG) hermatik kombim var alev modülasyonu olduğu söyleniyor özelliklerde?

ev dublex üst kata termostat koymak istiyorum, kombi alt katta mutfakta

honeywell termostat model ne önerilir? wifi özellikli olmasını ve kaliteli bir modül tercih etmek istiyorum. hayırlı forumlar

incelediğim modeller

T3R, DT4R VE T4R VE yine honeywell model (Y87RFC2090)

edit: home kit desteği olan bir model varmıdır?

Selamlar;

Demirdöküm Atron H28 (NG) hermatik kombim var alev modülasyonu olduğu söyleniyor özelliklerde?

ev dublex üst kata termostat koymak istiyorum, kombi alt katta mutfakta

honeywell termostat model ne önerilir? wifi özellikli olmasını ve kaliteli bir modül tercih etmek istiyorum. hayırlı forumlar

incelediğim modeller

T3R, DT4R VE T4R VE yine honeywell model (Y87RFC2090)

@stroma hocam aynı durumdayız aşağı yukarı bende yazdım fakat bir cevap alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btsinsxx -- 21 Ocak 2025; 13:35:19 >

• dostlar demirdöküm nitromix kombiye bağlı böyle bir termostat dış ünitesi mevcut ama oda termostatı kayıp, bunun hangi modele ait olduğunu nasıl öğrenebilirim ? baymak,beko,general life,red blue gibi markalar bunu kullanmış ama hangisi onu bilemiyorum.. hangi markayla uyumludur ?

***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU]
  • Emyn1907 kullanıcısına yanıt

General bu

• sioux kullanıcısına yanıt

Sağolasın..

• general 300s rf aldım ilk izlenimlerim oldukça kötü. termostat kafasına göre sıcaklık ölçümü yapıyor xaiomi termometre var onla arasında dağlar kadar fark var kalibrasyon yapıyorum ama tutmuyor bi türlü ya düşük ya yüksek kalıyor bi süre daha kullanıp test etcem bakalım şimdilik pişman oldum aldığıma

• Merhaba
    2 tane oda termostat arasında kaldım
    Rcon Rc 700 Wifi
    General HT 500s wifi
    Tavsiyeniz ne varsa alabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CS GO Pro kullanıcısına yanıt

General ht 250 s tuya

Bu mu
    General HT 500s olanı 1400 alıyorum sıfır letgo dan.
    Bu model alınmaz mı çok şikayet okudum forum da.
    Honeywell t3r millet çok memlun

• recep R kullanıcısına yanıt
    Bu termostat nasıl acaba rcon rc 700
    T3r fiyat uçmuş 2500 kadar bir oda termostat bakıyorum ama T2R işimi görür mü acaba

HT500 set diyorsunuz sanırım.

En basitinden geçen hafta generalin sunucuları çöktü 3 4 gün termostatını kullanamadı insanlar, 250s tuya uygulamasını kullandığı için hiç bir sorun olmadı.

500 Seti internete bağlı kullanmak için ekranlı kısmı prize bağlamanız gerekiyor, wifi modem ekranlı termometrenin içinde piller çalıştıramıyor.

250s in ekranlı kısmını prize bağlamanıza gerek yok çünkü wifi modem kombiye bağladığımız parçada.

250s in hassasiyeti 0.1 derece, tam emin değilim iyi araştırın ama 500 setin 0.5 diye biliyorum.

500 setin kullanıcı yorumları iyi değil pazaryeri yorumlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 1 Şubat 2025; 11:18:2 >
    Teşekkür ederim cevap için
    Ozmn wifi cihaz almak mantıklı degil ozmn.
    Bu general HT 250 rf olanı ney acaba

Tuya uygulamasını kullanan her cihaz wi-fi özelliklidir, yanı uzaktan müdahale edebilirsiniz. Uygulamayı yükleyip cihazı evinizdeki ağa tanıtırsınız ve kullanırsınız

• kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Vallahi Araştırdık da hepten daha çok kararım değişti yok Bağlantı kopmaları ya da o da sıcaklık hassasiyetini doğru ölçmemelerinden dolayı çok şikayet gördüm ama bazı markalarda letgo'da sıfır 2 aylık kullanılmamış General ht500 Smart modelini 1400 TL'ye buldum ama bu markadan wifi olanlarında hep sorunlu oluyor muş galiba acaba wifi kullansam sorunlu olur mu pil ile.
    Acaba honeywell T2R alsam işimi görür mü T3r aradın fark ney acaba yani aradaki farkı vermeye değer mi videolarda araştırdım onu da bulamadım ama

Ht 250 rf önermedim ben hocam. Ht 250 smart önerdim. Bence siz detaylı bi araştırma yapın öncelikle.

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.