Şimdi Ara

***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU] (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.926
Cevap
168
Favori
380.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ürün ht250 smart tuya. Sizin ki 0.5 hassasiyet bu 0.1 hassasiyet. Aynı ürün değil yani sizinkiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi bunlar yeni çıkmış sanırım inşallah malzeme kalitesinide geliştirmişlerdir tuşlara basarken çatır çutur yapıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

merhaba hangi ürünü aldınız

• empiss E kullanıcısına yanıt

General ht250 smart tuya

• yusufd84 Y kullanıcısına yanıt

Hocam daha takamadım ki. Buradan nereye neyi bağlayacağım diye destek almak istedim ve yardımcı olmaya çalışanlar oldular ama muğlak kaldı durum, servis de bin lira istemişti kaldı öyle duruyor, bir ara boş vakit bulunca uğraşıp takmaya çalışcam ama işte anlamıyorum çok bu işlerden, forumdan tam bir cevap alabilsem iyi olacaktı...

• WithQuasimodo kullanıcısına yanıt

İade et hocam onu. Üstte yazdığım modeli al. Fiyat farkı çok az

Bu da bağlantı videosu

***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU]GENERAL Lifeyoutube
    GENERAL HT250S SMART - Akıllı Kablosuz Oda Termostatı Kurulum Videosu 00:00 Giriş 00:13 Kutu İçeriği 00:35 Modem - Kombi Bağlantısı 01:35 Oda Termostatı Kullanımı 02:31 Oda Termostatı - Modem Eşleştirme 03:16 Akıllı Kurulum 05:10 Modem LED Anlamları
    https://www.youtube.com/watch?si=L1yiF4qPgSt7LXew&v=QcN4S-oJKws&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 19 Aralık 2024; 23:38:9 >

Ben de anlamadığım için ustaya güvendim ama o da böyle dandik bir markanın dandik bir ürününü yerleştirdi. Generali ona pahalıya patladı. Size de sabır ve kolaylıklar dilerim.

Evet iade ediyorum bakalım. Hiçbir şey kullanılmadı sadece kutu açıldı, açarken açma kısmı yırtılmış Amazon pazaryeri satıcısı, sorun çıkarmazlar umarım.

• Selamlar;

Demirdöküm Atron H28 (NG) hermatik kombim var alev modülasyonu olduğu söyleniyor özelliklerde?

ev dublex üst kata termostat koymak istiyorum, kombi alt katta mutfakta

honeywell termostat model ne önerilir? wifi özellikli olmasını ve kaliteli bir modül tercih etmek istiyorum. hayırlı forumlar

incelediğim modeller

T3R, DT4R VE T4R VE yine honeywell model (Y87RFC2090)

edit: home kit desteği olan bir model varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btsinsxx -- 24 Aralık 2024; 16:58:9 >
  • Merhabalar. İMMERGAS EOLO STAR marka kombim için termostat önerisi istiyorum. Kombim 2013 model destekliyormu bilmiyorum. Daha önceden kullanıp memnun kaldığım Siemens RAA21 modeli var. Sizce uyum sağlarmı. Çok iyi birşeye gerek yok. Kablolu montaj yapacağım

Hocam ben diğerini iade ettim ama bu senin önerdiğin ht250'yi de henüz almadım. Fiyatı şu anda en düşük idefix'te 1662 lira. Hâlâ öneriyor musun acaba? Bir de General Life'dan uzak durun diyen çok kişi duydum etrafta, bu da General Life olunca tereddütte kaldım.

Ben memnunum 0.1 e ayarladım hassasiyeti misss. Generalin eski ürünleri tırttı 0.5ti hep. Millet ondan diyor. Siz bilirsiniz araştırın aklınıza yatarsa alın.

• Ben general 230s aldım. Gayet memnunum vala. Diğer hassas iki adet termometremden 0.7 derece fazla ölçüyordu onunda kalibrasyonu çok kolay.
    Ayardan beri hepsi aynı dereceyi gösteriyor.
    Yalnız cihazın termostatını modemine tanıtmak için 1 saat uğraştım, nerdeyse cihazı iade edecektim. kılavuzda çıkan yöntem ve o youtube da izlenen yöntem işe yaramıyor. Modemi tüya ya tanıtarak (hemen ekliyor zaten) ordaki menüden ayarlar /termostat ayarı adımından termostatı modeme bağladım. Alacakların bilgisine, boşuna uğraşmayın. (belkide termostat modeme tanımlı geliyordu onu denemedim direk tanıtmaya uğraştım)

Tek eksiği telefondan tüya kullanarak ayarladığım derece odadaki termostatta işlenmiyor. Mesela oda termostatı 7 derece diyelim tüya dan 22 ayarlayıp kombi çalıştığında oda termostatından 7 sabit kalıyor, ordan işlem yaptığımızda hemen oda sıcaklığı üzerine getirmelisiniz ki kombi kapanmasın.

Tam tersi oda termostatından yapılan ayar telefondaki tüya uygulamasında beliriyor. Çalışma aralığı da +/- 0.1 dereceye kadar ayarlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 6 Ocak 2025; 15:48:52 >

• sioux kullanıcısına yanıt

Bende gayet memnunum generalin yeni ürününden yazdıkça millet gelip generale sövüp gidiyor ***ODA TERMOSTATI***[ANA KONU] 

Şu anki fiyat skalasında hâlâ bu ürünü mü öneriyorsunuz acaba? Fiyatı biraz zamlandığı için soruyorum, başka bir ürün de bakmadım.

• Baymak duotec için ne önerirsiniz? generali tasarımı hoş ve memnun kalınıyor galiba alsam sorun yaşar mıyım?

• Herkeze Slm,lar

Bende general aruna 300s RF aldım geçen sene neyin ne olduğunu pek anlamadım.Bu sene gözüme takıldı termostat ile alıcı eşleşiyor fakat aç kapa yaparken alıcıda herhangibir işlem olmuyor yeşil ışık devamlı sabit kalıyor yani yanıp sönmüyor bu normalmıdır.Bir usta değilim kullanma kılavuzundada üçdefa yanıp sönmesilazım yazıyor.Sorum şu bu normalmıdır ışık yanıp sönmesede termostat kombiye aç-kapa sinyali gönderiyormu.Ayrıca kombim ECA proteus piremix.Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Hayırlı günler.

Bilemiyorum hocam araştırmanız lazım. Ama siz ne alsanız sizi memnun etmez gibi bir izlenim edindim ben. O yüzden çok karışmak istemiyorum. Youtubedan vs inceleyerek bi bakın derim

• UsluO U kullanıcısına yanıt

Yeşil ışık devamlı sabit kalıyor evet. Yalnız kombiyi açıp kapatırken kombiye bağlı olan modem denen parçadan tık şeklinde bir role sesi gelmesi lazım.

Zaten kombiyi istediğiniz gibi açıp kapatıyorsa sorun yok demektir. General de kullanma kılavuzu ile cihazın kendisi farklı işliyor yukarda başka bir örnekte anlattığım gibi.

• Slm,lar sioux Kardeş

Cevabın için teşekkür ederim.Kombiye bağlı cıhazdanda o tık sesini duymadım kendi kanatime göre kombi kendi ayarlarında çalışıyor.Haftalık programladık gece 12 den sabah 6 yakadar 18 dereceye ayarladığım halde gündüz ayarlarında çalışıyor gibi çünkü oda sıcaklığı 21 dereceden aşağı düşmüyor. Şayet kombiye sinyal gitmiyorsa ne yapabilirim pilleride değiştirdim.

Hayırlı günler.

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.