Binlerce liralık incelemeler yaptın hala resimleri nokia 6630 çekiyorsun, okurların fuji f100 ile çekilen resimleri görse emin ol daha da iştahlanır
O Çuvaldaki sanırım un. Demek ki hayırsız akrabalarım un sektörünede girdi Kaliteyi başka yerde aramam diyorsanız Dayıoğlu un.
quote:Orijinalden alıntı: kick down oha abi 5 tane nedir ya ben ondan 2 tane yesem tıkanırım birde açık adresi pm atarmısın şehreminiye oldukça yakınım ama bilmiyorum tam olarak ben 7 tane yiyorum
hiçbiri ananeminki gibi olamaz. yaların yutarın, beş on onbeş yirmi parçaların. bi de ayran, kornişon yanında ohşşşşş ayrıca başlığı düzeltsen iyi olcak, çibörek ya da şiborek yazsan daha uygun olur.
quote:Orijinalden alıntı: egerasim quote:Orijinalden alıntı: kick down oha abi 5 tane nedir ya ben ondan 2 tane yesem tıkanırım birde açık adresi pm atarmısın şehreminiye oldukça yakınım ama bilmiyorum tam olarak ben 7 tane yiyorum nasıl bi duygu yemin ediyorum merak ediyorum ya hem çok yiyemiyorum hemde 7-8 kilo fazlam var nasıl olacak bilemiyorum
quote:Orijinalden alıntı: oeste Binlerce liralık incelemeler yaptın hala resimleri nokia 6630 çekiyorsun, okurların fuji f100 ile çekilen resimleri görse emin ol daha da iştahlanır abi yanımda taşımaya üşeniyorum açıkçası makineyi quote:Orijinalden alıntı: South Away hiçbiri ananeminki gibi olamaz. yaların yutarın, beş on onbeş yirmi parçaların. bi de ayran, kornişon yanında ohşşşşş ayrıca başlığı düzeltsen iyi olcak, çibörek ya da şiborek yazsan daha uygun olur. dostum vitrine öyle yazmışlar diye bende o şekilde yazdım.
quote:Orijinalden alıntı: Bey Amca O Çuvaldaki sanırım un. Demek ki hayırsız akrabalarım un sektörünede girdi Kaliteyi başka yerde aramam diyorsanız Dayıoğlu un. arayı iyi tutmak lazım o zaman akrabalarla
quote:Orijinalden alıntı: I.Cadde Kardeşim yeter artık tadım notların.. Bunları yazarken üşenmiyormusun ? işsizmisin anlamıyorumki
quote:Orijinalden alıntı: I.Cadde Kardeşim yeter artık tadım notların.. Bunları yazarken üşenmiyormusun ? işsizmisin anlamıyorumki Niye bence gayet güzel konular oluyor. Pasta, börek, kopi luwak falan, değişik yani.
quote:Orijinalden alıntı: yoğurt Hımm güzelmiş Peki aranızda ARABAŞI nı bilen var mı acaba? Şu geçtiğimiz 20 gün içerisinde abartmıyorum 10 kase içmişimdir.