Şimdi Ara

Odabaşı Çiğbörek [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
12.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bir blog açsan takip ederim seni.

Ama böyle bilindik ürünlerden markalardan felan ürün inceleme bu tür az bilinen yerleri gez.

İstiklalde bildiğin güzel barlar felan varsa söyle
  • Hocam oraya yakın oturuyorum bende 3 sene Çapa Atatürk'te okudum kısmet olmamış mekanı keşfetmek demek. Yarın bir de ben deneyeyim madem öyle.
  • Çok güzel tadı vardir harika kıymalı herkes tatmalı
  • Harika inceleme olmuş.
  • Bu meret sarimsakli yogurtla cok iyi gidiyor haberiniz olsun
  • yakınım bı ara bakmaya calısrım
  • Odabaşı'nda olmasada yarın evde çi(ğ)börek yiyeceğim. SS'leri sizinle paylaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Kardeşim yeter artık tadım notların.. Bunları yazarken üşenmiyormusun ? işsizmisin anlamıyorumki

Hobi gibi düşün dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Kardeşim yeter artık tadım notların.. Bunları yazarken üşenmiyormusun ? işsizmisin anlamıyorumki

Hobi gibi düşün dostum

saçmalamışsın okuma ozaman silah zoruylamı oku dıyor adam sana..işsizlik ile ne alakası var ayrıca? ozaman sende buraya girip yazdıgına göre 1 numaralı işsiz sensin

@ogameci
    incelemelerini ve notlarını beğeniyor devamını diliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 18 Şubat 2012; 11:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

quote:

Hobi gibi düşün dostum

saçmalamışsın okuma ozaman silah zoruylamı oku dıyor adam sana..işsizlik ile ne alakası var ayrıca? ozaman sende buraya girip yazdıgına göre 1 numaralı işsiz sensin

@ogameci

Arkadaşım yediğin şeylerin resmini çekip lezzet yorumları yapmak normal birşey değil, aldığın şeyi afiyetle ye, resimler yorumlar filan ne gerek var burada bende alacağım çok güzel diyenlerin yarısı 1 saat sonra konuyu unutmuştur, çocuksu hareketler forumun birçoğu gibi.. Arkadaş diğer konusunda Kopi Luwak kahvesini incelemiş, bak o güzel bir konuydu çünkü bilmiyoruz ne olduğunu merak edip bakıyoruz ve bilgileniyoruz, ama çiğ köfte yok dominosdan pizza bunları yemeyen almayan yoktur ne gereği var.

• milorun gittiği yerlere adım atmam
  • Borsada çok para var galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

quote:

quote:

Hobi gibi düşün dostum

@ogameci

Arkadaşım yediğin şeylerin resmini çekip lezzet yorumları yapmak normal birşey değil, aldığın şeyi afiyetle ye, resimler yorumlar filan ne gerek var burada bende alacağım çok güzel diyenlerin yarısı 1 saat sonra konuyu unutmuştur, çocuksu hareketler forumun birçoğu gibi.. Arkadaş diğer konusunda Kopi Luwak kahvesini incelemiş, bak o güzel bir konuydu çünkü bilmiyoruz ne olduğunu merak edip bakıyoruz ve bilgileniyoruz, ama çiğ köfte yok dominosdan pizza bunları yemeyen almayan yoktur ne gereği var.

öyle deme dostum

ben mesela hiç papa john's pizza yemedim

zaman bulup gidemedimde

şimdi biri konu açmış olsa çok iyi olur canlı görme şansım olur pizzaları.

• Bugün mekana uğradım. İlk defa çiğbörek yedim, tadı beklediğimden daha güzeldi herkese öneriyorum.
  • Abi Vedat Milor'un DH bayiliği oldun valla.Bütün yemek konularında seni görüyorum.
  • çiğ börek eskişehirde kımızla beraber yenilir sonra bi yakılır
  • Ne oldu hacı paran mı bitti? Bir oturuşta 30-40 TL'yi gömen adam 1,25 TL'lik börek yemiş. Geri kalanı bahşiş bırakıp hesabı 20'ye tamamlasaydın bari. Miden ucuz yemeğe alışık değil senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Ne oldu hacı paran mı bitti? Bir oturuşta 30-40 TL'yi gömen adam 1,25 TL'lik börek yemiş. Geri kalanı bahşiş bırakıp hesabı 20'ye tamamlasaydın bari. Miden ucuz yemeğe alışık değil senin

yok dostum ya

zamana göre imkan dahilinde elimizin altında ne varsa artık

hep 30-40 belimizi büker
  • Bende Vedat Milor'da görmüştüm , içine çok az malzeme koyuyor diye eleştirmiştim. Konulara devam hocam merakla bekliyorum gelecek konuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Odabaşı'nda olmasada yarın evde çi(ğ)börek yiyeceğim. SS'leri sizinle paylaşabilirim.

Yiyeceğimi yedim ama SS almayı unutmuşum. Odabaşını bilmemde evdeki gayet güzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.