Şimdi Ara

Odabaşı Çiğbörek [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
12.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vedat Milor'dan tam not alınca hemen ziyaret etmek lazım dedim.

Ve doğruca koyuldum yola.

İstanbul Tıp fakultesine sırtınızı verin ve karşı caddeye geçin ve caddenin sonuna kadar devam edin

4 yol ağzına gelince yine aynı istikamette 25 metre daha devam edince sağ tarafta mavi tabelalı dükkan aradığımız yer.

İbrahim Çavuş Mh.'de

Şehremini/istanbul

Tam pazarın kurulduğu güne denk geldim.

Mekan ufak bir yer 3 masa var. Toplam 12 kişi oturabiliyor.

ÇOK TEMİZ bir yer, Karadeniz döner gibi değil adamlar ödün vermiyor temizlikten.

Açılışı 3 tane ile yaptım hemen ardından 2 tane daha söyledim, 5 tane hayli yetiyor

ama bir başka müşteri geldi 5 ile açılış yaptı ardından 5 daha söyledi

Sıcak sıcak geliyor önünüze.

Bir de ayran aldım yanına.

Tanesi 1.75 TL çiğ böreğin

Fiyatlar çok çok makul, çıkarken bir çift geldi, aşkım istediğin kadar ye istersen paket yaptır çekinme diyor

İçeride lavabo var el sabunu ile elleri yıkama imkanınız var.

Gelelim tat noktasına,

Taze yağda kızardığı için DIŞI çıtır, içi yumuşacık ve sulu.

Kıyma harmanı çok güzel karabiberde var hoş oluyor ama içinde ki kıyma miktarını "2 kat" şeklinde sipariş verilirse sanki daha iyi olacak gibi

Kıyma oranı az gibi kaldı bana ama demek oluru bu sahipleri tatar, kendi yemekleri.

Fiyat/Temizlik/Tat hepsi 10/10 puan.

[ Zamanında 3 sene boyunca 50 metre uzaklıktaki Çapa Atatürk'te okuyup dükkanın sağ tarafında kalan atari salona gitmekten burayı nasıl kaçırdım diye utandım kendimden ]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 13 Eylül 2014; 18:15:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Odabaşı Çiğbörek: Muhteşem Lezzetinin Tadım Notları ve Görselleri

Tarihi Odabaşı Çiğbörekçisi, İstanbul'un en ünlü ve sevilen çiğ börekçilerinden biridir. Odabaşı Çiğbörekleri, lezzetli ve çıtır çıtırlığıyla tanınır ve bu da onları şehirdeki en iyi çiğbörek çeşitlerinden biri haline getirir.

Odabaşı Çiğbörekleri, titizlikle hazırlanmış taze içeriklerden yapılır. Dış kabuk, incecik açılmış ve altın sarısı rengine kadar kızartılmıştır. İç kısım ise lezzetli bir et karışımı ile doludur.

Çiğbörekleri tatmanız önerilir. Lezzetli et dolgusunun, çıtır çıtır dış kabuğun ve taze otların mükemmel birleşimi, damağınızda unutulmaz bir tat bırakacaktır.

Restoran, misafirlerine keyifli ve rahat bir yemek deneyimi sunmaktadır. Tecrübeli personel, siparişlerinizi hızlı ve verimli bir şekilde alır ve servis eder.

Odabaşı Çiğbörek'i ziyaret ederseniz, aşağıdaki lezzetli seçenekleri mutlaka denemeniz önerilir:

• Klasik Odabaşı Çiğbörek
    • Kaşarlı Odabaşı Çiğbörek
    • Ezmeli Odabaşı Çiğbörek

Çiğböreklerinizi ayran veya şalgam suyu gibi geleneksel Türk içecekleriyle tamamlamayı unutmayın.

Restoranın konumu, şehrin kalbinde olup ulaşım açısından oldukça kolaydır. Toplu taşımayı kullanarak veya aracınızla gelebilirsiniz.

Sonuç olarak, Odabaşı Çiğbörek, İstanbul'da geleneksel Türk mutfağını deneyimlemek isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Lezzetli çiğbörekleri, rahat atmosferi ve mükemmel servisi ile muhteşem bir yemek deneyimi sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İstanbulda değilim ama böyle yerler hoşuma gitmiştir hep merak ettim doğrusu.
  • oha abi 5 tane nedir ya ben ondan 2 tane yesem tıkanırım birde açık adresi pm atarmısın şehreminiye oldukça yakınım ama bilmiyorum tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 7 Şubat 2012; 19:58:24 >
  • Afiet olsun, yeni mekanlarda yeni tadım notları bekliyoruz
  • Abi yapılmaz ama bu.Anneme söyleyem de yarın yapsın ağzım sulandı şuan.
  • neresi çiğ bunun pişmiş işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

oha abi 5 tane nedir ya ben ondan 2 tane yesem tıkanırım birde açık adresi pm atarmısın şehreminiye oldukça yakınım ama bilmiyorum tam olarak

İbrahim Çavuş Mah. Mevlanakapı Cad. No.125B

Şehreminiyi biliyorsan

Çapa Atatürk okulunu bilirsin, düzdüz ileri doğru git (tramvay yolu arkanda kalacak şekilde) ,

4 yol ağzına gelicen aynen aynı istikamette devam et 25 metre sonra sağda.

Salı günü gidersen pazarın başladığı sokak zaten bahsettiğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

oha abi 5 tane nedir ya ben ondan 2 tane yesem tıkanırım birde açık adresi pm atarmısın şehreminiye oldukça yakınım ama bilmiyorum tam olarak

İbrahim Çavuş Mah. Mevlanakapı Cad. No.125B

Şehreminiyi biliyorsan

Çapa Atatürk okulunu bilirsin, düzdüz ileri doğru git (tramvay yolu arkanda kalacak şekilde) ,

4 yol ağzına gelicen aynen aynı istikamette devam et 25 metre sonra sağda.

Salı günü gidersen pazarın başladığı sokak zaten bahsettiğim

anladım teşekkürler

• @ogameci
    vedat milor' u izlemiştim sende güzel diyorsan gitmeeye çalışıcam, fiyatlarda gerçekten bomba emeğine sağlık...
  • Hocam Tramvayla gidilecekse hangı durakta inmek gerekıyor. Duraga yakınmı sorsak tarıf ederlermı
  • Dostum sen kaç kilosun ciddi soruyorum
  • Çapa tramway durağında inin.. Fındıkzadeye doğru sağdan yürürken Bolulu Hasan Usta'dan sağa dönün.. Dümdüz aşağıya takip edin ışıklara kadar.. Işıklar Odabaşı merkezi.. Caminin sağından devam edin tam karşınızda..

3 tane çiğbörek + ayran söyleyin.. Son çiğböreke gelince size kalmış 1 veya 2 tane daha ısmarlayın..
  • Madem pişiyor niye çiğ börek
  • hele şu vedat miller mıdır nedir 1 ısırık / lokma alıp bırakıyorya , üstüne 45dk yorum yapıyor , hmmm ımmm ommm oooa ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Madem pişiyor niye çiğ börek

Çiğ börek değil Çibörek gerçek adı . Çi lezzetli anlamına gelir tatar ağzında .

Not: Eskişehirliyim . Gelin eskişehirde yediriyim size çiböreği
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

quote:

Bende tatarim ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: göker666

quote:

quote:

Bende tatarim ne olacak?

Ben tatarım demedim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: gunsnroses1

@ogameci
    vedat milor' u izlemiştim sende güzel diyorsan gitmeeye çalışıcam, fiyatlarda gerçekten bomba emeğine sağlık...

dostum tatmanda fayda, 45 yıllık geçmişi var helal olsun adama.

---------------------

quote:

Orijinalden alıntı: Kudik

Hocam Tramvayla gidilecekse hangı durakta inmek gerekıyor. Duraga yakınmı sorsak tarıf ederlermı

------------

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Dostum sen kaç kilosun ciddi soruyorum

dostum boy 1.82

kilo 80-84 arası oynuyor

quote:

sanırım içinden doalyı içi yumuşacık

• Vedat Milor'u severim.

Afiyet olsun.
  • quote:

Ben tatarım demedim ki

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.