Şimdi Ara

odamda kafam kadar bi sinek var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabahtan beri öldürmeye çalışıyorum ama bir türlü öldüremedim şerefsizi sürekli kaçıp duruyor benden. pencereyi açıp dışarıya atmak istedim gitmedi. çok zeki bir sineğe benziyo itoğlusu. tuzak kurmam lazım. fikir verin arkadaşlar

• Ee ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden zeki değildir herhalde, bir şekilde öldürmeden yakala, 2 kanadından ip geçir pencereyi aç ve as. Diğerlerine gözdağı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Senden zeki değildir herhalde, bir şekilde öldürmeden yakala, 2 kanadından ip geçir pencereyi aç ve as. Diğerlerine gözdağı olur.

yapar yapmaz ss atıcam fikir için sağol dude
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakuyar

Raket sinek öldürücüler var elektrikli nerdeyse bedava. Al onlardan bi tane cayır cayır yansın

çok fuckerım hocam sinek öldürücüye verecek para ne gezer bende [X]( pederde para vermiyor artık .s.s
  • Uzaktan sert bir şekilde büyük bi yastık fırlat altında kalırsa üstüne çık tepin
  • arkadaşlar sinek yazdıklarınızı okudu herhalde gözden kayboldu saklanıyor şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

Uzaktan sert bir şekilde büyük bi yastık fırlat altında kalırsa üstüne çık tepin

• Kafan kadar büyük ve öldüremiyon ha? Ben yılların sinek avcısıyım.Bak şimdi sinek fayansa veya duvara konana bekle.Halıda felan olmaz.Duvara kondu diyelim.Eline ev terliğinin birini geçir.Önce sineğin üzerine doğru hafifçe yaklaştır terliği.Ama ayarını iyi yapman lazım çok yakına gidersen sinek kaçar çok uzağa gidersen kapan yapamazsın.Ayarını yaptınmı son gücünle sineğe yapıştır! Bak son gücünle bur.Ben kaç kere duvarı çatlattım.

• Düşünsene bi sinek odamda bi insan var ezicem diyip ezse.

Artık ezmek istemiyorsun dimi?

• Em onu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

Uzaktan sert bir şekilde büyük bi yastık fırlat altında kalırsa üstüne çık tepin

Allah razı olsun ne diyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.