< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Odamı küçük böcekler sardı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Başka benzer böcek var bizde de
İnsana bir şey yapmıyordu
O yüzden onlarla yaşıyoruz
Senin üstüne yatağına vs çıkıyorlar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahta kurusu ise geçmiş olsun.
Böcekleri görür görmez evde kalmaktan vazgeçtim. Şuan ilaçladım arada gidip kontrol ediyorum tamamen yok olana kadar başka yerde kalacağım. Şuan üzerimde gezen bir şey veya ısırık yok ama ben bu tür şeylerde çok huylanıyorum sürekli kaşınıp duruyorum şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz araştırdım bazı insanlar toz böceği diyor ama tahta kurusunun ilk evresine çok benziyor ben de karar veremedim.
İnsana zararlıdır o zaman
Bizdekiler zarar vermiyor
Yok etmeyi denemedim
Çünkü dirençli böcekler artar bu sefer
Özellikle hamam böceği tipi çok kötü olur
Zararsız küçük sıkıntılı değil
Masa tahta ise tahta seven böcekler sıkıntılı oluyor
Bir böcek firması tutman gerekebilir
Şuan uyguladığım ilaç fayda etmezse dediğiniz gibi ilaçlama firması ile görüşeceğim.
Biraz komplo teorisi olacak ama
Belgeselde gördüm
Bir mahalleye böcek firması böcekleri salıyor
Sonra her yere reklam veriyor
Herkes mecbur ilaçlarıyor 💸
Benim odadan kaynaklı olabilir çünkü bu kış rutubet çok fazla oluştu duvarlarda. Eğer toz böceği ise muhtemelen rutubetten oluşmuş olabilir.
Toz böceklerinin kesin çözümünü bilen var mı? hangi ilaç çok etkili, şuan istila edilmiş haldeyiz
-
Bana bayer k-othrine önerildi ama her yere sıkmama rağmen yine geliyorlar. Bir tane böcekli kutuyu aldım boş bir yere koydum ve her yerini ilaçladım fakat bu lanet böceklerin üzerinde hiçbir etkisi olmadığını gördüm. Bit, pire gibi haşereler için kullanılan Biçer sprey var bir de onu deneyeceğim.
Zinon ilacını uyguladım, birebir temas ederse etkili. Ama bu böcek priz arasına bilgisayarın içlerine kadar girdiğinden ilaç ile teması zorlaşıyor. Bulunduğu ortamın nemini azaltmak hikaye gibi, 2 hafta önce nem çekici aldım, evdeki nem oranını %40 seviyesine kadar düşürdüm derken birde soğuk hava etsiyle nem dahada yüzde 29 seviyesine kadar 4 gün boyunca düştü, ama yaşayan toz böceğini yine gördüm. Bu herkesin evinde mi var, millet mi görmüyor biz mi abartıyoruz bilemiyorum artık, paranoyak olduk resmen
K othrine ilacı fayda etmiyor gibi, ben yinede yerlere paspas atacağım suyun içine katıp tüm yüzeyleri ilaçla temas ettirdim, dip köşe temizlikle sayıyı azalttım, yuvalandıkları ve üredikleri yeri bulman çok önemli, benim yatak bazasının ve koltuk takımının altı küf yapmış, oradan üremişler. İlaçlama firması draker ilacını uyguladı. Faydalı oldu ama tam anlamıyla değil, üstüne kendim zinon isimli ilacı püskürtme tekniği ile uyguladım, temas ederse öldürüyor. Ama en iyisi sisleme usulü ve evi 2 günlüğüne terketmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X