Odamın tavanını ledlerle çevreliycem hangi rengi önerirsiniz?
(En Son Oy Tarihi: 3.7.2012)
Giriş
Mavi
quote:
Orijinalden alıntı: AralSNinja
Mavi
kırmızı renk şey ortamını andırır
quote:
Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam
kırmızı renk şey ortamını andırır
ney ortamı hocam?
Rgb led ve renk kumandasını al kafana gore cevirirsin rengi
quote:
Orijinalden alıntı: zaga20
fiyatları nedir ki onların?
quote:
Hocam odayı ledlerle döşemenin neresi çekici geldi sana bilmiyorum ama gece...mavi....güzel olur gibi
quote:
Orijinalden alıntı: italgeniii
Hocam odayı ledlerle döşemenin neresi çekici geldi sana bilmiyorum ama gece...mavi....güzel olur gibi
Mavi göz yoruyor hocam ya
quote:
birden esti bi çılgınlık olsun dedim. bence de mavi gibi de yine de bi soruyum,sizlerin görüşlerini de alıyım dedim
quote:
Orijinalden alıntı: the pimp
quote:
Normallerden daha pahalli 8 10 tl metresi kumandaa 50 tl falan ama zevkli oluyor
quote:
quote:
Mavi göz yoruyor hocam ya
Dediğin de doğru aslında bi de mavi klasiktir , şöyle farklı bi şeyler deneyebilirsin
quote:
quote:
quote:
Normallerden daha pahalli 8 10 tl metresi kumandaa 50 tl falan ama zevkli oluyor
Nereden aliyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Naples
quote:
quote:
quote:
Nereden aliyorsunuz ?
Karaköy piyasasından gerci babam o fiyata aliyor yillardir sirketimiz orada cogu kisiyi tanir
Led e o kadar para verene kadar philips living color diye bi lamba var. ondan al. renk de degistiriyor. istedigin rengi acarsin
quote:
Orijinalden alıntı: KNTLG
Led e o kadar para verene kadar philips living color diye bi lamba var. ondan al. renk de degistiriyor. istedigin rengi acarsin
Pavyona çevireceksin odayı yani
Ben yuvarlak lambanının etrafına dolamıştım kırmızı ledleri,gece heryer kıpkırmızı oluyordu. Seni bilemem ama ben çok dengesizim 2 haftada sıkıldım,herşeyden aşırı sıkıldığım için.Kırmızı diyorum gerçekten güzel oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: RancWood
Ben yuvarlak lambanının etrafına dolamıştım kırmızı ledleri,gece heryer kıpkırmızı oluyordu. Seni bilemem ama ben çok dengesizim 2 haftada sıkıldım,herşeyden aşırı sıkıldığım için.Kırmızı diyorum gerçekten güzel oluyor
benım odanın tavanında 10 metre rgb var.kafama göre renk yapıyorm ama en güzeli kırmızı ve turkuaz mavisi
quote:
Orijinalden alıntı: 7he mcRp
benım odanın tavanında 10 metre rgb var.kafama göre renk yapıyorm ama en güzeli kırmızı ve turkuaz mavisi
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
bence beyaz yap ben kullanıyorum gerçekten müthiş kartonpiyerin altına çek odaya boydan boya
quote:
Orijinalden alıntı: elok
bence beyaz yap ben kullanıyorum gerçekten müthiş kartonpiyerin altına çek odaya boydan boya
Alıntıları Göster
bide xenon ampul tak ortam olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme