he ay otomatik olarak çekiliyor benim kartımdan ben ödemeyi durdurmak istiyorum account management tan neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Billing informationdan bölümünde ekranın sağında cancel recurring subscription gibi 1 yazı olacak onu seç, sonra anket gibi 2 soru geliyo üyeliğini niye iptal ediyosun diye onlara rastgele 1 cevap verince sonraki ödemelerin iptal oluyo
resgele cevap verme sakın mantıklı düşün fiyatı pahalı de yada ne bileyim ülkeyle ilgili bişey varsa onu seç
peki oradan ödemeyi iptal ettiğimde acc tamamen mi kapanıyo çünkü benim ödemem 29 una kadar sürüyo şimdi iptal edersem nolur ?
tamamen kapanmaz, sahip olduğun oynama süresi daha kadar oynayabilirsin, sadece oyun sürenini dolmasından sonra otomatik para çekilmesini önlemiş olursun.
Ödeme süren bitince kapanıyo, 29una kadar açık kalır. Cevaplarda pahalı diye seçenek var ama herkes öyle seçse de indirim yapmazlar. Mesela ben üyeliği ay iptal edip bitince tekrar açarım, aksi durumda hesabından düzenli para çekilmesi için kredi kartı bilgilerini saklıyorlar, ki normalde bu tarz bilgilerin saklanmaması lazım. Ama seçeneklerde güvenlikle ilgili 1şey olmadığı için her ay rastgele 1 neden gösterip ödemeyi iptal ediyorum.
3 kez cancel ettim 3 kez açtım. Olduğu gibi kalıyor 5 yıl girmezsen siliniyor bildiğim kadarı ile.