Şimdi Ara

Ödeme iptal etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • he ay otomatik olarak çekiliyor benim kartımdan ben ödemeyi durdurmak istiyorum account management tan neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz

• Billing informationdan bölümünde ekranın sağında cancel recurring subscription gibi 1 yazı olacak onu seç, sonra anket gibi 2 soru geliyo üyeliğini niye iptal ediyosun diye onlara rastgele 1 cevap verince sonraki ödemelerin iptal oluyo
  • resgele cevap verme sakın mantıklı düşün
    fiyatı pahalı de yada ne bileyim ülkeyle ilgili bişey varsa onu seç
  • peki oradan ödemeyi iptal ettiğimde acc tamamen mi kapanıyo çünkü benim ödemem 29 una kadar sürüyo şimdi iptal edersem nolur ?
  • tamamen kapanmaz, sahip olduğun oynama süresi daha kadar oynayabilirsin, sadece oyun sürenini dolmasından sonra otomatik para çekilmesini önlemiş olursun.
  • Ödeme süren bitince kapanıyo, 29una kadar açık kalır.
    Cevaplarda pahalı diye seçenek var ama herkes öyle seçse de indirim yapmazlar. Mesela ben üyeliği ay iptal edip bitince tekrar açarım, aksi durumda hesabından düzenli para çekilmesi için kredi kartı bilgilerini saklıyorlar, ki normalde bu tarz bilgilerin saklanmaması lazım. Ama seçeneklerde güvenlikle ilgili 1şey olmadığı için her ay rastgele 1 neden gösterip ödemeyi iptal ediyorum.
  • 3 kez cancel ettim 3 kez açtım. Olduğu gibi kalıyor 5 yıl girmezsen siliniyor bildiğim kadarı ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATIŞ İPTAL
    geçen yıl açıldı
    satış iptal
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blizz derki calcel edılen acc kredı kartı eklendıgınde acılır bıldıgım kadarı ıle o gun ıpta edıyor ama odeme seceneklerınden onumuzdekı ay cekmemesını ıstersen cekım tarıhıne kadar oynuyorsun
  • ödemeyi iptal ettim 29 una kadar açık diyor. 29 undan sonra acc frozen olcak değil mi ?
  • benden de her ay otomatik para çekiyorlardı ödeme türünü game card olarak değiştirdim 2 ay sonra yeniden kart yüklemem gerecek böyle en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wyrus_15

ödemeyi iptal ettim 29 una kadar açık diyor. 29 undan sonra acc frozen olcak değil mi ?

Evet aynen ole olucak ılk kart yukledıgınde hemen alılacak ıstersen 1 ay sonra ekle ıstersen 2 sene sonra
  • ilgilenenlere çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.