Şimdi Ara

Ödeme Yöntemi Ekleme Sorunsalı(SORUN ÇÖZÜLDÜ,ÇÖZÜM İLK MESAJDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda bu kadar aptal bir sistemi ilk defa gördüm,14 günlük denemeyi bir türlü alamadım,yeni hesap açıyorum açarken bana adres bilgisi sormuyor eskisi gibi kredi kartı eklerken de adres istiyor mecbur bilgileri girdikten sonra adres hatası alıyorum WC-36551-0 gidip kafamı nerelere vurayım kime sövsem bilemedim,bilgisayardan giriş yapıp ekliyeyim diyorum kredi kartı numaranız yanlış diyor cidden Sony şu oyun dünyasının en büyük şakalarından birisin.Bir daha ki nesile Xbox alıcam bu sondu.

İninal kart bu arada

Adres bilgilerini girerken ingilizce karakter girdim,ve bilgisayardan kaydettiğiniz bilgiler konsoldaki hesaba kaydedilip güncellenmiyor ahahahahhaha

ÇÖZÜM:

Şöyleki ininal kullanıyorsanız bakiyeyi benim gibi 0.00 çeken bir SEN saçmalığıyla başabaşasınız demektir.Tekrar dolum yapın ister eft ister ing bank atm migrosta minimum 25 TL,Ptt de min 10 TL ile dolum yapın.Ben 14 günlük hesap için deniyorum kartı,eğer benim gibi yapıyorsanız yeni bir hesap açın anlattıklarım sizin için çözüm olacaktır,eğer kullandığınız hesapta bir hata aldıktan sonra tekrar tekrar denediyseniz geçmiş olsun hesap 15 gün alışverişe bloke edilmiş,sony türkiyeye mail atın.Şimdi konu plus,yeni bir hesap açıyoruz büyük ihtimalle cihazda denediğinizde benim yukarıda verdiğim hata ile karşılaşacaksınız,sakın olaki tekrar denemeyin, pc üzerinden SEN'e giriş yapın,hesap ayrıntılarını girin adresinizi düzenleyin ve kaydedin,soldaki menüden cüzdana tıklayın,kartınız kaydedin,kaydederken ikametimi kullan deyin düzenlemede yaptığınız adresi otomatik olarak kaydetsin oraya,tamam diyin işlem tamamdır,ps4 te storeda iseniz çıkın bi ana menüye dönün güncellenecektir,sonra store a tekrar girip alabilirsiniz iyi oyunlar hepinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoviccc -- 22 Eylül 2016; 15:26:11 >

• kartta para var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

kartta para var mı?

yok hocam 2 gün önce denemiştim satın almayı son parayı da çekmiş sony,storedan almayı deniyorum pc üzerinden ordan kredi kartı numarası yanlış hatası veriyor
  • Beyler bu sorun neden kaynaklanıyor lütfen bi bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertoviccc

Beyler bu sorun neden kaynaklanıyor lütfen bi bakın

yahu kartta para yoksa nasıl provizyon çeksin. sorun sende sony de değil.

Hayırlı olsun kartı da hesabı da bloke ettirmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Orijinalden alıntı: mertoviccc

Beyler bu sorun neden kaynaklanıyor lütfen bi bakın

yahu kartta para yoksa nasıl provizyon çeksin. sorun sende sony de değil.

Hayırlı olsun kartı da hesabı da bloke ettirmişsin

Son kalan parayı 2 gün önce çekmiş diyorum okuma sorunun mu var ?
  • Yarın farklı bir kartla deneyeceğim bakalım ne olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu hallettim beyler yararlanmanız için ilk mesajı editleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.