Bildirim
Ödemenizi İşleme Alamıyoruz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eğer yurtdınşından alıyosanız yabancı store'lar kredi kartıyla işleme izin vermiyor -
Hayır TR serverinden alıyorum TL ile. Bugün Müşteri temsilcisi ile konuştum 3-5 iş günü içinde iade edilecek diyordu Bekliyim bi 5 gün falan belki yatar param -
Dostum iki oyunda ea access te var . Yıllık 100 tl nin altına ea oyunlarına sahip olabilirsin . -
Hocam satın almak varken olur mu hiç sjjsjsjs
Aylık 4 5tl ye gelen şey varken neden böyle bişey yapıyım ki alırım sıfırdan üyelikle falanda uğraşmam konu sahibi en mantıklı hareketi yapmış supangleci şeyn kralsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sagol kankaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F
Hocam satın almak varken olur mu hiç sjjsjsjs
Aylık 4 5tl ye gelen şey varken neden böyle bişey yapıyım ki alırım sıfırdan üyelikle falanda uğraşmam konu sahibi en mantıklı hareketi yapmış supangleci şeyn kralsın -
Yok kanka kendimi fakir hissediyorum o tür şeyleri alıncaquote:
Orijinalden alıntı: xYaKuBux
Dostum iki oyunda ea access te var . Yıllık 100 tl nin altına ea oyunlarına sahip olabilirsin .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X