Şimdi Ara

ÖDEMEYİN İPTAL ! Asfalt Parası & Vergisi , peşin ödemede %25 indirim.. Ankara Büyükşehir Bel. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
12.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle saçmalık olur mu? Toprak yolda oturanlar asfalt yolu kullanmıyor mu? Asfalt yoldan geçen arabalardan almaları lazım vergiyi. Asfalt yolda oturuyor ama arabası yoksa ona ne faydası var asfalt yolun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasalarda var boyle birsey. yeni yeni uygulaniyor. bana gore iyi birsey ama once toplayip sonra yapsinlar boylece rant biter, oy kaybetmemek icinde adam gibi yapmis olurlar.

• Asfalt vergisi nedir arkadaş yaa.. Hava Vergisi çıkacak yakında.. Yazın Bir Kenara.. Sen oksijen soluyorsun yılda 12 m3 655 tl..
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    hepsi değil tabiki olur mu öyle şey. mesela adam sıfır daire satın alıyor, tabi belediye gelip hemen taze alfaltı döküyor. binaya altyapı için müteahhit o asfaltı kazıyor. sonra belediye tekrar gelip sıfır alfaltı yarım yamalı hale getiriyor, ikinci etapta yama üstüne bir yama daha, aaaa bunun tesisat yanlış yere döşenmiş birde onun için tekrar kazılıyor. ne oldu 100 lira ödeyecekken 1000 lira asfalt parası isteniyor, kimden çıkacak sıfır ev alan ahmet , mehmet vatandaşımızdan .. anlattıklarımı birçok ankaralı doğrular ve hala bunlar yaşanıyor. taşeron firmaların şucu çok büyük gözü doymuyor. sıfır alfaltı ertesi gün yamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    onuda yapıyorlar ankarada, ankaralılar görmüştür. asfaltı çok ince keserek temiz hava borusu döşeniyor. şehirde kirli hava var ve kanser yapıyor diyerek, vatandaşı bu temiz hava borularını evlerindeki temiz hava makinelerine bağlamalarını isteyeceklermiş. ve sağlık konusu olduğundan zorunluymuş.

• Ben sokakta oturmama rağmen bana 1855 TL göndermiş; bir de twitterdan hava atmıyor mu, delirmek üzereyim. O parayı bana ver, ben de yaparım o asfaltı
    https://twitter.com/06melihgokcek
  • Ankaraliya az bile yapıyor buyuk başgan seçildigi haftanın ertesine suya ulaşıma zam yaptı otobus seferlerini kaldırdı

• Müstehak abi, valla müstehak.
  • Bu ülkede GSS diye bir saçmalık varken normal. İşsiz beş kuruşsuz adama verilmeyen sağlık sigorta hizmeti için borç çıkarılıyor. O dururken en azından fiziksel olarak yapılan bir işe para istenmesi devede kulak kalır.
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    sizin asfalt altın kaplamadır değerini bilin . pencereden her baktığında vay bee ne güzel asfalt yapmışlar diyeceksiniz. güle güle kullanın.

gökçek in en yakın rakibi mansur yavaş seçileydi aynı olurmuydu bilinmez.

• Aranızda melihe oy veren varsa inşallah 10 katı yollar asfalt vergisini. O zaman belki aklınız başınıza gelir

• terbiyesiz evlatları her sene her sene kırıp yeniden yapın kimbilir hangi yandaşınıza para kazandırın ondan sonra bir de vatandaştan para isteyin. ama bunu 20 senedir belediye başkanı seçen ankaralılara müstehak, gerçi cahil cühela kesimin oturduğu oy kaynağı semtlerinden kesin istemiyordur bunu ama yazık ki kurunun yanında yaşta yanıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Bugün ihbarname gelmiş..
    535 lira asfalt parası.
    taksitler 2015 in ilk 6 ayında başlıyor.
    2016 nın son ayında 4. son taksit.

135 lira x 4 taksit.

30 gün içinde peşin öderseniz , 1 taksit almayacagız diyorlar..

şimdi bu devlet mahkemeyede versek bu parayı bizden söke söke alacak..
    peşin ödemek mantıklı gibi, peki combo olarak ne önerirsiniz ?

bu arada etahsilat ankara bel tr den sorguluyorum. borç gözükmüyor. Acaba nedendir ?
    asfalt parası gelenler burdan sorgulayabilirler mi ?

http://tahsilat.ankara.bel.tr/

----

paylaşılan yöntemleri yazıyorum :

En sıcak fırsat şöyle; World kart ile gidiyorsunuz hem erken ödediğiniz için indirimi alıyorsunuz hemde kredi kartına 5 taksitti galiba taksit yapılıyor. Yani hem indirimli hem taksitli ödemiş oluyorsunuz.

Asfalt vergisi ne oluyor ?

• Kime sorsam Melihi ben seçmedim hiç de sevmiyorum diyor (istisnasız). Kim seçiyor nasıl gelyor daha anlayamadım. Şunuda söyleyim bu adamdan harbi korkun, yazdıklarınıza dikkat edin ertesi gün evinizin kapısını koçbaşıyla kırabilirler benden demesi
  • Bizden vergi neden aliniyor? Yol köprü su vb hizmetler için degilmi yol vergisi ne yahu iyice çivisi cikti memleketin maasimizi devlet alsin bize vergileri versin daha akillica olur

• lordakrep kullanıcısına yanıt
    ayak bastı parası olarak çevirdim.

• Şaka diye girdim ama gerçekmiş ya..

• Ama kaklar senin paranla yapılan asvalta araç parkettiğinde Bilmiyorum orda ispark var mı anpark da olabilir 20 Lira ücret keserler. Hani ben ödemiştim kaldırımın parasını çekirdek çitletmezler sonra bunlar. ibişler.
  • BlıtzKrıeg kullanıcısına yanıt
    tam isabet, doğrular nitelikte çevremdekilerde ben vermedim diyor. 10 a partili vatandaşa sordum ancak 2 si melih diyebildi :D

• Asıl sıcak fırsat hiç ödememek,

quote:

Vergi hukukunda zamanaşımı tarh zamanaşımı bakımından vergiyi doğuran olayın doğumundan itibaren 5 yıl içinde tarh ve mükellefe tebliğ edilmeyen vergiler zamanaşımına uğramaktadır. Bu sürenin dolmasından itibaren vergi incelemesi de yapılamamaktadır. Tahsil zamanaşımında ise kamu alacağının vadesinin rastladığı takvim yılını takip eden yılın başından itibaren 5 yıl içinde tahsil edilmeyen kamu alacakları zamanaşımına uğramaktadır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 25 Aralık 2014; 19:39:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.