Şimdi Ara

ÖDEMEYİN İPTAL ! Asfalt Parası & Vergisi , peşin ödemede %25 indirim.. Ankara Büyükşehir Bel. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
4
Favori
12.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara icin yetmez ama evet! Her yer duble yol hala konusanlar var Umarim daha fazla vergi gelir,ne de olsa mustehak!!!
  • steinbeck0635 kullanıcısına yanıt
    vergiyi kasten zaman aşımına uğratığınız için nitelikli dolandırıcılıktan 20 yıl hapis yatarsınız :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün bize de geldi.ne yapmalı?daha önce gelip hala ödemeyenler de var.

• İ. Gökçek i saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bence ayakkabı ve araba lastiği alırken lüks kullanım olduğu için bunu baştan vermeliyiz. Asfalt koruma payı adında bir vergi uygun olabilir. Kısaca AKP deriz. Allah sizden razı olsun iyiki varsınız. Başımızdan eksik olmayın.

• asfalt parası istiyorlar ama çalışıyorlar

diyen yok mu

tam deli dumrul işleri ,yol yapılsın diye vergi ver ,sonra yol yapıldı diye yine vergi ver (hatta direk yol parası ver)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

ödemeyeceğim yiyosa gelsin alsınlar

tapuna şerh düşülüyor, satamıyorsun yarın faiziyle ödersin belki de taşınırı belediyeye bağışlarsın

Tapum oldugunu kim soyledi?

• quote:

quote:

quote:

tapuna şerh düşülüyor, satamıyorsun yarın faiziyle ödersin belki de taşınırı belediyeye bağışlarsın

Ev kaçak mı?

• Etimesgut 1520 geldi

• zenginden alamadıkları vergileri, aflarla iptal ettikleri vergileri bu şekilde alıyorlar!!!
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu tapusu olanlar için diye biliyorum . Ayrıca tapun yoksa sana bir şey gelmez laf olsun diye yazmışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalık..
  • https://intvd.gib.gov.tr/2014_Emlak_Arsa/
    Burdan cadde veya sokağınızın değeri çıkar. Hoşdere caddesinde evim var köşe başında dersen. Caddeden büyükşehir ayrı alır, sokaktan çankaya belediyesi ayrı alır asfalt parasını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arbayaı yola çekip yolu kapayacağım nasılsa parasını ben veriyorum

• 10.000 lira gelse öderim benim icin sıkıntı yok, oy veren cahil cühela düşünsün.

• Yetmez beter olalım

• Sıcak asfalt diyorsunuz ha
  • quote:

keçiören etlik caddesinde oturanlara gelmiş, kayınpederinkini ödedim komşusunun kini de ödeyeceğim. mecbur gözüküyor daha önce de ödenmiş

caddelere büyükşehir bakıyor ya ondan, abb de borç çok fazla galiba.

Kapıların parasını ne zaman isterler acaba ?
  • Daha ne günler göreceğiz.
    Şahsen istanbulda ikamet ediyorum çok şükür bu güne kadar hiç böyle birşeye karşılaşmadım.
    Ama anlam vermek güç Her dairemin yıllık vergisini ödüyorum + Daire boş durduğunda çtv mide suyla birlikte ilk faturada gönderiyorlar + deprem sigortası adı altında bir daha iteliyorlar + kazandığımız paradan gelir vergisini alıyorlar + kapımdaki arabandan alırken vergiyi alıyorlar + kullanırken bir daha alıyorlar + gezerken harcadığımız yakıttan bir daha alıyorlar + otoyol, boğaz ve tünellerde bir kez daha alıyorlar + kullandığımız telefondan içtiğimiz sigarayı vs karıştırmayalımda yukarıda aldıkları bunca vergi ile ne yapıyorlada üzerine asfalt kaldırım adı altında vergi istenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

arbayaı yola çekip yolu kapayacağım nasılsa parasını ben veriyorum

aslına bakarsan yapamassın, bazı caddeler abb tarafından ihaleyle otopark yapılıyor o caddede evin olsa bile gündüz belli saatlerde evinin önüne para vermeden aracını bırakamassın, yani asfaltına para verdiğin cadden belediye tarafından kiraya veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_alone

quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

arbayaı yola çekip yolu kapayacağım nasılsa parasını ben veriyorum

aslına bakarsan yapamassın, bazı caddeler abb tarafından ihaleyle otopark yapılıyor o caddede evin olsa bile gündüz belli saatlerde evinin önüne para vermeden aracını bırakamassın, yani asfaltına para verdiğin cadden belediye tarafından kiraya veriliyor.

Kiraya veriyor demeyelim de peskes cekiyor diyelim 7 tl lik saatlik ucretten 0,75 tl belediyeye kaliyor gerisi inderegandi arastirabilirsiniz internette haberler mevcut

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.