Şimdi Ara

ÖDEMEYİN İPTAL ! Asfalt Parası & Vergisi , peşin ödemede %25 indirim.. Ankara Büyükşehir Bel. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
12.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

ödemeyeceğim yiyosa gelsin alsınlar

tapuna şerh düşülüyor, satamıyorsun yarın faiziyle ödersin belki de taşınırı belediyeye bağışlarsın

Tapum oldugunu kim soyledi?

Bu konu tapusu olanlar için diye biliyorum . Ayrıca tapun yoksa sana bir şey gelmez laf olsun diye yazmışsın

Gelse de vermezdm hayatta alamazlar

He yav he. Devlet bu. Donuna kadar alır.

Yav he he. Koyun olani guden cok olur, gudulmeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 25 Aralık 2014; 22:57:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakında aldığımız nefese bile para verecez..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • W0lkidonkisss kullanıcısına yanıt
    Bursa da olmadığını size kim söyledi. Mustafakemalpaşa ilçe belediyesi herkese göndermiş....
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Ben mutluyum havayı bedava kullanabildiğimiz için, buna da şükür
  • Ben de fake konu diye girdim okuyunca trajikomık bir hal aldı vaziyet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitmete

Bursa da olmadığını size kim söyledi. Mustafakemalpaşa ilçe belediyesi herkese göndermiş....

BB GÖNDERMEDİ.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'nın en büyük...

• eiye gidiyii

• Geçen yıl bizede gelmişti, bu senede gelir mi acaba diye bekliyorum, birçok iş arkadaşıma gelmiş.
  • Her yere artist gibi "buranin asfalti bilmem ne belediyesi tarafindan yapilmistir" diye kocaman afis asmayi bilirler. Asfalt vergisi sanirim yuce basganimizin makam arabasiyla tukettigi yakitin parasi. E tabi, araba ucacak degil ya asfaltta gidiyor. Sonuc olarak da adini asfalt vergisi koymalarinda sakinca yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 26 Aralık 2014; 1:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

arbayaı yola çekip yolu kapayacağım nasılsa parasını ben veriyorum

sen bırak yol kapatmayı ileride yol işgali diye ayrıca araç park ücreti isterlerse hiç şaşırma

bir aralar bu da söyleniyordu ama unuttular galiba ,aman akıllarına tekrar gelmesin :)
  • Bizede geldi 3 ay önce 630 TL eryaman, sordum bu asfalt dökümünü sadece ana cadde olanlar dan talep ediyolar evi sokak üstünde olanlardan alınmıyormuş,
  • Şimdi birşey derdimde ban yerim.

• Ankara eyiye gideyi

• Belediyeye kanuni hakkın kötüye kullanıldığı iddiasıyla dava açılabilir aslında. Melih başganın ticarethanesi bu hakkı hem orantısız hem de adaletsiz kullanıyor. Daire başına 1000 TL'ye yakın asfalt bedeli çok büyük para bence. Ayrıca Ankara'nın birçok yerinde asfalt döküldü, Eryaman'da iki sene önce nerdeyse tüm caddeler asfaltlandı ama 1 kuruş para istenmedi, ama Çankayalı'dan isteniyor. Yıpranmamış, kullanılabilir durumdaki asfaltı bile kazıyıp yeniden döktüler bazı yerlerde. Normalde topladıkları bu paranın kanundaki karşılığı ŞEREFİYE'dir. Yerel yönetimlerde şerefiye; yerel yönetimin yaptığı harcamalar neticesinde mülklerde meydana gelen değer artışlarından yerel yönetime verilen paydır. Yani belediye bir hizmet yapacak, o hizmet benim mülkümün değerine katkı sağlayacak, ben de bundan belediyeye bir sakal atacam... Eskiden toprak yoldu, asfalt döktüler mülkün değeri arttı, bu durumda yapacak birşey yok. Ama asfaltı kazıyıp üstüne asfalt atmak, vatandaştan parasını almak resmen soygundur, kanunun verdiği hakkı kötüye kullanmaktır.

ANKARALI EN KALININA EN UZUNUNA VE EN DAMARLISINA LAYIKTIR... GİRSİNNN HINNNÇÇÇ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 26 Aralık 2014; 10:17:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

Bize 350 lira gelmiş vay arkadaş. 2013-2014 beraber tabi.

S.a kardeşim,

Foruma mesaj atma vergisi ödedinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Orijinalden alıntı: Eufloria

Bize 350 lira gelmiş vay arkadaş. 2013-2014 beraber tabi.

S.a kardeşim,

Foruma mesaj atma vergisi ödedinmi

çok güldüm
  • Yakında ona da vergi gelir merak etme
    Not enough, but yes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

ümrnaiye beledıyesı hasan can padişahımız saolsun her yer çukur delık desık bızden asfalt parası ısteyen yok olsada odemem zaten yolda asfalt yok

bizim evin önünü 50 kere kazdılar kaldırımlardan hep çim çıktı göstermelik kaldırım
  • Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim :)
    Bize de 530 lira asfalt vergisi geldi, ancak biz apartmanda oturuyoruz ve 27 daire var. Her daireye aynı miktarda vergi gelmiş.
    Aynı cadde üzerinde 3 daireli apartmanlar da var (sormadım ama onlara da aynı miktar geldiğini düşünüyorum) bu vergilendirme daha doğrusu mülke bölme işini nasıl yapıyorlar?
    Bize gelen miktar doğru mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.