Şimdi Ara

ÖDEMEYİN İPTAL ! Asfalt Parası & Vergisi , peşin ödemede %25 indirim.. Ankara Büyükşehir Bel. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
12.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Küçükken bize "devlet aldığı vergilerle ne yapar?" diye sorulduğunda "yol köprü hastane baraj vs vs" derdik.
    Şimdi asfalt için bile ayrı vergi istiyorlar. Vergilerle daha nereye kadar sömürülecek bu vatandaş ben anlamıyorum.

Artık osursan atmosferi kirlettin deyip vergi kesecekler

Olsun durmak yok yola devam hedef ülkeyi yok etmek. Hayaldi, gerçek oldu.
  • Bize 500 lira geldi... Site içerisinde 11 bina ve bina başı 56 daire var. 56x11=616 daire eder. 616x500= 308.000 TL yapar. Site etrafındaki yol topu topu 100 metre... Allah bildiği gibi yapsın insafsızlar... Bize müstahak... Vurun kırbacı halka... Winston churchill'in de söylediği gibi "Her toplum layık olduğu gibi yönetilir"... "Eşek olana semer vuran çok olur"... Daha iyi bir Türkiye... Durmak yok! Eşekliğe devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 26 Aralık 2014; 18:53:54 >
  • Ne hakla böyle bir parayı istiyorlar ki? Belediyenin görevi zaten. Devletten para alıyorlar bu para nereye gidecek?
  • borçlar e tahsilatta gözükmeye başladı.
    sanayide dükkanı olan bi arkadaşa 6 bin yazılmış. adam isyan ediyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu vergiyi biz niye ödüyoruz ya

asfalt ağladı bea

• Adaletsizlik işte abi. Bizim iki daire var 3 etap şeyh şamilde ve tunahan mahallesinde. İkisine de gelmedi, Allah bilir komşu siteye gelmiştir bize gelmemiş :) adaletsizlik bu derece dizboyu yani. Lanet gelsin bu düzene ya!

• Merhabalar,

Belli şartlar altında bu paralar tamamıyla iptal edilebilir.

Örneğin size gelen ihbarnamede işin yapıldığı yıl yazar. İşin yapıldığı yıl 2012 ise ve siz tapuyu 2013'te almışsanız size gelen tahakkuk usulsüz olup, iptali için dava açmak gerekmektedir. Ancak size usulüne uygun tebligat yapıldıysa 30 günlük dava açma süresi mevcuttur.

Daha ayrıntılı bilgi için PM atabilirsiniz
  • Biraz önce benim kapıma da geldiler ve 600tl civarı bir makbuzu elime tutuşturmaya çalıştılar, kabul etmiyorum deyip kapattım.
    Sanıyorum bir sonraki adım tebligat gönderecekler.

Batıkent/Yenimahalle/ANKARA
  • konuda sıcak gelişmeler var.

http://www.hurriyet.com.tr/ankara/27984889.asp

"Bazı vatandaşlarımız ödedi bunu, ödeyenlere herhangi bir şey yapamayız kanun gereği. Şu anda vatandaşımız ödemeyebilir."

bu cümle çok ses getirecek
  • olan odeyene oldu

• Ödememiştim dün ögrendim. hadi hayırlısı

• muz devleti deyince kızıyorlar ama o zaman biz neyiz
  • Muz Cumhuriyetleri bu ülkenin geldiği halden çok çok daha hakkaniyetlidir. Yazık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.