Şimdi Ara

ÖDEMEYİN İPTAL ! Asfalt Parası & Vergisi , peşin ödemede %25 indirim.. Ankara Büyükşehir Bel. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
12.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yoksa admin , benim mesaj yazmamı mı bekliyorsun
  • AKLI OLAN ÖDEMEZ. BİZ APT.YÖNETİMİ OLARAK YASAL YOLLARA BAŞVURDUK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

sizin asfalt altın kaplamadır değerini bilin . pencereden her baktığında vay bee ne güzel asfalt yapmışlar diyeceksiniz. güle güle kullanın.

gökçek in en yakın rakibi mansur yavaş seçileydi aynı olurmuydu bilinmez.

Asfaltı görmüyorum bile...
    Adam sarayın yoluna atmış olduğu asfaltın parasını bana yazmış. Apartmanın hiçbir kenarı caddeye bakmıyor
  • kdv-ötv ve türevleri zaten bunlar için değil mi? yolun asfaltını yapmak içinde vatandaşa ,..... yahu vallahi dümdüz gideceğim bir gün ama başıma ekstradan bela almak istemiyorum.
    zamanında ne eşeklik etmişim okumayıp, defolup gitmek gerekmiş bu ülkeden de işte iş işten geçti artık.
  • sıcak fırsatlara uymamış, sıcak soygun ya da sıcak kazık bölümü olması lazım bu konu için bence.
  • Sizin yine iyi bana 1202 TL gelmiş, ben evi aldığımdan beri asfalt aynı asfalt, verdiğim diğer emak çevre temizlik yetmiyor birde bu çıktı yemesem sağlam bi küfür ederdim ya neyse. Benim erken ödeme geçti yatırmadım avukatla konuştum davadan birşey çıkmaz istersen açalım ama gerek yok dedi kuzen yatırmayacağım Gittiği yere kadar devam

• Hani ortada dümdüz asfalt yok, hep yama çukur ve tümsek köy yolu melek kalır . İnanın insanlar akşama kadar işte çalışıp eve gidene kadar o asfalt denen zeminde hoplaya zıplaya hele birde ayakta yolculuk etmektedir. Gariban angaralı vatandaşımız beyni sürekli sallandığı için evinde rahat uyuyamamakta düşünsel yetilerini kaybetmektedir.

• Bize 350 lira gelmiş vay arkadaş. 2013-2014 beraber tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

quote:

ödemeyeceğim yiyosa gelsin alsınlar

tapuna şerh düşülüyor, satamıyorsun yarın faiziyle ödersin belki de taşınırı belediyeye bağışlarsın

Tapum oldugunu kim soyledi?

Bu konu tapusu olanlar için diye biliyorum . Ayrıca tapun yoksa sana bir şey gelmez laf olsun diye yazmışsın

Gelse de vermezdm hayatta alamazlar

• Hangi trol açtı konuyu diyordum, ciddiymiş.
  • Arkadaslar cok ciddi uyari
    yatirdiginiz bedelin makbuzunu muhakkak saklayin.hatta cercevelettirip duvara asin.sonra odememissiniz diye ilerde yine cikiyorlar.basimiza geldi.makbuzu evde bulduk adam ayaklarimiza kapandi abi ozur dilerim diye.

Odemiycem vey yasal yollara basvurcam diyenler hic maceraya kalkismasin.bu parayi aliyorlar.hatta izinsiz dahi alabilerler.hesabinizdan veya maas kartinizdan.

• Millet olarak kuzu olmus tıpış tipiş ödüyo belediyeler ne işe yararr ki... Yarin birgün bi kömür verirler ödeştik derizz unuturuz gider...

• Siyasetten uzak yorumda bulunmak zor belki ama Partisi ne olursa olsun bu vergiyi rıza göstererek hiç şikayet etmeden, kızmadan ödeyecek bir vatandaş var mı? Herkes kızarak öfkeyle ödeyecek bu vergiyi, ama kendi partisi diye seçimlerde yine oyunu verecek işte bunu anlamıyorum.

Her faturamızda zaten vergi kesintisi oluyor, maaş hak ediyoruz gelir vergisi kesiliyor, harcıyoruz kdv-ötv (gider vergisi) kesiliyor. Su tüketiyoruz kdv si var, atık su oluşturuyoruz diye bununda bedeli var. Çöpün ayrıca vergisi var. Her şeyin vergisi! Devlet zaten bu vergileri bize hizmet için almıyor mu? Yol yapması gerekmiyor mu? Yolu her yıl değil bir kere yaparsın 8-10 sene gider, ben neredeyse 8 sene olmuş sapa sağlam asfalt biliyorum. Ki daha fazla da muhafaza edilebilir bir asfalt.

Ben sadece sorgulanmıyor oluşuna şaşkınlığımı göstermek istedim. Senin benim ne emekle çalışarak kazandığım paraya yazık değil mi? 2015 yine asfalt yılı olacak, Haziran'a kadar bayağı asfalt yenilenir yine.

• Saray ankaraya yapıldı tabi ankaralılar verecek. bence para varsa ödeyin çünkü yakın zamanda haber vardı melih; erdoğana yalakalık olsun diye sarayın içine bir de yabancı konuklar için hilton gibi misafirhane yapacakmış. yakında kapınıza sayaç takıp girdi çıktı parası alır bu adam. melihin ankaralılarca sevilen 3 özelliği; yiyor ama çalışıyor ama bir daha yiyor maşşallah yevmiyeli ırgat mübarek. ankarada arabaların yarısı tüplü kuş serisi ama 10 lt lik motoru olan dodge viper gibi yakan belediye başkanınız var. Ulen inşallah vali veya belediye başkanı bursaya saray yapmaya kalkmazlar. Resmen gözüm korkuttunuz.

ÖDEMEYİN İPTAL ! Asfalt Parası & Vergisi , peşin ödemede %25 indirim.. Ankara Büyükşehir Bel.

• Bunlar yol ve su olarak dönecek, ödemeye devam :)
  • Beyaz tvye butce lazim demek

• izmirde hiç duymadım böyle bir vergi gerçi yollar köstebek yuvası ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 25 Aralık 2014; 22:25:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

AKLI OLAN ÖDEMEZ. BİZ APT.YÖNETİMİ OLARAK YASAL YOLLARA BAŞVURDUK

Bu vergi yasal zaten. İstediğin yere başvur. Sonunda sen de ödeyeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ödemeyeceğim yiyosa gelsin alsınlar

tapuna şerh düşülüyor, satamıyorsun yarın faiziyle ödersin belki de taşınırı belediyeye bağışlarsın

Tapum oldugunu kim soyledi?

Bu konu tapusu olanlar için diye biliyorum . Ayrıca tapun yoksa sana bir şey gelmez laf olsun diye yazmışsın

Gelse de vermezdm hayatta alamazlar

He yav he. Devlet bu. Donuna kadar alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 25 Aralık 2014; 22:50:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bas bas bağırdık Mevlüt Karakaya diye dinlemedi kimse buyrun sonucu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.