Şimdi Ara

Ödenen MTV geri alınabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
44.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mtv ödeme belgesi,noter satışı ve kimliğinizle vergi dairesine gidip durumu anlatın.İade veya mahsup işlemi yapılır.
  • bence helal et gitsin, kısmetinde bu varmış
  • Arkadaşlar sonucu bildirmek için yazıyorum ki benzer konuda sorun yaşayanlar için de yaşanmış gerçek örnek teşkil etsin.

Gittim vergi dairesine dilekçemi verdim, ödediğim fazladan vergiyi 1 hafta içinde banka hesabıma gönderdiler.

Diğer bir husus ise;
    bu konu bir nevi bizim ülke insanının en büyük acizliğini ve toplumun hastalığını bir nevi resmetti...
    Bilmeden etmeden her şeyde ukalalık bilmişlik taslamak ve güya küçük beyinlerince dalga geçtiklerini sanmak...

Bu başlıkta en fazla + yorum verenlere ve akıllarınca dalga geçenlere buradan logar kapağı gönderiyorum.
  • Ve tabi Luti, otomobilci_x, Cloud Nine, L&M, degobar, korner12, soskay, Alonj, muradisdan, Closer gibi arkadaşlara da gerçek bilgiyi düzeyli net şekilde paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

Diğer ergen zihniyetindeki boş kişilerin dediklerine millet itibar etse kimse bir adım ileri gidemeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 26 Şubat 2016; 14:41:18 >
  • İlahi hocam işyerindeydim Logar kapağını okurken bastım kahkahayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Ve tabi Luti, otomobilci_x, Cloud Nine, L&M, degobar gibi arkadaşlara da gerçek bilgiyi düzeyli net şekilde paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

Diğer ergen zihniyetindeki boş kişilerin dediklerine millet itibar etse kimse bir adım ileri gidemeyecek.

Bu ergen zihniyeti yüzünden insanlar bu ortamda birşey paylaşmaktan imtina eder hale geliyor.
    Forumda ki cahil sayısı artan üye sayısından daha hızlı bir şekilde arttı ama daha korkuncu bu cahil tayfası o kadar cürretli ki birisi atom nasıl parçalanır dese hemen öyle yapılmaz böyle yapılır diye ahkam kesiyorlar.
    Tahminlerini o kadar inanarak (sanki mutlak gerçekmiş gibi) yazıyorlar ki insan yüzde yüz bildiğinden şüphe ediyor, insanları o kadar yanlış yönlendiriyorlar ki bunun bir vebali olduğundan bile haberleri yok.
    kısacası donanımhaber forum ortamı ergenlerin sdk yarıştırdığı 5-10 trolün keyif çattığı bilgiden paylaşımdan yoksun bir çöplük haline geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 26 Şubat 2016; 14:32:21 >

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    meteg ustayı bile sinirlendirip forumdan kaçırttılar...
  • quote:

Ve tabi Luti, otomobilci_x, Cloud Nine, L&M, degobar, korner12, soskay gibi arkadaşlara da gerçek bilgiyi düzeyli net şekilde paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

Ben teşekkür ederim. Sorununuzun kısa zamanda çözülmesine de çok sevindim. Kazasız belasız günler dilerim...
  • Rica ederim.

Hallettigine sevindim.
    Post kasmaya calisan veletlere prim verilmemeli.
    Forumun seviyesini dusuruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

meteg ustayı bile sinirlendirip forumdan kaçırttılar...

nice güzel insanı kaçırttılar,
    birşeyler bilen insan bir süre sonra bu cahil sürüsü ile neden uğraşayım diyor,
    hani derler ya taş olsan çatlarsın diye tam o durum.
  • quote:

Ve tabi Luti, otomobilci_x, Cloud Nine, L&M, degobar, korner12, soskay, Alonj, muradisdan, Closer gibi arkadaşlara da gerçek bilgiyi düzeyli net şekilde paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

Sorununuzun cozuldugue çok sevindim.
    Hayirli olsun.

Demek ki neymiş alınabiliyormuş.
    Alinamaz diyen arkadaslar burayi okusunlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sevindim sizin adınıza.Umarım daha aydınlatıcı ve yön veren konular görürüz aksi takdirde boş bir alan olacak burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

devletten para alacaksın yanlışmı okudumgeçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

quote:

adam haftalarca uğraşarak alacağını alabildiği için okadar sevinmişki bide hakaret etme ihtiyacı hissetmiş,devlet devlet olsa insanlara bu yorumları yaptıracak duruma getirmezdi.

okadar sevinmişki sanırsın sayısalı tutturmuş.

• quote:

quote:

quote:

adam haftalarca uğraşarak alacağını alabildiği için okadar sevinmişki bide hakaret etme ihtiyacı hissetmiş,devlet devlet olsa insanlara bu yorumları yaptıracak duruma getirmezdi.

Bundan sonra boş boş atıp tutmadan önce;
    biraz araştırıp bilgi birikim sahibi olduktan sonra sallarsın umarım diyeceğim
    ama hiç sanmıyorum, çünkü utanmadan halen gelip böyle yazabildiğine göre nato kafa nato mermer.

Anca sanal ortamda ergen kafadaki kankilerinle eblek eblek ehueueueueu şeklinde tatmin edersiniz kendinizi, devam böyle. :)

Düzenleme: ha bu arada haftalarca uğraşmadım, işte yazılanları okumadığın o kadar belli ki yine sallıyorsun... Geçen hafta Perşembe dilekçe verdim, Cuma bu sabah gönderdiler parayı.
    Hele devlet devlet olsa falan demişsin ya daha da denecek bir şey bırakmamışsın keza. :)
    Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 26 Şubat 2016; 16:11:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bundan sonra boş boş atıp tutmadan önce;
    biraz araştırıp bilgi birikim sahibi olduktan sonra sallarsın umarım diyeceğim
    ama hiç sanmıyorum, çünkü utanmadan halen gelip böyle yazabildiğine göre nato kafa nato mermer.

Anca sanal ortamda ergen kafadaki kankilerinle eblek eblek ehueueueueu şeklinde tatmin edersiniz kendinizi, devam böyle. :)

Düzenleme: ha bu arada haftalarca uğraşmadım, işte yazılanları okumadığın o kadar belli ki yine sallıyorsun... Geçen hafta Perşembe dilekçe verdim, Cuma bu sabah gönderdiler parayı.
    Hele devlet devlet olsa falan demişsin ya daha da denecek bir şey bırakmamışsın keza. :)
    Selametle.

bravo tebrikler büyük iş başarmışsın madalyanı göndereyimde sus artık.

• Burda tahmin ve düşünce değil de bilgilerini ve tecrübelerini paylaşanları dinlemekte fayda vardır her zaman. Gereksiz tartışmalara girmek bana yakışıkalmaz. Paranızı iade aldığınıza sevindim. Güle güle harcayın

• ben de teemuz verigini ödediğim aracı bugün sattım,

internet bankacılığı ile ödemiştim, internet şubesinden ödeme dekontunu aldım.
    Aracın satış sözleşmesinin fotokopsini aldım.
    gittim vergi dairesine durumu anlattım.

zaten hazır kalıp dilekçe var, onu verdiler, yazdım, ibanı yazdım.
    1 hafta içersinde gelir dediler.

gelirse yine yazacağım.

milleti yanlış yönlendirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 18 Mart 2016; 11:14:22 >
  • para 3 gün önce hesabıma yattı.

yöneticiden yada olmaz diyen arkadaşlara ricam mesajlarını silsinler.

benzer durumda olan kişiler araştırma yaparken, üstteki bol artılı mesajları görüp konunun geri kalanını okumadan vazgeçebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

para 3 gün önce hesabıma yattı.

yöneticiden yada olmaz diyen arkadaşlara ricam mesajlarını silsinler.

benzer durumda olan kişiler araştırma yaparken, üstteki bol artılı mesajları görüp konunun geri kalanını okumadan vazgeçebilirler.

Bence silmesinler.

Silmesinler ki, boş boş yazanlar gözüksün/belli olsun...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.