Bildirim
ods Uzantılı dosyları açma yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
excel ile açabilirsin. -
excel ile açınca içindekiler karmaşık çıkıyor bişey anlaşılmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Akaryakit
selam arkadaşlar bende ods uzantılı dosya var ama açmam gerekiyor hangi program kullanarak açabileceği söylermisiniz acaba
OpenOffice programını denemişmiydiniz?(.ods OpenOffice programının Calc "Hesap Tablosu" dosyası uzantısıdır.) -
quote:
Orijinalden alıntı: chingachgook
quote:
Orijinalden alıntı: Akaryakit
selam arkadaşlar bende ods uzantılı dosya var ama açmam gerekiyor hangi program kullanarak açabileceği söylermisiniz acaba
OpenOffice programını denemişmiydiniz?(.ods OpenOffice programının Calc "Hesap Tablosu" dosyası uzantısıdır.)
Tamam OpenOffice işe yaradı yardımlarınız için teşekkürederim -
quote:
Tamam OpenOffice işe yaradı yardımlarınız için teşekkürederim
Rica ederim. -
open office kullanmadan xls formatına çevrilmiyor mu??
www.convertfiles.comConvert Files - Free ODS to XLS converter. Free online document converter.http://www.convertfiles.com/convert/document/ODS-to-XLS.html
yukarıdaki link formatı değiştirdim gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gult3kin -- 23 Mayıs 2013; 10:00:22 > -
open office le bende açtım teşekkürler 2016
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- combofix windows 11
- dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor
- teknik servis programı ücretsiz
- stok takip programı full+crack
- sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor
- steam hesap değeri
- vpn indir
- statik ip öğrenme
- office ltsc nedir
- dark web giriş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X