Şimdi Ara

ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencisiyim Sorularınızı Yanıtlayabilirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
28
Favori
16.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @YazlıkHesap hocam eğer istanbula gitme sıkıntınız yoksa ben itü derim şahsen. TOBB 3 dönem ders işliyor genelde 3. dönem staj olacak şekilde. artıları ve eksileri vardır artısı deneyim kazanıyorsunuz mezun olmadan. eksisi ise zaten 1 tane olan üniversite hayatınızın içine ediyor. senede totalde 2 ay bile tatil olmuyor genelde. 2 tane arkadaşım var tobb da okuyan ikisi de bu 3 dönem işinden çok rahatsız.
    2. si full ingilizce değil sanırım bildiğim kadarıyla tobb bu biraz sıkıntı oluşturabilir. benim önerim İTÜ olacaktır fazla bilgim yok açıkçası itü hakkında oralarda okuyan kişilere de danışmanızı tavsiye ederim.
  • manesfirst M kullanıcısına yanıt
    Hocam çok garip bir sistemi var bende anlamadım,sitesinde ilk sene hazırlık diyor hazırlık sonunda TOEFL ile ölçüyoruz seviyenizi demiş.İstanbul biraz sıkıntı aslında hocam ankaraya daha sıcağım odtünün 2016 sırasıyla aramda 300 kişi felan var ama olmazsa tobb düşünüyorum arkadaşlarınız eğitim den memnun mu peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bende bu rektör durumunun odtü ortamına etkisini merak ettiğim için soruyorum siz içindesiniz diye hocam yoksa sizin tavrınızı merak ettiğim için değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 25 Temmuz 2017; 20:7:4 >
  • YazlıkHesap Y kullanıcısına yanıt
    eğitimi hakkında bilgim yok açıkçası hocam bizim şirkette çalışan 2 mühendis tobb mezunu gayet bilgililer aslında ama kendileri mi yetişti yok okulda mı öğrendiler bilmiyorum açıkçası okuyan veya mezun birini bulsanız daha faydalı olur muhtemelen benim fazla bilgim yok.
  • Sizin o üniversitede öğrendiğinizi başkaları youtube açarak öğreniyor ve aynı programları yapabiliyor yani program yazmak için illa bilgisayar mühendisliği gerekmiyor ama doktor olmak için tıp okumak gerekiyor bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Birde bende program yazıyorum hatta satıyorum ama kendimi hep pc başında düşünmek hiç hoşuma gitmiyor sanal dünyada
    Örn: Eşim ve çocuğum uyurken ben hala gece 1 de saçım kalmamış gözlük takılı olarak pc başında kod yazmak istemiyorum.

Sizce bilgisayar seçmeli miyim ?
  • PM attım. Bakar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeBiDeX

Sizin o üniversitede öğrendiğinizi başkaları youtube açarak öğreniyor ve aynı programları yapabiliyor yani program yazmak için illa bilgisayar mühendisliği gerekmiyor ama doktor olmak için tıp okumak gerekiyor bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Birde bende program yazıyorum hatta satıyorum ama kendimi hep pc başında düşünmek hiç hoşuma gitmiyor sanal dünyada
    Örn: Eşim ve çocuğum uyurken ben hala gece 1 de saçım kalmamış gözlük takılı olarak pc başında kod yazmak istemiyorum.

bilgisayar mühendisliğini kod yazmak ve programlama dili bilmek sanan birisin fazla yorum yapma o yüzden. youtube dan video izleyerek aselsan ve havelsan gibi şirketlerde de iş yaparsın sen. hatta biraz daha fazla video izlersen google, apple gibi şirketlerdeki mühendislerle aynı seviyelere gelebilirsin

• kaplan'ın usmle hazırlık videolarını izleyip de temel bilimleri falan çok rahat evde öğrenebilirsin, hatta klinikte nasıl davranılacağını anlatan hazırlık videoları da var - ama videodan hiçbir şey olmaz, ne doktor ne mühendis ne avukat ne başka bir şey.

olsa olsa lamer olur dlkjas
  • computer vision veya image processing dersinde kullandiginiz materyal ve odevleri paylasir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bkooper

quote:

Orijinalden alıntı: CeBiDeX

Sizin o üniversitede öğrendiğinizi başkaları youtube açarak öğreniyor ve aynı programları yapabiliyor yani program yazmak için illa bilgisayar mühendisliği gerekmiyor ama doktor olmak için tıp okumak gerekiyor bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

bilgisayar mühendisliğini kod yazmak ve programlama dili bilmek sanan birisin fazla yorum yapma o yüzden. youtube dan video izleyerek aselsan ve havelsan gibi şirketlerde de iş yaparsın sen. hatta biraz daha fazla video izlersen google, apple gibi şirketlerdeki mühendislerle aynı seviyelere gelebilirsin

Teşekkürler cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: manesfirst

quote:

Orijinalden alıntı: II.Leopold

O kadar çalışıp Dünyada ilk 400 de bile olmayan bir üniversitede okumak nasıl bir duygu ?

sizinki gibi adı dünyada duyulmamış bir üniversitede okumaktan çok daha iyi . millete bak ya biz burda insanlara yardım etmeye çalışıyoz adamın ettiği lafa bak. hadi kardeşim ikile başka kapıya havla.

Çok doğru +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persom -- 12 Ağustos 2017; 15:31:57 >
  • hocam bu sene 56 bin gibi bi sıralama elde ettim ve odtü bilgisayar mühendisliği imkansız gibi görünüyor. uzun bi zamandır da hayalim olan bi yerdi. nasıl önerileriniz var? başka üniversiteden yatay geçiş zor mu? mezuna mı bırakmalıyım? puanlar ne kadar aşağı çekilir tutturmam imkansız mı? cevaplarınızı bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.