< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutayjackson -- 14 Ağustos 2024; 2:35:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ODTÜ de hayat
-
-
Oyle bi acmissin ki aciklandi sandim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlık adrenalin iyidir hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam girdiğin ilk dakikadan itibaren parti postları şunları bunları üstüne kusulacak hiç merak etme. şaka yapmıyorum. sırf bu parti, after şu bu organizasyonundan geçinen adamlar var okulda. kariyer topluluklarının da yapabildiği tek iş kolu diyebiliriz. üstüne beleş fala bilet olayı da oluyor. emin ol partisiz kalmaz. aradığın her ortamı bulursun.
bkz. maddi durumumuz yoktu partileyemedik.
"arkadaaaaşlarrrrğ arkadaşlarrrrğğğ etkinliğimiizzzz bittikteğn sonrağğğ afterağğğ geçihyoruzz"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 12 Ağustos 2024; 22:30:4 > -
Bahar dönemi hazırlıkta çok güzeldi bence çünkü hava çok güzel herkes birbirini daha iyi tanıyor falan ama tabii ingilizcen yeterli değilse epe stresi oluyor veya işte bölümdeysen midterm ve finallere çalışman gerekiyor.
Her tipten insan var diyorlardı gerçekten öyle.
Klüplerde çok aktif olarak yer almadım ben ama hazırlıkta katılmazsan bölüme geçince zaman bulamayabiliyorsun. Tabii kişilğin de uygunsa bu tarz topluluk mevzularına akar gidersin ama ipin ucunu kaçırmamak lazım.Klüplerin afterları hem kulüple kaynaşmak için de güzel olabilir
Partilerde açıkçası çok kötü partiler de var güzel eğlenceli partiler de var. Ama yani tam böyle harika diyeceğim bir şeye daha denk gelmedim açıkçası.
-
Kediysen güzeldir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X