Evet arkadaşlar birçoğumuzun bildiği gibi ODTÜ de tatsız olaylar yaşandı. Sizlerin görüşü nedir bu konu ile ilgili?
Gezi parkında oturan adamları vatan haini diye gösteren televizyon o bayanlara öğrenci diyor. Ben ODTÜ'deki arkadaşlarıma sordum öğrenci değillerdi diyolar. Gerçek hangisi sence? Benden kimse bu kanallara inanmamı beklemesin
Samanyolunu açın görün ODTÜ'lülere yobaz diye bağırıyorlar
Öncelikle konuyu 2 saate silerler.
Konuya gelecek olursak her kurum,örgüt,cemaat,teşkilat ne derseniz deyin örgütlenme,kendi düşüncelerini anlatma,kendi imkanlarını tanıtma hakkına sahiptir.
Burdaki olay tamamen o kişilerin giyim tarzına bakılarak bu kalıplardan birine konduktan sonra kendilerinden olmama neden lerinden dolayı orda istememeleridir.
Ve bunu yapmaya kimsenin hakkı yoktur.Ki bunu yapan pankart taşıyan kız güya özgürlük için merdive boyuyor.
Şimdi diyecekler ki işte orda başörtülülere karşı değil sadece cemaate karşı veya 2 grup arasında anlaşmazlık.Hayır değil.
Karşısındaki insana bu kafa yapısı ile bakan insan olduğunu söyleyen varlıklar, birde kendilerince özgürlüğü savunurken sergiledikleri davranış asıl amaçlarını gösteriyor.
Müslümanlar yine mağdur
quote:
Orijinalden alıntı: IgorStravinsky
Gezi parkında oturan adamları vatan haini diye gösteren televizyon o bayanlara öğrenci diyor. Ben ODTÜ'deki arkadaşlarıma sordum öğrenci değillerdi diyolar. Gerçek hangisi sence? Benden kimse bu kanallara inanmamı beklemesin
veya tam tersi feribottaki şortlu kadının taciz edildiğine inanırken ( ki beyana göre inanması gerekiyo, video vb. yok )
ama kapalı bir bayan hakaret ve tacizlere uğradığını söyleyince yalan haber hani video kanıt vb. diyen medya.
Veya gazi üniversitesinde el ele gezenleri döven grupları haklı olarak eleştirirken, insanların özgürlüğüne karışılamaz derken; kendi düşüncelerini veya imkanlarını anlatanlara karşı yapılanlara sessiz kalan medya.