< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Odtü ee mi Hacettepe bilgisayar mı (6. sayfa)
-
-
yazdığımı tekrar oku bölümü aşağılamadım ki hacettepe ceng o sıralamayı hak eden bir bölüm de değil. Odtü EE tüm Hacettepeden (tıp hariç) değerlidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hak edip etmemesi değildi demek istediğim. ODTÜ ee zaten değerlidir. Demek istediğimi anlamadınız. Neyse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kadar mesajdan hiçbir sey anlamamissiniz veya okumamissiniz, bunlari cikarmak için turkce bilmeyip rastgele bildiginiz kelimelerin aklinizda kalmasi gerekiyo cunku
Evet ise giricem ve hacettepeliler beni tokat manyagi edicek bizim okul cok kotu olup hiçbir şey ogretmedigi icin😔 Tabi girdiğim yerlerde varlarsa
Not: diğer hacettepeli arkadaslar uzerinize alinmayin, sizleri seviom
Hocam malesef ki bazi yabanci merkezli firmalar ciddi manada okul ırkçılığı yapıyor, bunların çoğu off field ama prestijli isler (consulting, yurt dışı merkezli finans firmaları vs) tabi orasi ayri. Degil hacettepe bazi firmalarda itu/odtulu bile gormek zor
Vay be bu günleri de mi görecektik, eskiden Odtü ee nin yanında hacettepenin adı geçmezdi.
-
tercih döneminde odtü ee kesin diye düşünüp o beklentiyle sonuçları açtığımda hacettepe cs geldiğini görmüştüm ve çok üzülmüştüm. ancak ben hep bilgisayar istiyordum sıralamam nedeniyle odtü ee'ye kaymıştım. şu an iyi ki bilgisayar okuyorum iyi ki odtü ee gelmemiş diyorum. odtü tabii ki teknik üniversite olarak sıralama olarak kampüs olarak daha önde ancak hacettepe de kampüs olarak fena değil, cs olarak fazlasıyla iyi bence. Yurt dışı ve okul bilinirliği olarak pek de farkları yok aslında ikisi de pek bilinmiyor yurt dışında maalesef ama odtü'lü olmak o etikete sahip olmak farklı bi hava katabiliyor. sonuç olarak hacettepe cs'de ilk senemi bitirdim ve fazlasıyla mutluyum. her türlü sorunuz için yeşillendirebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X