Bildirim
ODTÜ ee tutmazsa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben de geçen sene aynı soruyu kendime sordum. İTÜ Elektronik Haberleşme var ben onu yazmıştım sonra 2dk kala tercihlerin kapanmasına ODTÜ Makinayı üste yazdım. Ama bende kesin bir çizgi yoktu illa elektronik olsun diye. Öyle bir şey olsaydı İTÜ EHM yazardım. Hatta şu aralar ilgi alanlarımın Makina Mühendisliğine daha yatkın olduğunu fark ettim. Bence sen de önce kendine bunu sormalısın.
İkinci bir seçenek ise KOÇ ya da Bilkent %50 burslular imkan varsa yazılabilir. -
tobb'u e-5 kenarı üniversitelerle karıştırmamak lazım gerçekten zor ve sağlam eğitim verir ama illa ki ee okuyacağım demiyorsan ben sana bilkent makine, odtü makina veya havacılık-uzay tavsiye ederim odtü ee nin altına -
Ben itü ehb ingilizce yazıcam boun makine ve odtü ee tutmazsa diye -
EE istiyorsan ve ilgin elektronik / telekomünikasyona ise İTÜ-EHB yaz -
Hocam sizi yakaladım sonunda. odtü makinenin iş olanakları nasıl sizce -
Hocam spesifik olarak ODTÜ - Makine 'nin iş olanaklarını bilemem. Kaliteli, köklü ve ülkenin en iyi makine mühendisliği bölümlerinden. Dolayısıyla iş konusunun bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sadece insan okuldan önce bölüm seçmeli yapacağı işi bölümü belirleyecek. He belirgin bir ilgisi yoksa da mühendislikler için elektronik-bilgisayar ikilisi daha mantıklı duruyor. -
Anladım çok teşekkür ederim -
Düşündüğünüz bölümün en iyi alternatifi olduğunu sürece; o alternatifi seçtiğinizde "puanınızın boşa gidecek olması" düşüncesi son derece saçma bir düşüncedir, aklınızdan çıkarın derim.
En iyiden kastım : Bölümün size uygunluğu, üniversitesinin sunduğu imkanlar, tarafsızlığınızı engelleyecek duygusal bir etken olmadan oranın içinize sinmesi vs. -
İmkan varsa Sabancı %75 burslu ya da Bilkent %50 burslu gidin, yoksa tobb da kötü bir üniversite değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 24 Haziran 2019; 19:40:8 > -
hedefleriniz neler? üniversiteden çıkınca ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ee tercihinden ne kadar eminsiniz?
makine ile bilgisayara bakış açınız nasıl? makine ile ee çok farklı bölümlerdir. -
Dürüst olmak gerekirse hiçbir fikrim yok hani bu konuda ne bölüm ne üniversite için ben kesinlikle bunu istiyorum, ben kesinlikle şunu yapacağım diyebileceğim bir şeyler yok. -
tobblu çok düşük seviye ve yüksek seviye adam tanıdım.
kişiye bakar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
tobb'u e-5 kenarı üniversitelerle karıştırmamak lazım gerçekten zor ve sağlam eğitim verir ama illa ki ee okuyacağım demiyorsan ben sana bilkent makine, odtü makina veya havacılık-uzay tavsiye ederim odtü ee nin altına
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X