Şimdi Ara

odtü ee ve mühendislik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sınav sonucum :

odtü ee ve mühendislik hakkında

Evet buna ek olarak okul 1.liğim var.Geçen seneye göre obk'dan odtü ee girebiliyorum sizce bu sene girebilme şansım var mı?
    mühendislik hakkında merak ettiğim bazı şeyler var.Öncelikle çevremdekiler mühendislik okunacaksa üniversitenin pek önemli olmadığını söylüyorlar şayet 100k'daki adam da elektrik elektronik müh. oluyor , odtü elektronigin digerlerinden ne gibi farklari var?
    Ilerde iş bulamayacağımı söylüyor herkes. çünkü odtü den mezun bir sürü kişi var diyorlar.
    nasip olursa yurtdisinda yuksek lisans yapmak istiyorum , odtu bunun icin bana iyi bir referans olur mu?
    Ingilizce egitimim cok iyi sayilmaz, nasil bir egitim veriliyor? Ingilizce muhendislik okumak zor mu?
    Odtuden mezun olup da yurdisinda yuksek lisans yapmak cok mu zor?
    Ve maaş konusu; mühendisler ortalama ne kadar maaş aliyor? 7-8 sene çalışan bir odtü elektronik mezunu ne kadar maaş alır?

Lütfen mesaj atın.Ayrıca odtü ee'de okuyan arkadaşlar varsa mesaj atarlarsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heike -- 2 Temmuz 2014; 15:43:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• upupupupupup
  • upupupup yok mu yazan..??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ olsun gerekirse gazoz mühendisliği olsun. Türkiye'deki top üniversitelerden birinin en prestijli bölümünü okuyacaksın şayet girebilirsen. Orayı hakkıyla bitiren birisinin işsiz kalması mümkün değil hatta çok güzel paralarla işe giriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

ODTÜ olsun gerekirse gazoz mühendisliği olsun. Türkiye'deki top üniversitelerden birinin en prestijli bölümünü okuyacaksın şayet girebilirsen. Orayı hakkıyla bitiren birisinin işsiz kalması mümkün değil hatta çok güzel paralarla işe giriyorlar.

Gir gazoz mühendisliğine de gör mezun olunca...
  • 100k daki mühendislikle odtünün ne farkı var diyorsan boşver sen mühendisliği tıp yaz geç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

ODTÜ olsun gerekirse gazoz mühendisliği olsun. Türkiye'deki top üniversitelerden birinin en prestijli bölümünü okuyacaksın şayet girebilirsen. Orayı hakkıyla bitiren birisinin işsiz kalması mümkün değil hatta çok güzel paralarla işe giriyorlar.

Bu ülkenin sadece elektrik elektronik, bilgisayar, makine mühendisine falan mı ihtiyacı var sanıyorsunuz? Diğer bölümlere de ihtiyacı var. O diğer bölümlerin de en iyi eğitimlerinden biri sizde olacak. Muhalefet olmak için yazmayın.

• heike H kullanıcısına yanıt
    hocam inş odtu ee tutar buyuk ıhtımal..http://forum.donanimhaber.com/m_77586624/f_//tm.htm#77586624 geçen sene aynı konular benım kafamda vardı ve hep hayalım olan ıtu makınadayım suan hıcde pısman degılım linkteki konuyu bastan sona okuyaıblırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Bu ülkenin sadece elektrik elektronik, bilgisayar, makine mühendisine falan mı ihtiyacı var sanıyorsunuz? Diğer bölümlere de ihtiyacı var. O diğer bölümlerin de en iyi eğitimlerinden biri sizde olacak. Muhalefet olmak için yazmayın.

Odtü olsunda ne olursa olsun zihniyetiyle tercih yapan hiç kimseden bir şey olmaz. Ben bunun yanlış olduğunu savunuyorum. Odtü iyi kötü diye değerlendirme yapmıyorum. Bölüm değiştirmek kolay degildir. Gazi olur hacettepe olur odtü olur bir yer olur ama sırf odtü olsun diye şu bölümede gideyim kafasında olmasın kimse sonra çok üzülürsünüz.

• ee_35 kullanıcısına yanıt
    sanırsam öğrenmemekti ayıp olan. tıp yazmak en kolayı ama ilgimin pek olmadığını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.