Şimdi Ara

ODTÜ Hakkında Sorularınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam Ayrancida oturup ODTÜ'de yurda çıkan bir tanıdığım vardı ondan dolayı teyit edeyim dedim. tabi öğrenciydi galiba yazdığımdan yanlış bir algı çıktı, öğrenci olmayan kalabilir mi diye. kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HowIMethu H kullanıcısına yanıt
    hocam ben de bu sene odtuyu tercih edeceğim, ondan sordum. yanlış bir algı yarattım okulun öğrencisi olmadığım halde kalabilir miyim gibisinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: a7xes

hocam Ayrancida oturup ODTÜ'de yurda çıkan bir tanıdığım vardı ondan dolayı teyit edeyim dedim. tabi öğrenciydi galiba yazdığımdan yanlış bir algı çıktı, öğrenci olmayan kalabilir mi diye. kusura bakmayın.

Önemli değil hocam ben de yanlış anlamışım sen kusura bakma. Ankaralı öğrenciler de belli bir süre sonra kalabiliyor ama 2.döneme falan sarkıyor sanırım. O da yurtlarda boşluk olursa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    anladım hocam çok sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: HowIMethu

kampüsten 2 ay çıkmadığım olmuştur :) sadece sigara alkol almak için çıkıyordum, odtü kendini ankaradan soyutlamış biryer gibi yani pişman olmazsın
    8k sıralama çıkardım, Havacılık düşünüyorum ODTÜ'de ne dersiniz? Fakülte uzak kalıyormuş ODTÜ'nün içinde, sosyal yaşamı etkiler mi? Makine falan da yazabilirim de tutması zor görünüyor.(5800 geçen sene)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 6 Ağustos 2018; 13:54:24 >
  • Benim de 8k sıralamam var.Ben de Havacılık düşünüyorum.
    Tabii İnşaat Mühendisliğine kadar yolu var artık.
  • deBroglie0 kullanıcısına yanıt
    İlk sınava girişin mi hocam

• İkinci girişimdi.
  • Hocam 10 dakikada bir ring kalkıyor tüm okulu dolaşıyor o yüzden bir kısıtlama olmaz zaten 1. sınıfta dersleriniz dağınık şekilde farklı fakültelerde olacak ondan sonra dersleri bölümde almaya başlacaksınız içiniz rahat olsun
  • HowIMethu H kullanıcısına yanıt
    hocam ring nereden ve saat kaçta kalkıyor?

• a7xes kullanıcısına yanıt
    numaralı yurtlar bölgesinden haftaiçi saat sanırım 8 den sonra 10 dakikada bir kalkıyor
  • İnşaat mühendisliği yazacak arkadaşlara tavsiye bence iyice düşünün öyle yazın, son 3-4 yılda stabilitesini ciddi derecede kaybeden bölümlerden biri. Piyasada inanılmaz bir havuz var ve kaliteli iş bulmakta zorluk yaşıyorlar. Yeni mezun olup müteahhit altında 2000-2500 lira gibi komik paraya başlayanlar biliyorum ve şu an bu adamlar devlette uzman yardımcısı oldum diye göbek atıyorlar. Odtü-inşaat bitirip de memur kafasına girecek adamlar bu bölümleri kesinlikle yazmasın. Ek olarak akademik olarak ilerlemek istiyorum derseniz bölüm yine çok kalabalık, bu anlamda akademik olarak ilerlemek zor, bölümün kendisi de ayrıca zor. Yurtdışı lisansüstü programlarında ise maalesef durum pek iç açıcı değil, şehir bölge planlama veya çevre müh. bile daha kolay program bulabiliyor.
  • transverse T kullanıcısına yanıt
    dediklerinize tamamen katılıyorum tek bir konu hariç, o da yurtdışı yüksek lisans programları. bence fırsatlar iyi ve ayrıca erasmus imkanlarıda fazla, anlaşmalı olduğu birçok üniversite var bu bölümü seçiyorsanız ya stajınızı ya yükseklisansınızı yurtdışında yapmak zorundasınız arkadaşlar yoksa bir fabrika işçisinden farkınız kalmayabilir
  • yukarııııı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.