Şimdi Ara

ODTÜ Hakkında Sorularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hazırlık bu sene bitti, forumda bir çok odtülü arkadaş bölümlerle ilgili soru cevap konuları açmış
    Ben de bölümlerden ziyade üniversitenin sosyal ortamı, yurtlar, kampüs hayatı, hazırlık senesinin nasıl geçeceği ile ilgili sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
    Özel mesajdan ziyade sorularınızı burdan sorarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HowIMethu -- 5 Ağustos 2018; 23:59:30 >

• Sorum yok ama 8k ile yüzde doksan ODTÜ İnşaat Mühendisliğindeyim.Genel olarak tavisyen varsa gerçekten iyi olur.
  • deBroglie0 kullanıcısına yanıt
    tavsiye verecek kadar bir şey yaşamadım sonuçta sadece 1 sene okudum ama şunu söyleyebilirim, bu okula geldikten sonra herkes bütün dağları ben yarattım havalarına giriyor sen bunu yapma yani sırf ODTÜ'de okuduğu için insan kendini bir şey sanmamalı bunun haricindekileri zamanla sen kendin tecrübe edersin :)
  • HowIMethu H kullanıcısına yanıt
    Odtü mbg okuyan tanıdığınız varsa memnunlar mi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    çok sağ olun hocam başarılar dilerim.
  • Rickyrickmany R kullanıcısına yanıt
    en yakın arkadaşlarımdan biri okuyor ancak o da hazırlığı daha yeni bitirdiği için bölümle ilgili pek bilgisi yok, kendi adıma şunu söyleyebilirim biyolojiye ilgin varsa sıralaman tutuyorsa kafanı kurcalamadan yazabilirsin çünkü labaratuvar şartları falan gayet iyi, biyoloji ve mbg için tek bir bina var ve o bina beyaz sarayı andırıyor desem yeridir :)
    Sağol cevap için:) Dediğin şartlara uyuyorum fakat kafamı daha çok mezuniyet sonrası karıştırıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lgbt yi desteklemeden okulda barinabiliyor muyuz?

• Enstrüman öğrenebilme açısından odtü nasıldır? Veya asosyal biri sosyalleşebilir mi? Bilgisayar istiyorum. Odtü cengi araştırdığımda çoğu kişi asosyal onu farkettim

• kasabateam60 kullanıcısına yanıt
    ben desteklemeden barınabildiğime göre siz de barınabilirsiniz hocam :)
  • momik M kullanıcısına yanıt
    1-)çellosundan piyanosuna aklınıza gelebilecek her şeyle ilgili kurslar veya topluluklar var hocam
    2-)ben ne ilkokul ne ortaokul ne lise hayatım boyunca sosyal biri değildim pek arkadaşım olmazdı ama bu okula geldikten sonra her şey benim için ciddi anlamda değişti kampüsün içinde yaşadığınız için istemeseniz bile birçok arkadaş edineceksiniz topluluklar da buna yardımcı oluyor
    3-)böyle bi genelleme yapmak doğru olmaz ama siz diyorsanızki ben 3.50 üstü ortalama + çap falan yapmak istiyorum o zaman siz de sosyal olamazsınız :)
  • Endüstri ürünleri tasarımı gelebilir sanki. Sizce nasıl? Hocalar gidiyormuş son durumlardan dolayı, bir bilginiz var mı?

Çok kalabalık olmasından dolayı yemek bile yiyemiyormussunuz, bunu nasıl hallediyorsunuz? Ucuza yemek yiyebilecek yerler uzak mi?

Atıyorum hazırlığı geçtik kısa surede ama yurtta kalmak istiyoruz, kalabiliyor muyuz yoksa direkt gitmek zorunda mıyız?

:)

Saolun cevap icin.

Hocam instanız müsaitse bi stalk yapabilirmiyim herkese açıksa

• dismihraklar kullanıcısına yanıt
    Endüstri ürünleri tasarımı ile ilgili sorunuzu atlıyorum bilgim olmadığı için,

Hocaların gitmesi olayını ilk defa sizden duyuyorum ama böyle bir şey varsa bile biri gider yenisi gelir :)

Yemekhanede 2 öğün yemek çıkıyor öğle ve akşam olmak üzere ücreti 1,85 öğlen 11.30-14.00 arası akşam 17.00-18.30 arası başlarda sıra oluyor ama son 40-45 dakika giderseniz hiç sıra beklemeden yersiniz onun haricinde okulun çarşısında yemek yiyebileceğiniz bir sürü yer var bunlar Pizzacı Altan(pizzası baya iyi İtalyan Usulü :) ), piyata var burası epey uygundur , kebap 1956 var, aspava var, alt 2 adet dönercimiz var :) çeşit bol yani anlayacağınız fiyat olarak da uygunlar.

Hazırlığı kısa sürede geçme olayı bizim okulda yok sene sonundaki prof a girip atlayabilirsiniz :)
  • momik M kullanıcısına yanıt
    hocam instagramım : ffatihintoplari , herkese açık değil ama istek atarsanız geri dönüş yaparım :)
  • Insaatta agirlikli olarak hangi dersleri goruyorsunuz,mat fizikle arasi cok iyi olmayan biri icin sorun olur mu?

Ayrica Odtu Metalurji ve malzeme muhendisligi nasildir,is imkani filan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • henüz bölüme geçmedim ama ilk konuyla alakalı bilgim var dersler çok fizik ağırlıklı eğer aranız pek iyi değilse tavsiye etmem
    burdan müfredata bakabilirsiniz :
    ce.metu.edu.tr
    METU | Civil Engineering | Undergraduate Program
    http://ce.metu.edu.tr/undergraduate-program

metalurji malzemenin iş imkanları o kadar geniş ki savunma sanayinden tutun kimya labaratuvarlarına, demir çelikten uçak sanayisine kadar her yerde çalışabiliyorlar ve odtü mezunu olursanız iş bulma konusunda sıkıntı yaşamazsınız zaten

• Şehir ve bölge planlama bölümü hakkında bilginiz var mı

• Elfosa E kullanıcısına yanıt
    malesef
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.