Şimdi Ara

ODTÜ HAVACILIK Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 6386 sizce gelir mi?Gelmezse İTÜ uçak gelir mi? Bunların ikisinin de olmaması durumunda İTÜ ehm yazılır mı?(Bazı kötü şeyler duydum bu yüzden soruyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımlarınızı bekliyorum.

• hocam ilk iki tercihe onlari yazin mutlaka, bence itu uzayi yazmaniz da mantikli cunku 6 ders haricinde diger dersleri ayni ve mezun oldugunuzda ayni alanlar uzerinde calisabiliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • harbiyeliali26 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce gelir mi peki arada kaldım baya

• taslan30 T kullanıcısına yanıt
    gecen seneki siralamalari kac ?

• harbiyeliali26 H kullanıcısına yanıt
    6700 ODTÜ 6800 İTÜ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    gelebilir hocam bu sirlamalarda kisi sayisi cok onemli diye biliyorum o yuzden ilk tercihlere yazmak isinize yarar bence

• Hocam gelir odtü çünkü 17-18 arası 1k fark var bu senede artar sıralamalar 6400 le kapatır ucu ucuna gelir

• İtü Uçak 10 kontenjan artırdı 60 dan 70 oldu. Buda % 15 lik artış demek hemen hemen. İtü Uçak geriler diye düşünüyorum. Gerilemezsede artan kontenjan nedeniyle fazla ilerlemez.

İtü elektronik konusuna gelirsek uçak makineye yakın bölüm elektronik çok başka. Seçimlerini ilgilerini gözden geçir. İllede yazarım elektronik diyorsan pişman olacağını hiç sanmıyorum. Güzel bölüm ve okul.

• Elward kullanıcısına yanıt
    Sizce odtü endüstri kaçla kapatır

• limon1907 kullanıcısına yanıt
    Odtü endüstri yükske ihtimal havacılık ve uzayın arkasına düşecek, 6700-7000 arası kapatabilir.

• Hocam sizce ODTÜ havacılık kaçtan kapar.

• Ganara G kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisinde de ilgimi çeken şeyler var listeye bakıp bölüm aecmiyirum yani😀Ama İTÜ ehm yazsam ASELSAN da çalışma ihtimalim nedir mesela.Ozel sektörün biraz somurdugunu duymuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: taslan30

Hocam ikisinde de ilgimi çeken şeyler var listeye bakıp bölüm aecmiyirum yani😀Ama İTÜ ehm yazsam ASELSAN da çalışma ihtimalim nedir mesela.Ozel sektörün biraz somurdugunu duymuştum.
    İtüden aselsanda çalışma oranın odtü ile aynı.

İtü istanbulda olduğu için mezunlar ankaraya gitmiyor. Aselsanda ankarada olduğu için ankaradaki okullar ağırlıklı oluyor. Aselsanda boun yıldız koç mezunu da bulamazsın. Niye çünkü bu okullar istanbulda iş çevre staj her şeyinle istanbulda çevren oluyor alışıyorsun.

İyi ortalama yap sorun olmaz. İstanbulda da baykar var araştır oraya gitmek isteyeceğine eminim. Sahibi itü elektronik mezunu, babası da itü makine. Türkiyenin ilk siha ve ihalarını yapan şirket. Selçuk bayraktar diye araştır biraz. İlgini çeker.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yaklaşık 5500 le kapatacağını tahmin ediyorum

• Ganara G kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman güzel.Peki size şunu da danisayim uçak ve ehm ikisi de ilgimi çekiyor sizce hangisi daha iş garantisi olan bölüm ve önü daha açık.

• Baya ilerler diyorsunuz yani üzüldüm.

Ne yazık ki. Gidişat ve eğilimler onu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: taslan30

Hocam o zaman güzel.Peki size şunu da danisayim uçak ve ehm ikisi de ilgimi çekiyor sizce hangisi daha iş garantisi olan bölüm ve önü daha açık.
    Elektronik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.