Şimdi Ara

odtü böte hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar bilgisayarlar ile elektronik aletler ile içli dışlıyım ve yetkinliğimin olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar mühendisliği veya elektrik elektronik düşünüyordum ama eğer sıralama kötü gelirse diye bölümlere bakarken odtü'de bu bölümü gördüm. Bazı insanlar odtü ve boun'da okunursa öğretmenlik harici farklı alanlarda iş yapılabileceğini söylüyor fakat pek emin olamadım.

Yani 90k ile alan bir ünide mühendislik mi? Yoksa odtü'de böte okumak mı mantıklı olur? odtü olduğu için aklımı çeliyor. jeoloji maden gibi mühendisliklerde var fakat ilgim yok.

Bu bölümü okuyan okumayı düşünen arkadaşlar yazarsa memnun olurum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levona02x5 -- 13 Temmuz 2022; 20:14:3 >

• ODTÜ sote
  • BÖTE gelmeyin.
  • ikimiz de şaşkınız
    böte geldi aşkımız
  • Bunu ben de çok düşündüm ama vazgeçtim. Çünkü alacağın unvan önemli bir şey. Neticede bilgisayar öğretmeni olarak mezun olunuyor :/ bence taşra da olsa eğer yazılım istiyorsan ceng daha mantıklı.

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    Onu ilk ben yabtim
  • 2023bakani kullanıcısına yanıt
    Ama şimdi ben yaptım
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    feda olsun sana
  • bunun için böte okuma hele hele taşra da hiç okuma tekrar hazırlanılabilir sınava

• yada ytü istatistik gibi seçimlere yönelinebilir.

• hocam yazılım alanında daha çok yapılan projelere ve sana bakıyor mühendislik unvanına değil. Çok önemli ise uzaktan eğitim ile o unvanı veren üniler var diye biliyorum. ben odtünün katacağı şeyi düşünüyorum

• taşra değil hocam ankara

• levona02x5 L kullanıcısına yanıt

ankara da oku kardesim

• Hocam ben baya okuyana sordum herkes dert yandı hocalar yazılıma önem vermiyor kpssye adam yetiştiroyor dediler odtu hiç sormadım ama fark yoktur büyük ihtimalle odtu demek mühendislik demektir öğretmenlik alanında iddiası yok
  • tamam kardesim

• Asd987123 A kullanıcısına yanıt

valla bilmiyorum hocam öğretmenlik yapabileceğimi de sanmıyorum ama verilen derslere bakınca ilgimi çekti yatkın olduğum şeyler. N

Nasıl Matematik okuyup yazılıma yönelenler varsa bilgisayar teknolojileri eğitimi okunup yazılıma yönelinebileceğini düşünüyorum. ha 2 yıllık programcılık yazılıp yine yazılımcı olunabilir ama tekrar diyorum odtü olduğu için düşünüyorum.

• levona02x5 L kullanıcısına yanıt

ODTÜ biyoloji okuyun en azından dersler zevkli geçer yazılıma iki türlü de okuldan bağımsız çalışacaksınız

Edit: biyo da 42 binden alıyormuş böte yapıştırın o zaman alım fırsatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunmoon2b -- 13 Temmuz 2022; 22:9:25 >
  • cart curt üniversitesinde bilgisayar mühendisliği yazmaktansa odtüde böte yazardım ben. odtünün katacağı vizyonu, vereceği ingilizce eğitimi, orada edineceğiniz çevreyi cart curt üniversitesinde bulmanız zor. fazla yazılım dersi almazsınız ama kendinizi geliştirecek vaktiniz ve imkanınız daha fazla olur.

bölüm mezunları genelde yazılımcı olmuş. eğitim teknoloğu olanlar ya da özel sektörde çeşitli işler yapanlar var. öğretmen olan pek yok. https://ceit.metu.edu.tr/tr/mezunlar şu linkten lisans mezunlarının isimlerini aratıp ne iş yaptıklarına bakabilirsiniz.

mühendis olacağım diyorsanız o sıralamalarda bilişim sistemleri mühendisliği var ona da bakabilirsiniz. size uygunsa itüde maden ya da hacettepede nükleer de iyidir.

• Böte ne beyler cidden bilmiyorum
  • ahmed böteçakar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.