Şimdi Ara

ODTÜ içi yatay geçiş veya çift anadal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar öncelikle. Tıpı seçtiğine pişman olmuş bir öğrenci olarak bir mühendisliğe geçmek istiyorum ancak yks 2021'de 1249. olduğum için ve sabancıyı teptiğim için çok bir seçeneğim yok. Ankarada yaşıyoruz İTÜ istanbulda olduğu için pek gitmek istemiyorum ODTÜ bilgisayar da gelmiyor. Sorum şu ODTÜ EEye geçsem oradan da bilgisayara yatay geçiş veya çift anadal yapabilie miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çift anadal yapanlar var fakat çok zorlu ve yorucu bir süreç geçiş yapman için de ortalamanın çok yüksek olması lazım diye biliyorum

• yerlibielsa kullanıcısına yanıt

Hocam sıralamamın ODTÜ Bilgisayarın sınırında olması az çok geçiş yapmama yardım etmez mi?

• Çift anadal yok. Onu hiç düşünmeyelim.
    Yatay geçiş mümkün. Sıralamanız iyi. Şartları okuyup iyice düşünmek gerek. Ortalama önemli, evet.

Direkt ODTÜ bilgisayara geçiş olmuyor mu? Merkezi yatay geçiş dışında

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Tıptan olacağını zannetmem hocam.

• Maalesef bilgim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ İçi Yatay Geçiş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Çift ana dal yok ne demek ? Nasıl yok ?

• ODTÜ içi yatay geçiş veya çift anadal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mühendislikte transfer veya Çap çok zor olur, ona bel bağlamayın.

Mutlaka CmpE olsun istiyorsanız Hacettepe'ye geçin pişman olmazsınız. ODTÜ Endüstri de güzel bir alternatif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 1 Ağustos 2022; 15:25:42 >
  • fato65 F kullanıcısına yanıt

Hocam İTÜ varken hacettepeye pek gitmek istemem. Ayrıca endüstri olsa boğaziçine giderim ama endüstri çok istemiyorum. Keşke zamanında sabancıyı yazsaydım sıralamam çok sakat. ODTÜ içi yatay geçiş veya çift anadal 

• Zor anlamında yok.

Ayrıca son gözlemlerime göre yandal hadi yapılır ama çap yapan saçları kaybetmeye kendini hazırlasın. ODTÜ içi yatay geçiş veya çift anadal 

Ha düşük ortalama yapar, çok umursamadan yaparsın ok.(eğer ortalama koşulu yoksa.)

Bilgisayar müh. Ee çap ODTÜ içi yatay geçiş veya çift anadal yok desek yeridir.

Hocam yan dalda bilgisayar mühendisliği diplomasını alamıyorum değil mi?

• Bildiğim kadarıyla yandal yapınca bölüm diplomanda şu programı da tamamladı diye ek oluyor. Ekstra bilmüh diploması almazsın.

İnternetten bakmak gerek

• hocam hem ee hem bilgisayar çap yaparsanız akli dengenizi kaybedersiniz ikisi de halihazırda zor bölümler. hacengtepe yazılabilir. tabi size kalmış

• sıralmadan direk geçilmiyor muydu 2. bir yol olarak yatay geçişte ortalama dışında ?

• Eeeden sanat tarihiyle bile çap yapılmaz hayallere kapılma çok zor bölüm (odtü bazında konuşuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braigon -- 1 Ağustos 2022; 19:47:22 >
  • Benim bi arkadas (ki 3.9+ o da) kendisine banko cap gelecek olmasina ragmen yandal yapiyo, sebebi de hayati seviyor olmasiymisODTÜ içi yatay geçiş veya çift anadal 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.