Şimdi Ara

ODTÜ için Ankaraya gitmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğduğumdan beri İstanbulda yaşıyorum. Bilgisayar mühendisliği yazacağım. İtü ing ve odtü bilgisayar aşağı yukarı aynı puanda. Aslında sıralamam tam tutmuyor ama bu sene düşer diyorlar belki tutar diye 1. sıraya hangisini yazacağıma karar veremedim. 2. Sıra itü bilgisayar türkçe ki %90 tutar. Herkes ODTÜ nün eğitimi biraz daha iyi ortami kampüsü iyi filan diyor ama güzelim istanbulu bırakıp ta ankaraya gidesim hiç gelmiyor. Sizce değer mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bishey -- 11 Temmuz 2013; 19:05:08 >

• ben aydından itüye gelıcem inşallah :D...

ben olsam gıderım hocam...odtü soncta ufkun genısler.. :)..
  • bence kesinlikle itü,odtünün şanı yürümüş ki cidden de iyi bir üniversite fakat kendini ne kadar geliştirebilirsin?Odtü süper tamam ama Ankaraya kıyasla İstanbul kendini geliştirmen için koca bir fırsat,aynı zamanda iş imkanı içinde tabii.Ben itü yazmanı öneririm sonuçta o da sayılı ünilerden ankaranın havası ve griliği istanbulluyu boğar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bishey

Doğduğumdan beri İstanbulda yaşıyorum. Bilgisayar mühendisliği yazacağım. İtü ing ve odtü bilgisayar aşağı yukarı aynı puanda. Aslında sıralamam tam tutmuyor ama bu sene düşer diyorlar belki tutar diye 1. sıraya hangisini yazacağıma karar veremedim. 2. Sıra itü bilgisayar türkçe ki %90 tutar. Herkes ODTÜ nün eğitimi biraz daha iyi ortami kampüsü iyi filan diyor ama güzelim istanbulu bırakıp ta ankaraya gidesim hiç gelmiyor. Sizce değer mi arkadaşlar?

Kampüsleri hemen git gez. Sonra sana onun kampüsü böyle şunun kampüsü şöyle diyenlere kendin cevap verirsin.
    İkisinde de işsiz kalmaz iyi paralar kazanabilirsin. İkisinin de ABET akreditasyonu var.

Ama türkiyenin en çok patent üreten teknokenti İTÜdedir ki teknokentlerde daha çok yazılım konularında çalışan şirketler vardır.

Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi de İTÜye kuruldu.

Dijital Türkiye Üssü projesi de vardı ama ne zaman yapılır hayata geçer bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dasmond -- 12 Temmuz 2013; 11:26:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.