Şimdi Ara

ODTÜ İktisat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. TM-1 sıralamam 12400. ODTÜ İktisat'sa 11200 ile kapatmış geçen sene. Ondan önceki sene de 5000 küsürle kapatmış. Aynı gerileme bu sene söz konusu olur ve bölüme girebilir miyim? Asıl hedefim işletmesiydi ama o zor görünüyor. Teşekkür ettim şimdiden.

• Güncel.
  • Siralamasi haddinden dusuk olan yerlerde genelde artis olur. Bence artar. Giremezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O düşüklüğün sebebi o aralığı sayısalcıların kapatıp TM bölümü seçmemelerinden kaynaklanıyor. Aynı sebepten 11 bine kadar gerilemiş bölüm. Bu sene de öyle bir şey olur mu diye merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanov -- 3 Temmuz 2013; 12:39:45 >
  • Güncel lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Siralamasi haddinden dusuk olan yerlerde genelde artis olur. Bence artar. Giremezsin.

Hocam Aydın Adnan Menderes İşletme geçen yıl 206binle kapatmış benim sıralama 213 bin bu yıl sizce girme şansım nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanov

Merhaba beyler. TM-1 sıralamam 12400. ODTÜ İktisat'sa 11200 ile kapatmış geçen sene. Ondan önceki sene de 5000 küsürle kapatmış. Aynı gerileme bu sene söz konusu olur ve bölüme girebilir miyim? Asıl hedefim işletmesiydi ama o zor görünüyor. Teşekkür ettim şimdiden.

Eğer sıralaması geçen yılla aynı kalırsa girme şansın var. hukuk kontenjanlarındaki artış girmene yardımcı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü sosyoloji?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075
    Eğer sıralaması geçen yılla aynı kalırsa girme şansın var. hukuk kontenjanlarındaki artış girmene yardımcı olabilir

Hangi kontenjanlarda artış oldu başka hocam? Sadece hukuk mu TM olarak?
  • Ayni seyi soyluyoruz. 11000 gibi sirayi girenker xxx iktisat yerine odtu iktisat yazacak...fikir sormussun soyledik. Insallah kazanirsin ama okul da bolum de cok iyi...

• kambochian K kullanıcısına yanıt
    Benim kastım o değil. Benim kastım orayı işgal edip ODTÜ İktisat yerine xxx mühendislik falan yazanlar. Bu yüzden düşmüş oluyor yani. Neyse bakalım hayırlısı.
  • Güncel.
  • 2010 da 5k, 2011de 9k, 2012de 11 k ile kapatmış. Yani gitgide nasıl yükselmiş anlamadım.
    neyse hocam. hukuklar falan çok arttı, fende de kontenjanlar çok arttı. ODTÜ iktisat bu sene 13-14k ile kapatır, sen de girersin. Tercihler aciklaninca hatirlarsin beni, hayırlı olsun
    n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon karınca -- 3 Temmuz 2013; 16:28:44 >
  • Emin ol hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.