Şimdi Ara

ODTÜ KKK'DA İNŞAAT MI ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım odtü kkk da inşaat makine veya elektrik elektronik mühendisliklerinden birisini seçeceğim siz nedersiniz bir yardımcı olun ? Üçünede puan ve sıralama yetiyor ???

• İki bölüm birbirinden alakasız bölümler. İnşaat ve Elektrik Elektronik bölümlerinden mezun olunca neler yapıldığını araştırırsan daha iyi olur
  • Elbette ki araştırdım ama sen tavsiye edersin ?
  • Elektrik zordur. Insaat goreceli daha kolay elektrige gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik elektronikte kendini çok geliştirmen ve okuduğun üniversitenin kalitesi çok önemli bence inşaat tercih edersen iş olanağı senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim .Bende inşaat konusunda fikir kılıyordum . Birde son olarak makina mühendisliği konusunda ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper_12

Elektrik elektronikte kendini çok geliştirmen ve okuduğun üniversitenin kalitesi çok önemli bence inşaat tercih edersen iş olanağı senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

adam odtüye gidiyo kalite sorun olmasa gerek calısırsa cok iyi olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet işin orasıda var. Okulu bitirebilmek için yoğun bir gayret göstermek gerektiği aşikar . Ya bu tercih döne mi insanı kararsız bırakıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

quote:

Elektrik elektronikte kendini çok geliştirmen ve okuduğun üniversitenin kalitesi çok önemli bence inşaat tercih edersen iş olanağı senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

https://www.facebook.com/groups/121919501352349/

• quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

quote:

Sende haklısın kardeşim mühendislik kendini geliştirme işidir ama aynı zamanda sürekli bir yarış rekabette var. Gerçekten çok istiyorsa orayı yazmalı yoksa aynı emeği harcayarak inşaatta çok iyi paralar kazanabilir kışın ofiste çalışır yazın araziye çıkar

• İnşaat yaz, ODTÜ'nün en iyi olduğu bölüm, inşaat bence.
  • Yazi tura at kardesim.
  • elektrik elektronik yaz geç
  • iki meslek grubu da birbirinden çok farklı olmasına rağmen kendilerine göre avantajları var fakat inşaatın onu ee ye göre daha açık diye düşünüyorum
  • inşaat yaz bak dalgana
  • Öyle düşünüyorum hayırlısı olsun diyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.