Şimdi Ara

ODTÜ KUR BELİRLEME SINAVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elementary'den başlamak çok zor mudur? Beginner olmak istemiyorum. Sınava giren varsa yardımcı olabilir mi?

• Açıkçası sınav sonrası kimin ne kadar doğruyla, hangi kura yerleşmiş olduğunu açıklamadıkları için bunu önceden kestirmek zor oluyor. Her sene farklı bir dağılım yapılıyor anladığım kadarıyla, net bir ortalama yok diye tahmin ediyorum.

Fakat şunu söylemeliyim, sınavda ne yaptığımı tam olarak göstermediler ama çok da iyi bir şey yapmamıştım diye hatırlıyorum. Buna rağmen ELE başlamıştım. İlk dönem ortalama bir gayretle de INTER olarak devam ettim ikinci döneme. Şunu da unutma, ilk dönem kur atlamak ve düşmek konusunda çok fazla şans geçecek eline. Hatta bunların bazıları sınavla, bazıları sınavsız oluyor. Genelde ilk bir deneme quizi geliyor, not ortalamasına katılmayan. Ona bakılıyor ve hoca kanaatini açıklıyor. İkinci hafta olmuştu bizde bu. Yani kur belirlemede BEG olursan üzülme, önündeki fırsatları değerlendir. Bu yolla çok ELE'ye çıkan ya da INTER'e çıkan olmuştu.

Ek olsun, ikinci dönemde sadece pinler kendi aralarında bu kadar çok değişecekler, diğer kurlarda ise böyle bir durum nadiren görülüyor. Hatta PIN'deki bir arkadaşım ikinci dönem tam dokuz defa sınıf değiştirmişti.

Son olarak, hayırlı olsun hocam. Eğer iyi dengelerseniz her şeyi, hayatınızın en güzel yılını yaşayacağınızı iddia ediyorum.

Hoşgeldiniz.

• egelox kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hoşbulduk

Ben liseyi 5 sene okudum yani lisede hazırlık okudum. İngilizcem lise boyunca mükemmel değildi ama kendimi 4 yıllık standart bir lise öğrencisi ingilizcesiyle kıyaslarsam birkaç tık daha iyi olduğumu düşünüyorum. Bu sene mecburen ygs lys kasmaktan boşladım. Dil de nankör bir şey :(
    Hazırlık okumak canımı sıkmıyor da beginner olmak koyar sanırım biraz

Bilgiler için çok teşekkür ederim son bir şey daha soracağım. Sınavı biraz araştırdım. Anladığım kadarıyla daha çok anladığını yorumlama tarzında sorular var. Pek grammer göremedim. Birazcık bilgi isteyeceğim. Tekrar teşekkürler

• Hocam bende aynı durumdayım beginner ders sayısı günlük 6 saatmiş sanırım.Bugün tatile gidiyorum orada biraz tenseler ve kelime bilgisi çalışıcam hatırlamak niyetiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beg başlayıp öyle devam ederseniz yaz okulu beleş ama :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine de günde 6 saat çok

• Benim ingilizcem iyi seviyede ama hazırlık okumak istiyorum sınavda ne yapmam gerek ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınava başlamadan önce dediler ki sallamayın yapamadığınızı geçin ki gerçek seviyeniz belli olsun ben de dedim ki ulan demek ki sallayınca daha iyi yapılıyor. Hiç boş bırakmadan salladım az boş vardı yani ele geldi. Sonrası 85 üstü Prof eng101 muaf.

• gomango G kullanıcısına yanıt
    profa girme ozaman. sınıf belirlemeye hazırlık okuyacaklar giriyor
  • hocam pre-faculty denen olay nedir ingilizcemin iyi olduğunu düşünüyorum pre-facultyde pratik yapma imkanı varmış sanırım onu bi açıklar mısınız?
  • Hepsini salladım elementary başladım ama sonra 2 hafta içinde düşme yada çıkma seçeneğin var zor yada kolay gelirse

• quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Sınava başlamadan önce dediler ki sallamayın yapamadığınızı geçin ki gerçek seviyeniz belli olsun ben de dedim ki ulan demek ki sallayınca daha iyi yapılıyor. Hiç boş bırakmadan salladım az boş vardı yani ele geldi. Sonrası 85 üstü Prof eng101 muaf.

sınavdan yüksek bir not alsak bile hazırlığı geçmeme gibi bir seçenek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Sınava başlamadan önce dediler ki sallamayın yapamadığınızı geçin ki gerçek seviyeniz belli olsun ben de dedim ki ulan demek ki sallayınca daha iyi yapılıyor. Hiç boş bırakmadan salladım az boş vardı yani ele geldi. Sonrası 85 üstü Prof eng101 muaf.

sınavdan yüksek bir not alsak bile hazırlığı geçmeme gibi bir seçenek var mı?

Full yapsan da geçemiyorsun zaten. Prof ve kur sınavı farklı.

• kai96 kullanıcısına yanıt
    Odtüde yok öyle bişey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.