Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizi de ekleseydin ya.. yırtındık burda odtü endüstri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BartuC -- 24 Ağustos 2009; 16:33:45 >
  • 3 MÜZDE AYNI BÖLÜMDEYİZ.
    TANIŞALIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

harç yatıran var mı?bankalar daha almıyomuş doğru mu?

Bugün gittim bankaya yatırmaya almadılar daha ayın 28inde başlıyormuş galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry

quote:

harç yatıran var mı?bankalar daha almıyomuş doğru mu?

Bugün gittim bankaya yatırmaya almadılar daha ayın 28inde başlıyormuş galiba.

iş bankası mı?
  • ben bugün öğrenci işleriyle konuştum. online hesap 27 -28 inde açılacakmış. ama dediki kayıt için geldiğinizde banka masalarıda olacak. burdan yatırırsınız. o yüzden üstümden yük kalktı. tek eksik kalanlar onlar şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

ben bugün öğrenci işleriyle konuştum. online hesap 27 -28 inde açılacakmış. ama dediki kayıt için geldiğinizde banka masalarıda olacak. burdan yatırırsınız. o yüzden üstümden yük kalktı. tek eksik kalanlar onlar şu anda.

ben 15 ve 17 lirayı yatırdım sadece harç kaldı..o da açılmamış daha..
  • Beni eklememişsiniz yaa "Odtü Elektrik-Elektronik"
  • quote:

quote:

ben bugün öğrenci işleriyle konuştum. online hesap 27 -28 inde açılacakmış. ama dediki kayıt için geldiğinizde banka masalarıda olacak. burdan yatırırsınız. o yüzden üstümden yük kalktı. tek eksik kalanlar onlar şu anda.

15 ve 17 diyidemi bankaya yatırcaz ben kayda gittigimizde vericeğiz diye düşünmüştm..
  • Gormemisim arkadaslar kusura bakmayin..

omercng sen hangi bolumdensin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metete

Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

Bu ozluk bilgi giris ini acarken bi sertifika sorunu cikti bende. Size de oldu mu?

Notlarına bakarken de çıkar, adres güncellerken de çıkar... Yani normal bir durum.

Kırmızı Seçenek Var, 'Uyarıyı önemseme ve devam et(önerilmez)' diye, seçersen gelecektir site..
  • quote:

quote:

Benden 17 lira yatırmak için 31 lira ücret istediler.
  • quote:

quote:

quote:

öğrenci işlerindeki bayan da bana öyle demişti. havale ücreti falan alırlar sizden. o yüzden gelin burada yatırın falan filan demişti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

öğrenci işlerindeki bayan da bana öyle demişti. havale ücreti falan alırlar sizden. o yüzden gelin burada yatırın falan filan demişti.

ben işbankasından yatırdım sordum görevliye 17 lira olduğu için havale ücreti almıcam dedi...

• Öncelikle Odtü'yü bu sene kazanan genç arkadaşlara üniversite yaşamlarında başarılar diliyorum. Ben Odtü Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim ve gerek Odtü'de yaşam, gerekse endüstri mühendisliği konusunda sorularınız varsa mümkün olduğunca cevaplamaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaviusceasar

Öncelikle Odtü'yü bu sene kazanan genç arkadaşlara üniversite yaşamlarında başarılar diliyorum. Ben Odtü Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim ve gerek Odtü'de yaşam, gerekse endüstri mühendisliği konusunda sorularınız varsa mümkün olduğunca cevaplamaya çalışırım.

tesekkurler oncelıkle...ben yurtlar hakkında bıkac sey sorcam......yurtlar hakkında bıraz bılgı alabılır mıyım,sız odtu de hangı yurdu onerırsınız?odtunun yurtları ıcın basvuru okula kayıt olurken mı yapılıyor?yurtta 2 kişilik bir odada kalsam asagı yukarı ucret nedır?
  • elinde odtü nin hazırlık atlama sınavı örneği olan varsa tarayıcı dan atabilir mi ? çünkü bildiğim kadarıyla soruları dışarıya vermiyorlarmış ve yukarıda arkadaşın verdiği link de eski sistemin sorularıymış..

yani elinde kitapçık halinda çıkmış soruları olan varsa tarayıcıdan atarsa çok iyi olur. malum ankara da olmadığımız için gidip de alamıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksavas

quote:

Öncelikle Odtü'yü bu sene kazanan genç arkadaşlara üniversite yaşamlarında başarılar diliyorum. Ben Odtü Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim ve gerek Odtü'de yaşam, gerekse endüstri mühendisliği konusunda sorularınız varsa mümkün olduğunca cevaplamaya çalışırım.

tesekkurler oncelıkle...ben yurtlar hakkında bıkac sey sorcam......yurtlar hakkında bıraz bılgı alabılır mıyım,sız odtu de hangı yurdu onerırsınız?odtunun yurtları ıcın basvuru okula kayıt olurken mı yapılıyor?yurtta 2 kişilik bir odada kalsam asagı yukarı ucret nedır?

Odtüde kalabileceğiniz 3 çeşit yurt var.

Birincisi Demiray Yurtları. Demiray Yurtları temizlikleri, yaşam koşulları vesaire açısından çok güzeldir ve yerleştirme başarı sırasına göre yapılır. Yani öss sıralaması bakımından ortalama bir öğrenci kolay kolay Demiray'lara yerleşemez. Ücretinin aylık 150-200 lira arasında olduğunu hatırlıyorum ama tam olarak miktar veremeyeceğim. Bu arada yurt odaları 4 kişiliktir. Tek dezavantajı bölümlere nispeten uzak olmasıdır.

İkincisi numaralı yurtlar. Bu yurtlar eski yurtlardır ve koşulları Demiraylara göre daha kötüdür. Ücretleri aylık 50 lira kadar daha ucuz oluyor Demiray Yurtları'na göre fakat yaşam koşulları da o ölçüde düşüyor. Yurt odalarının 4 ya da 6 kişilik olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Bu yurtların avantajıysa, bölümlere ve çarşıya yakın olmalarıdır.

Üçüncüsü ise Ebi yurtları. Bu yurtlar çok pahalı yurtlardır ve odaları 2 kişiliktir (Tek kişilik odalar da varmış sanırsam). Ücretleri senelik olarak yatırılır (en azından benim arkadaşım öyle yapıyordu :) ) ve o zaman hesapladığımda aşağı yukarı aylık 600-700 liraya denk geliyordu. Bu fiyatın içine yemek vs. dahil değil, onu da siz hesap edin :) Yer olaraksa yine kampüsün merkezine yakındır.

Ben yurtta kalmadığım için kayıtların ne zaman yapıldığı hakkında tam bir fikrim yok ama yine yanlış hatırlamıyorsam ben kayıt yaptırırken Kültür Kongre Merkezinde Yurt Masası vardı. Zaten kayıt yaptıracağınız zaman görürsünüz eğer hayal görmediysem ama siz yine de sorarsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BartuC

elinde odtü nin hazırlık atlama sınavı örneği olan varsa tarayıcı dan atabilir mi ? çünkü bildiğim kadarıyla soruları dışarıya vermiyorlarmış ve yukarıda arkadaşın verdiği link de eski sistemin sorularıymış..

yani elinde kitapçık halinda çıkmış soruları olan varsa tarayıcıdan atarsa çok iyi olur. malum ankara da olmadığımız için gidip de alamıyoruz..

Aslında bende vardı ama dolap temizliği yaparken geçen sene atmıştım. Zaten bulabileceğin tek kaynak da 2005 yılı proficiency kitapçığıdır. Onu da Metu Bookstore'dan 5 TL karşılığında alabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksavas

quote:

Odtüde kalabileceğiniz 3 çeşit yurt var.

Birincisi Demiray Yurtları. Demiray Yurtları temizlikleri, yaşam koşulları vesaire açısından çok güzeldir ve yerleştirme başarı sırasına göre yapılır. Yani öss sıralaması bakımından ortalama bir öğrenci kolay kolay Demiray'lara yerleşemez. Ücretinin aylık 150-200 lira arasında olduğunu hatırlıyorum ama tam olarak miktar veremeyeceğim. Bu arada yurt odaları 4 kişiliktir. Tek dezavantajı bölümlere nispeten uzak olmasıdır.

İkincisi numaralı yurtlar. Bu yurtlar eski yurtlardır ve koşulları Demiraylara göre daha kötüdür. Ücretleri aylık 50 lira kadar daha ucuz oluyor Demiray Yurtları'na göre fakat yaşam koşulları da o ölçüde düşüyor. Yurt odalarının 4 ya da 6 kişilik olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Bu yurtların avantajıysa, bölümlere ve çarşıya yakın olmalarıdır.

Üçüncüsü ise Ebi yurtları. Bu yurtlar çok pahalı yurtlardır ve odaları 2 kişiliktir (Tek kişilik odalar da varmış sanırsam). Ücretleri senelik olarak yatırılır (en azından benim arkadaşım öyle yapıyordu :) ) ve o zaman hesapladığımda aşağı yukarı aylık 600-700 liraya denk geliyordu. Bu fiyatın içine yemek vs. dahil değil, onu da siz hesap edin :) Yer olaraksa yine kampüsün merkezine yakındır.

Ben yurtta kalmadığım için kayıtların ne zaman yapıldığı hakkında tam bir fikrim yok ama yine yanlış hatırlamıyorsam ben kayıt yaptırırken Kültür Kongre Merkezinde Yurt Masası vardı. Zaten kayıt yaptıracağınız zaman görürsünüz eğer hayal görmediysem ama siz yine de sorarsınız :)

peki demiray yurtları için söylediğiniz bu öss başarısı yaklaşık olarak nedir? ilk 1000 mi mesela?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.