Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün gittiğimde hesabın açılmadığını söylediler ama bugün açılmış harç hesabı.sabahtan yatırdım(iş bankasından) şu soruma cevap verebilecek birisi yok mu?

Arkadaşlar bize gönderilen öğrenci dosyasının kapağını doldururken şu iki kısmı tam anlayamadım

1. "ÜNİVERSİTE GİRİŞ ŞEKLİ"başlığı altındaki "giriş puanı"(öss puanı nı mı yazıcaz) ve "kayıt tarihi" kısımlarını
    2. sağa tarafta "mezun olduğu lise" kısmının bir alt satırında yer alan "KOLU/DERECESİ:" kısmını nasıl dolduracağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TERSun

Ben dün gittiğimde hesabın açılmadığını söylediler ama bugün açılmış harç hesabı.sabahtan yatırdım(iş bankasından) şu soruma cevap verebilecek birisi yok mu?

Arkadaşlar bize gönderilen öğrenci dosyasının kapağını doldururken şu iki kısmı tam anlayamadım

1. "ÜNİVERSİTE GİRİŞ ŞEKLİ"başlığı altındaki "giriş puanı"(öss puanı nı mı yazıcaz) ve "kayıt tarihi" kısımlarını
    2. sağa tarafta "mezun olduğu lise" kısmının bir alt satırında yer alan "KOLU/DERECESİ:" kısmını nasıl dolduracağız

http://oidb.metu.edu.tr/kilavuz09/dosya.doc

bu yardımcı olabilir.

• Kolu derecesi kısmı örnek

Fen Bilimleri/ 78.00
  • Kayıt sırasında odtü konukevinde kalmak için nereye başvuruyoruz ?
  • ODTU Konukevi bildigim kadariyla yurtdisi, sehirdisi vs.'den gelen akademisyenler icin. Eger EBI'den bahsediyosan o baska tabii. Onun kaydi normal bolum kaydi esnasindaymis, demiraylar gibi siralamaya da bakmiyo. Bi de biraz daha pahali tabi.
  • harç yatırabilen var mı? bankamatikten yatırmaya çalışıyorum öğrenci kaydı bulunamadı diyor...(işbankası)
  • arkadaşlar özlük formumu doldurmuş sonlandırmıştım.sonra birşey eklemeyi unuttuğumu farkedince üniversiteyi aramış yardım istemiştim.onlar da sonlandırmayı geri almışlardı. ben de bilgilerimi yeniden girecektim ki kişisel bilgiler formu sayfasının yarısını görüyor yarısını göremiyorum hata veriyor. diğer her sayfa normal aile bilgisi yurt isteği vs. ne yapmam lazım? haftasonu da bugün ulaşamıyorum odtüye, kayıt günü de gelmek üzere.
  • kayıt salonundan geri aldırabilirsin.
  • trapspeed sağolasın öyle olacak artık
  • Bizim bolumun kaydi ayin 3unde yaziyor klavuzda ama galiba onceden gidip kayit yaptirilabiliyormus. Yani yurdun kacmamasi icin boyle bisey yapmak gerekir mi ne dersiniz?
  • DEV HIZMET
    Sonunda sinavin icerigi hakkinda bi fikrim oldu, merak edenler asagiya tiklayabilir.

http://www.metu.edu.tr/home/www93/prf/EPEbooklet.pdf
  • örnek sorular gayet hoş, yabancı dil sınavından çok daha zor bence
  • Arkadaşlar bugün kitapçıkta belirtilen (15.00-16.30) saatin başlangıcında(hatta 3ten biraz daha önce) odtü kültür ve kongre merkezine gittim(elektrik-elektronikçiyim) kaydı iki dakikada hallettim ve bahçedeki yurt standina kayıt için geldim. Şok dalgasıyla tam burada karşılaştım. İsa demiray yurduna öğrenci alınmıyormuş. 9.yurt da dolmuş. Güya ilk 4000a sıralamasız istediği yurdu tercih etme hakkı tanıyan odtü sekizyüzküsürüncü olmama rağmen sadece 8. yurda kayıt yaptırabileceğimi söyledi.İki kişilik odalara sahip 2.yurt da güya dolmuş.Bir sıra önümdeki çocuğun kağıdına 2. yurt yazıldığını gözümle görmeme rağmen bunu inkar ettiler. 8.yurtta da ben kayıt olduğumda 30 kişilik kontenjan kalmış(bu arada odalar 8 kişilikmiş!). Daha kayıtların ilk günü bu yurtlar doluyosa sonradan gelenler açıkta kalacak herhalde. Bu arada kitapçıktaki çizelgelerde belirtilen kayıt tarihlerinin hiçbir önemi yok. Kayıt günü 1 eylül olarak geçen endüstri mühendisi öğrencisi bugün sabahtan kaydını yaptırmış.Yurt kayıt dosyasında bizzat gördüm.Yani hiçkimse sen hangi bölümdemsin senin kayıt günün bugün mü değil mi diye sormuyo geleni kaydediyorlar. 3999. adam fistık gibi yurda giriyo 500. adamın yurda girememe ihtimali var(ya da odtünün kötü yurtlarından birine girebilir ancak)
    Ben liseyi eskişehir fen lisesinde yatılı okudum. Okulumuz devlet lisesiydi. Odtünün 8. yurdunu gördükten sonra lisedeki yurdumun otel odası gibi olduğunu anladım. 8. yurttaki ranzalar odtüyle yaşıt zannedersem ve özel üretim. Çünkü ben bu boyutlarda (çocuk yataklarını saymazsak) bi yatak görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techaddict -- 1 Eylül 2009; 1:11:09 >

• Ben de bugün bilgisayar mühendisliği için kayda gittim.Demiray yurtlarına ilk 2000 dekileri alabilceklerini söylediler ben 2604. olduğum için 8. yurt yazdılar.Yurdu gezdik o kadar da kötü değil devlet üniversitesine göre bence.Ama kimlik kartına üniversite sınavına girerken çekilmiş fotoğrafı basıyorlar gerçekten çok kötü oldu bu dandik bi wbcamla çekilmiştiNapalım artık 1 sene böle kullancaz en kötü
  • Evet bugün ilk 2000e isa demiraya geçişi sağlamışlar. Ben az önce arayıp kaydımı isa demiraya aktardım. Benim durumumda olan arkadaşlar zaman kaybetmeden odtüyü arayıp değişikliği yaptırsınlar
  • Bugun EBI'de de bi tuhaflik vardi, daha 2. gunden sadece tek kisilik odalar kalmis. Bana inandirici gelmedi nedense.. Butun ust siniflarda yurtlarda mi kaliyor? Yeni girenlere verilen oncelige ne oldu?

Bu arada beyler IS100 ders muafiyet sinavi icin nereye basvuruluyo bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

Bu arada beyler IS100 ders muafiyet sinavi icin nereye basvuruluyo bilen var mi?

http://www.ii.metu.edu.tr/is100/index.html

Zamanı gelince burdan bilgi verirler.
  • yazılanları okudumda gecen yılki halimi gördüm sizde :) -1.sınıf olduk artık eh-

Demirayın 2bine düsmesine sasırdım ancak söyle bir konu var, gecen yıl büyük cogunulugunda ( 5/6 sı) erkeklerin kaldıgı refika aksoy yurdu bı yıl karma oldu yani yarıya.. bu nedenle yeni kayıt olan erkeklerin sansı demiray icin biraz daha azaldı. Bende bir demiray ögrencisi olarak tavsiye ederim kalmanızı eger imkanınız varsa kacırmayın derim. Ve sorcaklarınız varsa cevaplamaya hazırım. Hosgeldiniz yuvaya ehe
  • odtüyü kazananlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_33995356/tm.htm şu linke bir baksanız hedefleri olanlara yardım ederseniz nasıl öss yi kazandınızı anlatarak türkiyenin önde gelen üniversite öğrencilerininde katkısı olması öss ye hazırlananlara yardımcı olur
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.