Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ata

BEng-B106 binasının yerini bilen var mı(Ankara Kampüsü)?

BEng yabancı dil binaları anlamına geliyor .. mesela senin B blok 106 nolu sınıf olması lzm.. binanın yeri ise giriş kapısı A1 den girince biraz ilerleyip ilk sağa giriyosunuz ztn yabancı dil binaları diye tabelası var..
  • ben nerde girdiğime bakmadım arkadaşlar sabah baksam olur dimi
  • Hepinize bol şans arkadaşlar.
  • İlk bolum fena degildi dimi arkadaslar :)

Yaa uc kat yukari ciktik, daracik sinifa asagida mis gibi auditorium var pehh
    bu arada ikinci bolume calismak isteyenler icin hatirlatayim, bookstoredaki 2005in sorulari oldugu efsanesi dogru 5 ytlden alabilirsiniz, scan ederdim ama imkanlar kisitli
  • Benim sınavım iyi geçti.Bakalım kaç almışım
  • nerden bakıyoruz sonuçlara? okula kadar gidemem..internetten bakılıyomuş heralde.
  • Oibs'ten bakılıyor diye biliyorum.
    Hadi 2.aşamada kolay gelsin..
  • sınav sonucunuzu öğrenemiyeceksiniz ; sadece kurunuz ve sınıfınız belli olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

sınav sonucunuzu öğrenemiyeceksiniz ; sadece kurunuz ve sınıfınız belli olacak

Ama proficiency kur ve sınıf belirleme sınavı değildir. O yerleştirme sınavı ki o da 15'inde yapılıyor. O yüzden sonuçlar öğrenilebiliyordur belki:D Ben de profa girmeyi düşünmediğim için bilmiyorum tam açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OozZy_ -- 9 Eylül 2009; 16:20:17 >
  • www.metu.edu.tr/home/www93/prf/anasayfa.htm

Burdan ogrenebilirsiniz, bugun aciklandi
  • bende bende :) inşaat mühendisiyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemozer8 -- 9 Eylül 2009; 20:23:57 >
  • Sınavı geçtim.Yarın ikinci sınava gireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre55

arkadaşlar inşaat muh. yokmu hiç ya tekim galiba

ben varım inşaat mühendisi
  • quote:

Sınavı geçtim.Yarın ikinci sınava gireceğim

hehe bende valla guzel bi his
  • Yarın 2. aşamaya gireceklere başarılar.

(1. aşamayı geçebilecek seviyedeydim ama sınava girmedim, 2. aşamadan korktum)
  • Yarın da oryantasyon var. Nasıl katılıcak mısınız?
  • 2. aşamada iyiydi.Galiba geçtim.Bizim sınıfta bir kız vardı.Çok hoşuma gitti :9 Sınavın bir kısmında kızla çıkışta konuşmayı düşünmekten writting deki paragrafı 8-10 puanlık bir şey yaptım.Kızla da konuşamadım
  • Eaststreetz olmamis be abi vallahi bence daha kolaydi, 1 konusuyo teypten 5 dk susuyo falan.. :)

Ben geliyorum oryantasyona, aksaminda da istanbul yollarinda olucam

quote:

2. aşamada iyiydi.Galiba geçtim.Bizim sınıfta bir kız vardı.Çok hoşuma gitti :9 Sınavın bir kısmında kızla çıkışta konuşmayı düşünmekten writting deki paragrafı 8-10 puanlık bir şey yaptım.Kızla da konuşamadım

ahahaha aynen yaa benim de yanimda oturuyodu bitane. allahtan konsantre olabildim o kadar kotu degildi. ismini de ogrendim ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derZyklus -- 10 Eylül 2009; 19:47:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _OozZy_

Yarın da oryantasyon var. Nasıl katılıcak mısınız?

yok
  • Bu sene hazırlık okumak istiyorum bu ilk sınavlara girmedim 15indeki sınavada girmesem nolurki?
    Bide yurt sonuçları açıklandımı?Açıklandıysa nerden öğrenebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.