Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oh be evimi ozledim :) ya bizim bolumden oryantasyona katilanlarin nerdeyse tamami hazirlik okuyacakmis bu nasil is? :/

@trapspeed; oryantasyon bolumdaslarini tanimak acisindan faydaliydi, gelmen yararina olurdu.. rektorun konusmasini ve ozellikle ESLI DANS TOPLULUGU gosterisini kacirdin ki buyuk kayip..

@MoqoKo; yurtlar bildigim kadariyla 22 sinde aciklanacak. 15indeki sinava girmezsen de büyük ihtimal seni en alt kura verirler senin de ingilizcen biraz iyiyse canın sıkılır butun sene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derZyklus -- 13 Eylül 2009; 0:46:20 >
  • @derZyklus

Senin bölümde öğretim görevlilerinden birisi benim arkadaşımın abisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

oh be evimi ozledim :) ya bizim bolumden oryantasyona katilanlarin nerdeyse tamami hazirlik okuyacakmis bu nasil is? :/

bölümünü bilmiyorum ama hangi bölümde olursa olsun hazırlık okumayan kişilerin zorluk çektiği bir gerçek..
  • @todorov_44 ilk sayfada yaziyor :) ben sanmiyorum zorluk cekeyim gorecegiz..

@Ata haha hangisi yoksa uzun siyah saclari olan mi :)
  • Ya aslında... Geçebilecek seviyedeydim ama geçsem 1. sınıfta zorlanırım akademik İngilizce vs. korktum. :( Eğer gerçekten hazırlık bana kolay gelirse dönem ortasındaki PROF'a girmeyi düşünüyorum.
  • 15inde placement var hazır mıyızzz???
  • Geliyorum o sınava. Bazı "uzmanlar" en yüksek kurda başlamak not toplamak konusunda iyi değil diyorlar. Ben de yüksek kurda başlayacağımı düşünüyorum, off; biraz endişeliyim. Kafam karışık.
  • Bosverin yaa ne hazirligi
  • benide eklersen sevinirim.kuzey kıbrıs kampüsü bilgisayar müh.
  • quote:

Bosverin yaa ne hazirligi

Hazırlığı atlarsam dersleri anlamazsın! gibi bir çağırışım oluştu bende. Hoş o puanı yapsan hazırlığı verebilecek puanda olsan yani; dersleri anlayabilecek seviyede olursun ama ben nedense okumayı tercih ettim.
  • Bugun oryantasyonda soylendigine gore en azindan bizim bolum icin (ki en fazla okuma gerektiren bolumlerden biri) ortalama bir ingilizce 1.sinifa bodoslama girmek icin yeterliymis, gerisi nasil olsa geliyormus. Tabii rahat rahat okuyayim diyosaniz o sizin biliceiniz is.
  • Oryantasyona gitmedim ben. Umarım çok şey kaçırmamışımdır. Klasik Türk davranışı, yaşaya yaşaya öğreniriz kampüsü artık
  • quote:

Bugun oryantasyonda soylendigine gore en azindan bizim bolum icin (ki en fazla okuma gerektiren bolumlerden biri) ortalama bir ingilizce 1.sinifa bodoslama girmek icin yeterliymis, gerisi nasil olsa geliyormus. Tabii rahat rahat okuyayim diyosaniz o sizin biliceiniz is.

proftan kaç aldın sen hazırlığı bu kadar gereksiz görüosun??
  • Valla bilemiyorum kac aldim anca successful yaziyodu, zaten tam sonuc aciklanmadi daha. Ama yanlis anladin, gereksiz gormuyorum, sadece kendi adima gitmeyi dusunmuyorum o kadar.

Bu arada hocam sen listede yoksun senin bolum neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derZyklus -- 12 Eylül 2009; 3:28:06 >
  • quote:

Valla bilemiyorum kac aldim anca successful yaziyodu, zaten tam sonuc aciklanmadi daha. Ama yanlis anladin, gereksiz gormuyorum, sadece kendi adima gitmeyi dusunmuyorum o kadar.

Bu arada hocam sen listede yoksun senin bolum neydi?

10 eylülde de sınava girmedin mi?? successful dediğin ilk sınavı gectin 2. sınava girebilirsindir, hala hazırlığı gecmedin bölümün gereği hazırlık okumanı şiddetle tavsiye ediyorum , sayısalcılar atlayabiliosa atlasın hazırlığı

ben böle gruplara kılımdır bos ver ekleme beni!!!
  • hazırlıksız olur mu yaw?ben de atlayamadım because of the essay
  • Dedigim gibi zaten bizim bolume girenlerin buyuk cogunlugu okuyor hazirligi.
    10 eyluldekini de verdim yani artik istesem de okuyamiyorum galiba? zaten istemiyorum..

Eklemeyi kendim icin istemiyorum herhalde, DH'daki bolumdaslarini bulursun onlar da seni bulur fena mi. Sen bilirsin gerci.
  • atlattık sınavları hadı hayırlısı...2.sınav pek parlak gecmedı ama sansım yaver gıderse neden olmasın dıyorum...bu arada note takıng de transıtıon denen ucan arabadan emın olamayan varsa google da gorsellerden arayabılır ayrıca da vıncı's parachute de ararsanız gorsellerde mevcut
  • Ya o dort koseli olandi di mi emin olamadim ben??

PS: Google'da QB1 adlı bilgisayari da bulmak mumkun, baya enteresan bisey.
  • parasutu dıyosan eger tabanı dıktortgen olan pıramıt seklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romainduris -- 12 Eylül 2009; 4:05:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.