Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Ya aslında... Geçebilecek seviyedeydim ama geçsem 1. sınıfta zorlanırım akademik İngilizce vs. korktum. :( Eğer gerçekten hazırlık bana kolay gelirse dönem ortasındaki PROF'a girmeyi düşünüyorum.

dönem ortasındaki prof a herkes kafasına göre giremez... en az advance olman gerekiyodu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

quote:

Ya aslında... Geçebilecek seviyedeydim ama geçsem 1. sınıfta zorlanırım akademik İngilizce vs. korktum. :( Eğer gerçekten hazırlık bana kolay gelirse dönem ortasındaki PROF'a girmeyi düşünüyorum.

dönem ortasındaki prof a herkes kafasına göre giremez... en az advance olman gerekiyodu sanırım

Girse de bir şey değişmez.Çünkü artık dönem içinde hazırlık atlama imkanı yok.Hazırlığa başladıysan bir sene oradasın demek.
  • Yav sınava gelememe ihtimalim yüksek 1 sene adımı soyadımıda söylemek istemiyorum.Dönem içinde kur atlama gibi bişi yokmu yaw.
  • IS 100 muafiyet kayitlari ne zaman nasil oluyor? Ona gore otobus bileti alicam da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

IS 100 muafiyet kayitlari ne zaman nasil oluyor? Ona gore otobus bileti alicam da?

gerekli tüm bilgiler , kayıt anında verilen eXXXXXX@metu.edu.tr adlı mail adresine gelir.

quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Yav sınava gelememe ihtimalim yüksek 1 sene adımı soyadımıda söylemek istemiyorum.Dönem içinde kur atlama gibi bişi yokmu yaw.

sınava girmezsen beginner olarak başlarsın ama sorun etme , ilk 2 hafta içinde hocanla görüsürsün zaten o ilk derste senin kurunun daha yüksek olması gerektiğini farkeder 2. haftanın sonunda bir sınav yapılıo ona girip kurunu değistirebilirsin ,

benden sana bi tavsiye kurun neyse bi altındaki kura git puan toplamak için upper san int e gitki 2. dönem şenliklerde orda burda eymirde falan millet eğlenirken puan toplamak için kasma kendini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torque_ -- 13 Eylül 2009; 13:46:13 >

• Vay, bunu bilmiyordum ilk dönem geçme şansı yokmuş demek...

Placement sınavına girerken yanımızda sınava giriş evrağı gerekiyor mu? (Öyle bir evrak var mı?)
  • Prof da kimlik karti yeterliydi (okuldan verilen), herhalde placement da aynidir.
  • Torque'un da dediği gibi kurun neyse bir alt kura git olayı gerçekten mantıklı mı? Yani puan toplama açısından söylüyorum..?

Bir de kur atlama düşme sınavları, kısacası hazırlıktaki mevzuat nedir? Final vize olur mu olmaz mı?
  • Sınavları bilemiycem, ama eger hedef yatmaksa bir alt kura gitme olayi mantikli olabilir. Rahat rahat geçersin. Ama eğer ingilizce öğrenmek bir zorunluluksa, sınavda elinden geleni ardına koymayıp yapabildigini yapmak daha mantıklı, belki zorlar ama 1. sınıf başladıktan sonra sen rahat edersin. Diye düşünüyorum.

Ayrıca benim bildigim kadariyla ilk dönemin sonunda bir proficiency oluyor ve atlanabiliyor, emin değilim tabi.
  • Ben de öyle biliyorum ama yukarıda arkadaşlar "öyle bir şey yok" dedi.

Ama ilgili sayfada şöyle bir şey yazıyor.

"Hazırlık sınıfının ileri düzey gruplarında olan öğrencilerden Akademik Bölüm Kurulu önerisi doğrultusunda Bölüm Kurulu tarafından belirlenen koşulları l. yarıyıl sonunda sağlayan öğrenciler, o dönem sonunda verilen İngilizce Yeterlik Sınavına girebilirler. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler ikinci dönem başında kabul edilmiş oldukları lisans veya Meslek Yüksekokulu programlarına kayıtlarını yaptırırlar. Sınavda başarısız olanlar Hazırlık Sınıfında eğitime devam ederler. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 14 Eylül 2009; 4:18:05 >
  • quote:

Ben de öyle biliyorum ama yukarıda arkadaşlar "öyle bir şey yok" dedi.

Ama ilgili sayfada şöyle bir şey yazıyor.

"Hazırlık sınıfının ileri düzey gruplarında olan öğrencilerden Akademik Bölüm Kurulu önerisi doğrultusunda Bölüm Kurulu tarafından belirlenen koşulları l. yarıyıl sonunda sağlayan öğrenciler, o dönem sonunda verilen İngilizce Yeterlik Sınavına girebilirler. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler ikinci dönem başında kabul edilmiş oldukları lisans veya Meslek Yüksekokulu programlarına kayıtlarını yaptırırlar. Sınavda başarısız olanlar Hazırlık Sınıfında eğitime devam ederler. "

ODTÜ hazırlık hocası artık dönem içinde hazırlık atlamanın kalktığını söyledi.Çünkü sonradan 1. sınıfa katılan öğrenciler derslere yetişme konusunda sorun yaşıyormuş.

• Hadi bakalım şimdiden yarınki yerleştirmede hepimize başarılar :D
  • Yarın aynı zamanda prof sonuclari aciklanacak, herkesinki istedigi gibi olsun
  • IS100 sinavinin icerigi hakkinda bilgi verebilecek var mi? Nelere calismak gerekir?
  • PROF sonucunu ogrenen var mi?
  • 78.5 almisim.Artik resmi olarak 1. sinifim Ilk bolum 37, ikinci bolum 41.5 .Ikincide daha fazla yapabilirdim aslinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 15 Eylül 2009; 11:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

IS100 sinavinin icerigi hakkinda bilgi verebilecek var mi? Nelere calismak gerekir?

excell falan filan saçma sapan şeyler soruyodu çok kolay geldi bana 1000 küsür mü ne aldıydım bu foruma gircek kdr pcden çakan herkes atlar heralde.

@1. sınıflara
    calculus dersini muhiddin hocadan alın eğer hala veriyosa. odtüdeki en bomba hocadır kendisi bi daha bulamazsınız öylesini
  • iys den 79.5 almışım 1. sınıfta ENG101 den muaf olabiliyormuyum?
  • ben su an tıklıyorum güvenli baglantı hatası dıo ya ogrenemedım bı turlu prof u
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihersoz

iys den 79.5 almışım 1. sınıfta ENG101 den muaf olabiliyormuyum?

85 alman gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.