Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagriii

arkdaşlar bugünkü yerleştirme sınavı sonucu yani hangi seviye olduğumuz ne zaman belli olacak, bilginiz var mı?

Evet yerleştirme ne zaman açıklanır bilen var mı?

Birde hazırlık 24ünde başlıyormuş biz tatili biraz daha uzatıp 28inde başlasak nasıl olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry

quote:

arkdaşlar bugünkü yerleştirme sınavı sonucu yani hangi seviye olduğumuz ne zaman belli olacak, bilginiz var mı?

Birde hazırlık 24ünde başlıyormuş biz tatili biraz daha uzatıp 28inde başlasak nasıl olur acaba

Kuruna bağlı olmak üzere 6 ila 12 saat arası devamsızlık kazanırsın hepsi okadar:)

Dönemlik devamsızlık 30 ila 60 saat arasıdır oda kura göre değişir

• hazırlık 24ünde başlıyormuş 28inde değil
  • quote:

quote:

Onu bizim sınıftan birileri gözetmene sordu da büyük hata yaparsınız bence gelin dedi. Hani ilk gün belki o kadar önemli ve yoğun olmayabilir ama cuma gününü kesinlikle kaçırmayın hazırlıkta çok hızlı ilerleriz telafi etmek için uğraşırsınız dedi. Kuruna ve ing. seviyene göre de değişir bu tabi ama kaçırmamaya çalışırsan yararına olur gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _OozZy_

quote:

quote:

Onu bizim sınıftan birileri gözetmene sordu da büyük hata yaparsınız bence gelin dedi. Hani ilk gün belki o kadar önemli ve yoğun olmayabilir ama cuma gününü kesinlikle kaçırmayın hazırlıkta çok hızlı ilerleriz telafi etmek için uğraşırsınız dedi. Kuruna ve ing. seviyene göre de değişir bu tabi ama kaçırmamaya çalışırsan yararına olur gibi duruyor

ilk bi hafta gitmezseniz çok bişi kaçırmazsınz ders bakımından sadece devamsızlığınzı harcamış olursunz .. ilk gün devamsızlık almaz çoğu gitmeyebilirsnz ama ikinci günü alırlar..

• Bizim sınıftan biri de sormuştu bunu yoksa aynı sınıftamıydık.Derslerin 28 değil 24ünde başlayacağını duyunca hafiften bi dumur olmuştu bende de.Ve 1.sınıfa geçen arkadaşım aynen şöyle dedi"Hocalardan bazıları katıdır ilk gün kaynaşırsınız ertesi güne bütün kitapları ister"
  • Merhaba herkese

Öncelikle PROF'u geçenleri tebrik ederim. Ben de Placement'a girdim dün. Acaba ne zaman açıklanır sonuçlar?

(24'ünde başlayacağını duyunca ben de "nasıl yani yaa" oldum biraz)
  • arkadaşlar bende kur belirleme sınav sonucunda 16.5 stage 1 yazıyor bu ne demek oluyor
  • 16.5 puan almışsın. 1. Seviyede başlayacaksın.

Sonucu nereden öğrendin ki?
  • Hakikaten yuf nereden nasıl öğrendin bizi de aydınlat.
  • http://www.metu.edu.tr/home/www93/prf/anasayfa.htm İYS sonuçları dio

arkadaşlar galiba yanlış bilgi ama kusura bkmayn bu heralde 8-10 eylül sonuçları

ama öyle ise de geçemem zaten 16.5 ile nasıl stage 1 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !mmortal -- 17 Eylül 2009; 13:32:02 >
  • Prof'da kalanların da Placement'a girmesi gerekmiyor muydu yahu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ROCKFTS

quote:

Psikoloji
    1.tercihti orası da geldi

ilk senende mi kazandın bende çok istiyorum bu sene olmadı bidaha denicem

Tabi ya istediğin yeri okumak varken niye başka yere gidesin. Ayrıca evet ilk sene oldu benim.

Bir de bugünkü yerleştirme sınavı bana pek zor gelmedi yahu. Ama kurum ne olur hiç bilmiyorum :D biraz muallakta kaldım :P

süperr ozamn ilk sene odtü

• quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Prof'da kalanların da Placement'a girmesi gerekmiyor muydu yahu?

Girmezlerse 1. kurdan başlarlar.
  • Hazırlığı atlamayı başarıp 1.sınıfa direk geçenleri tebrik etmekle birlikte 1.sınıfta takılmamalarını temenni ederim
  • Saol bu arada ders seçimlerini ne zaman ve nasıl yapcaz ?
    quote:

Orijinalden alıntı: hasancemal

Hazırlığı atlamayı başarıp 1.sınıfa direk geçenleri tebrik etmekle birlikte 1.sınıfta takılmamalarını temenni ederim
  • akademik takvimde ders kayıtarı ve danışman onayları yazar ;)

Önce internet üzerinden seçimlerinizi yapıp kaydedeceksiniz sonra danışmana onaylatacaksınız .
  • 15 indeki kur belirleme sonuçlarını nasıl öğreneceğiz?
  • Yerleştirme sonuçları için;

1)https://oibs.metu.edu.tr/cgi-bin/logincgi?prog=61 'e girin.
    2) User id, size kapalı kağıtta verilen id niz, e174096 gibi
    3) Identification ve Id number yerine okul numaranız, 1740968 gibi
    4)Semester 20082 yerine 20091 yazın
    5) Tc no girin
    6) Registered course basın. Açılan sayfada en altta seviyeniz bellidir. Hemen üstündede danışman kişi

Düzenleme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriii -- 18 Eylül 2009; 0:15:29 >

• akademik takvimde okul açılmadan önce yapılan ders seçimlerini bulamadımda 5-9 ekim ders ekleme çıkarma falan dio acaba o zamanmı ders seçimi?

akademik takvim link:http://kkk.odtu.edu.tr/academic/acadcal.php

quote:

Orijinalden alıntı: hasancemal

akademik takvimde ders kayıtarı ve danışman onayları yazar ;)

Önce internet üzerinden seçimlerinizi yapıp kaydedeceksiniz sonra danışmana onaylatacaksınız .
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.