Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1 ve 3 sabah, 2 ve 4 öğlen diye duyum aldım. Ne derece doğrudur bilmem.
  • Arkadaslar prof sonuclarina itiraz edenler mi oldu? Sonuc sayfasinda oyle biseyler yaziyor da..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

Arkadaslar prof sonuclarina itiraz edenler mi oldu? Sonuc sayfasinda oyle biseyler yaziyor da..?

oha abi sayfada yayınlanan notu degısmeyen öğrencı lıstesıne baktım da o kadar kısı ıtıraz mı etmıs ya?
  • Benim anlamadigim itiraz edenler ogrenciler veliler falan mi yoksa sinavlari kontrol eden okul gorevlileri mi? Burasi cok acik degil. Yani eger sinava girenlerse sadece onlarin mi notu tekrar gozden gecirildi yoksa herkesin mi? Benim ismim o listede yok ama notum da degismemis..
  • derZyklus bu arada tebrikler PROF'tan üBer Not aldığını gördüm de... 94 almak her babayiğidin harcı değildir ha Ya aslında belki ben de geçerdim ama kıyıdan köşeden notla ancak geçsem rahatsız olacaktım büyük ihtimal o yüzden;

Durmak yok, hazırlığa devam.
  • quote:

Benim anlamadigim itiraz edenler ogrenciler veliler falan mi yoksa sinavlari kontrol eden okul gorevlileri mi? Burasi cok acik degil. Yani eger sinava girenlerse sadece onlarin mi notu tekrar gozden gecirildi yoksa herkesin mi? Benim ismim o listede yok ama notum da degismemis..

itiraz edenler genellikle profta kıl payı kalan öğrencilerdir.herkesin kağıdı tekrar okunmaz.. wrting ve note-taking göz önüne alınır ve sadece bu iki bölüm tekrar okunur.. çok büyük beklentiler içine girenler olmasına rağmen sonu hep hüsran olur.. 59 ile kalan adam da vardır 54 ile geçen de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

quote:

Benim anlamadigim itiraz edenler ogrenciler veliler falan mi yoksa sinavlari kontrol eden okul gorevlileri mi? Burasi cok acik degil. Yani eger sinava girenlerse sadece onlarin mi notu tekrar gozden gecirildi yoksa herkesin mi? Benim ismim o listede yok ama notum da degismemis..

itiraz edenler genellikle profta kıl payı kalan öğrencilerdir.herkesin kağıdı tekrar okunmaz.. wrting ve note-taking göz önüne alınır ve sadece bu iki bölüm tekrar okunur.. çok büyük beklentiler içine girenler olmasına rağmen sonu hep hüsran olur.. 59 ile kalan adam da vardır 54 ile geçen de..

bılsem ben de ederdım ya 55 aldım writing 9,5 belkı bıraz ınsafa gelırlerdı

• quote:

Orijinalden alıntı: ksavas

quote:

quote:

bılsem ben de ederdım ya 55 aldım writing 9,5 belkı bıraz ınsafa gelırlerdı

geçmemen daha iyi olmuş.. hazrlık okumak okulu tanımak ve bölümde rahat etmek açsndan daha iyidr..

• quote:

quote:

Normalde writting sınavını iki hoca okuyor.Verdikleri notların ortalaması puan olarak ekleniyor.Eğer itiraz olursa; bölümdeki yöneticilerden birisi kağıdı okuyor.Konuştuğum hoca genelde çok fazla değişiklik olmadığını söylüyor.

• Yurt yerleştirmeleri, yurtlar müdürlüğü sitesinde açıklanmış.
    Ben 9.yurtda geçici olarak yerleştirilmişim. Peki bu geçicinin süresi nedir ? Krokileri fena değil aslında. ( topu topu 40 yurt puanı almışım , erkeklerde taban 37 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

Yerleştirme sonuçları için;

1)https://oibs.metu.edu.tr/cgi-bin/logincgi?prog=61 'e girin.
    2) User id, size kapalı kağıtta verilen id niz, e174096 gibi
    3) Identification ve Id number yerine okul numaranız, 1740968 gibi
    4)Semester 20082 yerine 20091 yazın
    5) Tc no girin
    6) Registered course basın. Açılan sayfada en altta seviyeniz bellidir. Hemen üstündede danışman kişi

Düzenleme: İmla

ERROR / HATA
    you are not authorized to use the program or identification code is incorrect
    Temel Ingilizce Bolumu Hazirlik Ogrencilerine program kapalidir.

Böyle bişey diyor, neyi yanlış yapıyorum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: pisikopat_5

Yurt yerleştirmeleri, yurtlar müdürlüğü sitesinde açıklanmış.
    Ben 9.yurtda geçici olarak yerleştirilmişim. Peki bu geçicinin süresi nedir ? Krokileri fena değil aslında. ( topu topu 40 yurt puanı almışım , erkeklerde taban 37 )

Link verebilirmisin 22sinde açıklanacak diyorlardı?

Devilmycry bendede aynı yazı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoqoKo -- 19 Eylül 2009; 18:45:42 >
  • http://server.yurtmud.metu.edu.tr/www/component/option,com_frontpage/Itemid,1/lang,tr/ yurtlara burdan bakabilirsin.

Ben hala kurumu öğrenemedim.
  • Baktım ya 6. yurttayım ama hiç iyi şeyler söylenmiyo 6. yurtla ilgili hadi hayırlısı artık.
  • @Eaststreetz; Teşekkür ederim, miras degil alin teri.
    Bu arada ingilizceyle ilgili bi sorununuz olursa beklerim
  • nedır bu gecıcı yurt sacmalıgı? ve yurt puanı zırvası? herkes kafasına gore kendını acındırmıs toplamıs puanları...bıktım artık devlet acızlıgınden ve devlet ıslerınden....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Baktım ya 6. yurttayım ama hiç iyi şeyler söylenmiyo 6. yurtla ilgili hadi hayırlısı artık.

dostum eger alt kattaysa odan gercekten ıc karartıcı ama ust kattaysan yıne ıyı dıyemem ama en azından alt kattakı gıbı ıc karartıcı tımarhaneyı andıran bı yer degıl..umarım usttesındır...ben prof ve oryantasyon ıcın gıttıgımde 6.yurtta kaldım 3 gun ordan bılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksavas

nedır bu gecıcı yurt sacmalıgı? ve yurt puanı zırvası? herkes kafasına gore kendını acındırmıs toplamıs puanları...bıktım artık devlet acızlıgınden ve devlet ıslerınden....

• Yahu şu bilgisayar ortamı olayı gerçekten sakat çünkü adam orada tüm iktisadi boşluklara olabilecek en küçük rakamları yazar ve tüm önceliği kendi kapar... Ne bileyim saçma geliyor bana.
  • ya bu geçici yerleştirme ne oluyor..bende 37 puan almışım..neye göre sallıyolar anlamak mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.